cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Copatki za v vrtec

clock-img

11.10.2007, 18:20

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

kupljeno v massu imajo pa tudi številko 17 takšen model...

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 11.10.2007 18:21:05 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

11.10.2007, 20:58

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

ja to kar je na slikici je primerno ampak v trgovini mi je kazala take malo podložene skratka totlno ne primerne za copatke.
drugače pa sem danes dobila vabilo na igralne urice v sredo da se spoznamo in bo kar mal vprašala in pogledala malčkom pod nogiceuser posted image

hvala vam

clock-img

12.10.2007, 11:58

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

moj bo kamlu star 2 leti, hodi v jasli in ima obute copate čevljarstva Janez (tudi ortopedski)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.10.2007, 12:39

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Nam je fizioterapevtka svetovala štumfke s podplati in jih imamo. Vzgojiteljice so bile malo nejevoljne, ker bi najraje na nogah videle "pancarje", da jih otroci ne bi sezuvali. Ampak mi smo vztrajali in je ok.

Cvetim...

clock-img

12.10.2007, 20:26

clock-img

barakuda

pencil-img

189

Take copatke oz. sandalce ki so na sliki od andreje smo imeli mi preden je shodil in tudi ko je začel hoditi - super so, izredno mehki.

Copatki pa so meni tudi najboljši od Super fit ravno tako čeveljčki, ker so res udobni, mehki (kar je zelo pomembno).

clock-img

13.10.2007, 09:32

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz za vrtec vedno prakticiram orenk obutev z nedrsečim in nepremočljivim podplatom. Zato ker ni prijetno, če bi jo kdo pohodil, in da ni mokra. Torej nikakor ne tistih mehkih zajčkov, niti ne kakšnih unih telovadnih, ampak kar klasične cicibanke.

Se strinjam - predvsem zaradi drsenja delam tako tudi jaz ker so še premajni za umivalnico. Se pa komot polijejo npr. zato so pri nas "obvezni" rezervi body in nogavičke. 

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

13.10.2007, 15:38

clock-img

janja

pencil-img

1559

Pri nas so imeli v jaslih večinoma Superfit-ke in Ciciban. Je bila pa tudi naša prva številka 17 (Ciciban). Tako da copatke še vedno kupujemo od Cicibana, pa je star že 4 leta. Doma je pa itak že od nekdaj bos (se copati sploh ne obdržijo na nogah).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

13.10.2007, 19:35

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

punce zlate ste grem drug teden v lovuser posted image

clock-img

17.10.2007, 22:00

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

super fit je mel včasih (že dolgo nism bla tam) mass, podobne so pa cicibanovim

Ja še vedno jih ma Mass, smo jih ravno prejšni teden kupli.Sam za cifro pa ne vem, mi mamo 19, vem pa da 18 majo zihr.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem