writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

01.11.2007, 16:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Agrume, sem ji začela dajat, tak morda dve tri lunice, da jih z zobkom pregrizne in posesa ven sok. A smem? Altati????

Meni je rekla sestra zadnjič v posvetovalnici, da zdaj se lahko začne tudi z agrumi. Sicer Lan že kakšen mesec je mandarine.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

01.11.2007, 16:17

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Maxica, kako ste pri vas?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.11.2007, 16:48

clock-img

Anonimen

Muki- si me nasmejala z ikebano.......user posted image

Agrumi- Tinkara jih tudi že je, na sliki je jedla limono, smo jo samo gledali, jaz bi jo že stran vrgla po prvem poskusu, ona je pa 2 krhlja pojedla.........brrrrrrrrruser posted image  
Drugače ima pa rada grozdje, je nora nanj, pa kivi cel poje, mandarine tudi 2,3 krhlje, banano, jabolko- je bolj lena za gristi, hruške ima rajši......

Drugače pa mi tudi kuhamo- no Tinkara kuha in to na 39,2, zdaj pa čakamo, kaj se bo iz tega razvilo, ker naši vrli dohtarji pravijo, da nič ne vedo, kaj ji jeuser posted image  Je pa, kot zanalašč, Calpol prijel ravno pri zdravniku in je bila vsa živahnauser posted image - hvala, moj otok še med boleznijo ni pri miru.
Je bila pa že včeraj cel dan čudna in tečna, ni hotela jesti, HB vsaj pije dovol, je šla pa že malo pred 17h spat, ponoči pa žur od 2-3h.........in jaz sem spetuser posted image !

clock-img

01.11.2007, 16:49

clock-img

Anonimen

Agrumi so pa zdaj sezonsko sadje in jih lahko jedo! Sicer so pa stari že 1 leto ( in če nimajo res nekih alergij ali preobčutljivosti na kakšno stvar) potem lahko jedo skoraj vse, od nas pa je odvisno, kaj jim damo!

clock-img

01.11.2007, 16:52

clock-img

Anonimen

Pikabu- luštna otročkauser posted image

Altati- kje je Jaša s prvo svečko???user posted image

dober tek danes na večerji!!

clock-img

01.11.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

Tinkara tudi voha, če je shramba odprta ali pa , če kdo vrat od kopalnice ni zaprl....in potem je vse tihouser posted image

clock-img

01.11.2007, 17:06

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pikabu, kako krasne fotke.user posted image
Remy, tudi vaša Tinkara je super fotogenična.user posted image
Frrr, isto, Jaša je itak vedno pravi zapeljivec. To bo konkurenca našim pobecom.user posted image
Mis, glede spanja pa se strinjam z @lino. Se boš pa morala res sama odločiti, katero furat. Jaz v glavnem nikoli ne morem pustiti otroka jokat, pa čeprav se zadnje dneve posledično spet zbujam z razbolelim vratom. En otrok mi leži na eni strani, drug na drugi.user posted image
Muki, čestitke za stotko.user posted image
Eh, saj ne vem, kaj naj še komentiram, nisem še čisto razpoložena.user posted image  Max je švoh, nič noče jesti, ne piti, zahteva samo mene in sem čisto podrta. Včeraj sem bila res že veliko boljša, še dobro, da mož vse popedena. Lan bi se tudi certal pri meni, ampak enostavno ne zmorem obeh naenkrat. Bi kar zaspala za kakšen mesec, pa se zbudila zdrava in vesela...

clock-img

01.11.2007, 17:36

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Lina....si mogoče že kej od tegale v NY kupovala

http://bittensjp.com/collection.php

....madona so ugodne cene...sm zdej Oprah gledala (mal mi je dolgcajt jauser posted image ...Brina spi...moj je na britofu) pa so predstavili tole kolekcijo....jst nevem zakaj so v europi tko drage cunje?????

o kok finouser posted image
lina, a bi ti to nam kaj zdilalauser posted image

lina, ti plačamo še provizijo, a ne punceuser posted image

clock-img

01.11.2007, 17:38

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Altati- kje je Jaša s prvo svečko???user posted image

nekje na računalnikuuser posted image user posted image user posted image
ne da se mi iskat, priznamuser posted image
Kar pogledat ga pridi, nouser posted image .

clock-img

01.11.2007, 17:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: altati

....madona so ugodne cene...sm zdej Oprah gledala (mal mi je dolgcajt jauser posted image ...Brina spi...moj je na britofu) pa so predstavili tole kolekcijo....jst nevem zakaj so v europi tko drage cunje?????

ja ja...hotle pa bi...počakte do druzga leta, ko pridemo domov s kontejnarjem...pol pa boste lahko mirne duše nakazovale in naročale....kva če bi jest kr en katalog oblikovala, ve bi pa samo klikale ? sicer, pa lahko nakazujete tudi že sedaj....

clock-img

01.11.2007, 17:56

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ja ja...hotle pa bi...počakte do druzga leta, ko pridemo domov s kontejnarjem...pol pa boste lahko mirne duše nakazovale in naročale....kva če bi jest kr en katalog oblikovala, ve bi pa samo klikale ? sicer, pa lahko nakazujete tudi že sedaj....

lina oblikuj, jaz bom z veseljem klikala.
pa trr sporoči zraven, pa provizijo, pa poštnino lohk tud zaračunašuser posted image

clock-img

01.11.2007, 17:56

clock-img

altati

pencil-img

5724

na bittensjp.com sem našla že kar nekaj uporabnih kosov.....
kolk pride poštnina?????

clock-img

01.11.2007, 18:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Še par utrinkov z našega konca:
Max uživa v jeseni
user posted image

Lan za prvi rojstni dan
user posted image

clock-img

01.11.2007, 18:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.11.2007, 18:42

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

kolk pride poštnina?????

aha altati se je zagrela....ej sam men se tudi zdi ene par kosov fuul lepih...pa tale Sarah je pr Oprah razlagala da so vredu materiali in dobri kroji za normalen denar .....ker spoštujejo ženske in vedo kolk morjo delat in bla bla bla...no in ker potem tko poceni cunje kupuješ si pa potem lahko kakšne drage čevlje privoščiš....ki so njena strast! Pa na oddaji je bla ena Šiza torbica-malha...te pa v katalogu ni...men je bla zeeelo všeč. Altati kdaj skočimo do amerikeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2007, 19:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.11.2007, 19:22

clock-img

altati

pencil-img

5724

kolk pride poštnina?????

aha altati se je zagrela....ej sam men se tudi zdi ene par kosov fuul lepih...pa tale Sarah je pr Oprah razlagala da so vredu materiali in dobri kroji za normalen denar .....ker spoštujejo ženske in vedo kolk morjo delat in bla bla bla...no in ker potem tko poceni cunje kupuješ si pa potem lahko kakšne drage čevlje privoščiš....ki so njena strast! Pa na oddaji je bla ena Šiza torbica-malha...te pa v katalogu ni...men je bla zeeelo všeč. Altati kdaj skočimo do amerikeuser posted image user posted image user posted image

ti sam povej kdaj greva, sem kuj zauser posted image
pa še primerni kroji so, da nama skrijejo odvečne obline, si opazilauser posted image ?
zdaj mora sam še *lina* bit ZAuser posted image !

clock-img

01.11.2007, 19:29

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Punce, če ste za stvar, pa si naročimo en ultra pok in skupaj vržemo za poštnino. *Lino* bomo pa takrat ko bo kakšen manolo blahnik mel razprodajo porabile user posted image .
Jaz sem itak pred nabavo jesen-zima-mrzli del pomladne garderobe.
Sem se že narisala v programčku od H&M in zgroženo zrla v svojo računalniško podobo, je bila tako široka v bokih user posted image , in seveda više in niže.
Ampak fajn stvar, se lahko malo poigraš in vsaj približno vidiš, kaj ti pristoji.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

01.11.2007, 19:33

clock-img

altati

pencil-img

5724

muki - če se grem jaz risat, me je strah, da bom bruhala naslednje dva tedna, padla v depresijo in se ne več pobralauser posted image user posted image user posted image user posted image  (slikam se iz istih razlogov že nekaj let neradauser posted image user posted image user posted image )

clock-img

01.11.2007, 19:35

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

muki - če se grem jaz risat, me je strah, da bom bruhala naslednje dva tedna, padla v depresijo in se ne več pobralauser posted image user posted image user posted image user posted image  (slikam se iz istih razlogov že nekaj let neradauser posted image user posted image user posted image )

No no, še dobro, da sem te videla v živo ne dolgo tega.user posted image  
Zdaj vem, zakaj se ne poberem...user posted image

clock-img

01.11.2007, 19:36

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sem se že narisala v programčku od H&M in zgroženo zrla v svojo računalniško podobo, je bila tako široka v bokih user posted image , in seveda više in niže.
Ampak fajn stvar, se lahko malo poigraš in vsaj približno vidiš, kaj ti pristoji.

Bi prosila za link.user posted image

clock-img

01.11.2007, 19:37

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ker ti je slabo, saj vemuser posted image
I'm sorry, so sorryuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2007, 19:39

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nekaj časa sem celo masažo krivila. No ja, vsaj vzrok sem našla.user posted image user posted image
A dej nehi no, za mamico treh otrok si manekenka z veliko začetnico.user posted image

clock-img

01.11.2007, 19:39

clock-img

Anonimen

kolk pride poštnina?????

ti sam povej kdaj greva, sem kuj zauser posted image
pa še primerni kroji so, da nama skrijejo odvečne obline, si opazilauser posted image ?
zdaj mora sam še *lina* bit ZAuser posted image !

Lina je čist ZA....

clock-img

01.11.2007, 19:41

clock-img

altati

pencil-img

5724

Nekaj časa sem celo masažo krivila. No ja, vsaj vzrok sem našla.user posted image user posted image
A dej nehi no, za mamico treh otrok si manekenka z veliko začetnico.user posted image

maxi, hvala za tvoje prijetno NAKLADANJEuser posted image  (ampak doma imam dva ogledalauser posted image user posted image user posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem