writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

07.11.2007, 21:03

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Hja, Neža leži z atijem na kavču....jaz pa čakam...... upam, da ji bo prizanešeno.....

bogica Neža...  dost je bolnic... vsako leto pa res ne more dopustovat v bolnici user posted image pa sej je bila cepljena proti rotavirusu, a ne?

clock-img

07.11.2007, 21:03

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ha, danes nam je pa padla sekira v med. Se je splačalo bit dve leti zbirčenuser posted image

hitro povej... več... in slikice prilepi

clock-img

07.11.2007, 21:04

clock-img

moci

pencil-img

5572

[Pošlji zasebno sporočilo]

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pismo- danes bodo spet rekle, da ti nekam lezemuser posted image

ja, sem že razmišljalauser posted image

clock-img

07.11.2007, 21:05

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

muki, sem vesela, da je sosed revše... ker je po prvem opisu zgledalo res psihopatsko... ti le čuvaj energijo za druge, pametnejše stvari... sosede in šefe z žarnicami pa odmisli user posted image

clock-img

07.11.2007, 21:06

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: moci

se ne morš odločit ali bi zs poslala, al citirala? user posted image

clock-img

07.11.2007, 21:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Hja, Neža leži z atijem na kavču....jaz pa čakam...... upam, da ji bo prizanešeno.....

bogica Neža...  dost je bolnic... vsako leto pa res ne more dopustovat v bolnici user posted image pa sej je bila cepljena proti rotavirusu, a ne?

Ne, Neža ni, ker je prevelika. Iva pa je.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.11.2007, 21:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2007, 21:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Altati, sanjala sem, da sem bila v Kranjski gori in smo zmenkovali.

clock-img

07.11.2007, 21:10

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

evo slikice iz vrtca...

mali v boju za igračo
user posted image

in valjda jo je dobil user posted image
user posted image

skoraj cela skupina v movingu
user posted image

in naš mali ZELO zaspan čaka na kosilo user posted image
user posted image

clock-img

07.11.2007, 21:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja, ampak res PIKABU.........vse kar je prav, to nisi več ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

07.11.2007, 21:11

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

prej sm pozabla pikapolono omenit user posted image pikapolona, omenjam te user posted image

clock-img

07.11.2007, 21:12

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

Ja, ampak res PIKABU.........vse kar je prav, to nisi več ti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

js tut pogrešam in oponašam z barvnimi in dolgimi komentarji... a ni isto user posted image Pikabu, kom bek

clock-img

07.11.2007, 21:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Frrrr, Jaša nič ne kaže, da bi mu kaj manjkalo v vrtcu user posted image .

clock-img

07.11.2007, 21:15

clock-img

altati

pencil-img

5724

js tut pogrešam in oponašam z barvnimi in dolgimi komentarji... a ni isto user posted image Pikabu, kom bek

[/quote

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image
PIKABU, POGREŠAMO TEuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

muki, joj jaz sem že premišljevala, da me to čakauser posted image pa še kuhanje je nekje vmes, ane? pri nas bo po mojem še večja kriza, ker atija ne bo, pa še v službi ne bo jedel, tako da bom morala še kuhatuser posted image
je pa vseeno lepo, da tako dobo izkoristite pre-kratek čas, ki ga preživite skupaj.

anč, bo pa tvoja sestra nadomeščala tristanovo tačasuser posted image

kaval - jaz bom doma, ker imam slabo vest. moj cele dneve dela, sva se ravnokar kregala, je bil eno uro doma in je šel nazaj v delavnico. moral bi pa na bowling s prijatelji. ne morem potem jaz okrog letat.

lina, vau a bo tristan na next american top modeluser posted image user posted image meni je to luštno, kaj čem. meni se fino zdi, če je zoja v mamiuser posted image

muki, a nisi ti neže enkrat cepila proti rotavirusu?

frrrr, še dobro da sem o tvoji ideji prebrala po tem, ko sem pojedla kosmičeuser posted image user posted image user posted image user posted image a se samo meni to dogaja - ko zoja zaspi sem jaz lačnaaaaaaaauser posted image

in super za vaše uvajanje. nabiram izkušnjeuser posted image

mis, a ste našli sanjsko stanovanje? superuser posted image podrobnosti, prosimuser posted image

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

se ne morš odločit ali bi zs poslala, al citirala? user posted image

pojma nimam, kako mi je to uspelouser posted image

clock-img

07.11.2007, 21:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.11.2007, 21:17

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikabu, še tu te pogrešam user posted image

Ja, ampak res PIKABU.........vse kar je prav, to nisi več ti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, ampak res PIKABU.........vse kar je prav, to nisi več ti user posted image user posted image user posted image user posted image .

A se še malo pustim prositi? user posted image user posted image user posted image

Muki, imaš prav, res nisem več jaz jaz. Danes se počutim bolje, zjutraj bo pa spet... raje ne razmišljam. Ampak vseeno upam, da bo jutri tudi zjutraj bolje. Danes sem imela pregled pri G, pa pregled pri okulistu. Moje oči so v redu, sem si kar oddahnila. Čakam še na CT glave, potem pa upam, da si dokončno lahko oddahnem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

07.11.2007, 21:17

clock-img

moci

pencil-img

5572

in naš mali ZELO zaspan čaka na kosilo user posted image
user posted image

hi hi, je pa res zaspan. kar vidim, kako pade v krožnikuser posted image

clock-img

07.11.2007, 21:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

pikabu, še tu te pogrešam user posted image

A se še malo pustim prositi? user posted image user posted image user posted image

Muki, imaš prav, res nisem več jaz jaz. Danes se počutim bolje, zjutraj bo pa spet... raje ne razmišljam. Ampak vseeno upam, da bo jutri tudi zjutraj bolje. Danes sem imela pregled pri G, pa pregled pri okulistu. Moje oči so v redu, sem si kar oddahnila. Čakam še na CT glave, potem pa upam, da si dokončno lahko oddahnem.

lej jouser posted image
a si čakala, da te iz luknjice zbezamouser posted image

clock-img

clock-img

muki1

pencil-img

7193

a mislite, da je bolje, da še nekaj dni počakam, da se res utabori, a je bolje, da čimprej probamo tudi spanje?

Definitivno počakaj, da se utabori - če imaš možnost postopnega uvajanja, da ni krize z varstvom. Jaz bi zelo počasi uvajala.
Moje mnenje.

clock-img

07.11.2007, 21:20

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moja mala ljubezen se je od 19ih do zdej že 2x zbudila user posted image včeraj, ko je bil pa mož doma, pa do 23ih spal user posted image čuti mojo potrebo po crkljanju in mi daje priložnost user posted image user posted image

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

lina, vau a bo tristan na next american top modeluser posted image user posted image meni je to luštno, kaj čem. meni se fino zdi, če je zoja v mamiuser posted image

moci, meni je tudi to super, ampak slikala si jo ti, ane? da pa otroka vlačiš po fotosešnih, to mi pa ni. otroštvo je otroštvo, nikoli več se ga ne da priklicati nazaj. otrokova služba je igra, za vse ostalo je še čas!!!

pojma nimam, kako izgledajo taki fotosešni. ampak saj sama pokaže, kaj ji je všeč.

clock-img

clock-img

altati

pencil-img

5724

a mislite, da je bolje, da še nekaj dni počakam, da se res utabori, a je bolje, da čimprej probamo tudi spanje?

Definitivno počakaj, da se utabori - če imaš možnost postopnega uvajanja, da ni krize z varstvom. Jaz bi zelo počasi uvajala.
Moje mnenje.

In moje mnenje je enakouser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem