IZVIRNO SPOROČILO: @lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Danes mi je rekla, da je nimam več rada, da samo Ivo cartlam. Skoraj mi je počilo srce. Pa kaj se ji plete po tej mali glavici, pa tako se trudim
.
ohhh, prav predstavljam si, kako ti je bilo pri srcu. Jaz se tako velikokrat grizem za jezik, ker se zalotim, da samo Jureta opozarjam - "pazi, ne to, bo Matjaž...." ali pa "počakaj malo, samo da Matjaž..."...
kaj pa Iva in Neža? Se kaj zaigrata skupaj? Kar tako, brez tvojega posredovanja?
midva z Juretom sva ravno prej vsega Zmajčka prelepila z nalepkami, prebrala kratke zgodbe in zapela pesmico... Pol ure sem se res samo z njim ukvarjala, se pogovarjala, ga spraševala... Kako se je potem na koncu k meni stisnil, se mi je kar srce stopilo... Res si moram večkrat vzet čas tako samo za njega...
Meni je pa prej, ko sva šla z Maxom spat popoldansko spanje, rekel, da sem njegova ljubica.
Zadnje dni ima res take, da se človek res sprašuje, od kje jih pobira. Včeraj se je nekaj razhudil, ker ga je mož nekaj dražil, pa mu je rekel : Pusti no, matej (beri:mater

).
Se me je pa začel ful oklepati. Ko sem šla v službo, me je stokrat vprašal, kdaj pridem domov. Pa danes, ko sem šla v laboratorij, pa je on še spal, se je zbudil, pa me ni bilo, mi je že vrgel naprej, da sem kr šla.
Vem pa, da je težko. Se mora ta velik otrok res ful prilagajat pravzaprav. Dve leti je bil edino on alfa in omega, pol pa kr tako, naenkrat, ne več tako in ne več tega zaradi mlajšega. Ampak saj menda čutijo in vejo, da jih imamo najbolj rade na svetu, edino na vrsto res pridejo prej ta majhni. Eh...