IZVIRNO SPOROČILO: lucika
ne, ni od sreče. od žalosti, besa, gnusa...
kako lahko to narediš bitju, ki te je 8 let imelo rado, najbolj na svetu? kako? in zakaj? ker smrdi, mu gre dlaka dol, prenaša bolezni? al se ti več ne ljubi, ker imaš nekaj boljšega doma? halo? ma, mi smo vsi zdravi, po tleh zdaj ni dlake, je pa ista kolilčina mojih las, jap, diši pa res bolj. ampak nas noben ne pričaka ko pridemo domov, noben se ne stisne k tebi, da ti je toplo, noben ne lovi žogic po stanovanju, noben ne hodi za aidanom in pobira koščke keksov, noben ne poje zrezka ki ostane od kosila, noben.... ja, veliko več smo izgubili kot pridobili.
mogoče bi ta biba lahko zamenjala pikico. ampak je le stara 8 let in bog ve kaj vse je v življenju pretrpela. bom v njej iskala piko, pa je mogoče ne bom našla.
ne vem, kaj bi. če bo slučajno prestara in je noben ne bo uzel, jo bomo, to sva že sigurna. zarad enega dojenčka ne bo umrla. bom jaz poskrbela, če lastniki nimajo duše.
lucika, sem takega mnenja kot ti ... ne razumem kako lahko po 8ih letih daš stran tako rečeno družinskega člana

pa folk ma eno zgrešeno predstavo,da dojenček in pes ne gresta skupaj, tega tut ne razumem.
jst sm tiso vzela iz zavetišča ko je mela 3 mesece in je najbolj zlat pes na svetu. bila je najbolj prestrašena,umazana in suhcena, zdaj je pa prava dama z bleščečim kožuščkom in največjim ljubečim srcem

!
zelo lepa gesta,da jo boste vzeli,če ne najde lastnika. samo malo se bojim,da ne boste prehitro spet žalostni, ker ni več rosno mlada. upam na najboljše!!!
dragač majo pa u lj v gmajnicah(zavetišče) vedno full zapuščenih manjših kužijev ... mislim,da je lažje vzeti mlajšega,ker nima še privzgojenih vzorcev, ampak glede na to da ste že imeli psa, verjamem da se boste tudi z bibo super znašli in vam bo hvaležna do konca svojega življenja,če se boste tako odločili.
lucika, super punca si!!