cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

22.11.2007, 21:09

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Maxi cena vlažilca je bila pa 53 eur+poštnina.  In še tel. 03/425 02 60 imenuje se pa PIC Indolor Air Therapy.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

22.11.2007, 21:12

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Zdej pa še eno resno vprašanje. Kaj naj kupim 6-letnici. Kaj uporabnega bi? Mogoče Altati bi povedala kaj je Tia kaj dobila?

thks

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

22.11.2007, 21:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Maxica, veš kaj....jaz s kozlanco v grlu tu nekaj skušam duhovičit, ti pa se vnaprej sekiraš za stvari, ki jih še sploh ni. Bejž se solit ljubica. Pa Gaji tudi tak reči. Pa reči ji, da se približuje peti december, bo že vedela zakaj se gre user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

22.11.2007, 21:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.11.2007, 21:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lu, bilance gotove? Pa zakaj si jih sploh delala? 9 mesečno poslovanje, ali kaj te mučijo brezveze?

Darilo? Knjigo, oblačila za punčke, barbike, kakšno torbico, kozmetiko, okrasje za lase, luštne glavničke....

clock-img

22.11.2007, 21:14

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, ****iš, menda, v službi imam 40 dedcev, če prištejem javne delavce. Pa eno babnico s sakramensko dobro ritjo, menda bom ****iš šminko mela, kaj pa te misliš?

hm...edino pravilno da si lepa, sexi in urejenauser posted image

clock-img

22.11.2007, 21:16

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ja, ****iš, menda, v službi imam 40 dedcev, če prištejem javne delavce. Pa eno babnico s sakramensko dobro ritjo, menda bom ****iš šminko mela, kaj pa te misliš?

hm...edino pravilno da si lepa, sexi in urejenauser posted image

Urejena, ja user posted image , o tem bi se dalo razpravljati..... enkrat bom bosa prišla na šiht kak zjutraj norim po bajti. Na srečo mi moj zlati možek ko gre zakurbla moj avtek, da je topel in se led stali, ker jaz tak sovražim mmmmmmmrrrrraz.

clock-img

22.11.2007, 21:17

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Zdej pa še eno resno vprašanje. Kaj naj kupim 6-letnici. Kaj uporabnega bi? Mogoče Altati bi povedala kaj je Tia kaj dobila?

thks

Tia je nora na vse zadeve na katerih piše Diddl (kupujemo v Mullerju).
Nora je na knjige (Anice, Mavrične vile, Miška Tip-a, Frančke-ampak ona že sama gladko bere), obožuje nalepke, pa tistega Pony-a (roza konja), rada ima fletne majčke 'ala' Hello Kitty, lepe zvezke, svinčnike...
sem ti dala vsaj kakšno idejo?

clock-img

22.11.2007, 21:18

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Lu, bilance gotove? Pa zakaj si jih sploh delala? 9 mesečno poslovanje, ali kaj te mučijo brezveze? Ja. Si uganila.

Darilo? Knjigo, oblačila za punčke, barbike, kakšno torbico, kozmetiko, okrasje za lase, luštne glavničke.... Knjigico sem pa tudi sama imela v mislih, da. Hvala.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

22.11.2007, 21:19

clock-img

Lu

pencil-img

3181

si draga user posted image hvala

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

22.11.2007, 21:19

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, a sem te šokirala? samo iskrena sem bila user posted image kam si zdaj ušla?
[/quote

ne, ne nisi!
saj sem ti odgovorila, da: kar si videla, si videla dobrouser posted image , ampak spregledala si fullll špeha in celulita (mislim, da potrebuješ očalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

22.11.2007, 21:20

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Zdaj se pa poslavljam. Grem še malo pred tv in spat, ker zjutraj sem koma. Pa spimo celo noč. Čakte, trkam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Altati, kaj je o Diddl? To so one pisane stvari, od našitkov,  zobnih ščetk, zveščkov, šalčk....vse so pisane in neka miš je gor?

clock-img

clock-img

altati

pencil-img

5724

si draga user posted image hvala

predvidevam da sem ta DRAGA jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sem samozavestna kajuser posted image )
Me veseli, dragauser posted image . Pa še kdajuser posted image

clock-img

22.11.2007, 21:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zdaj se pa poslavljam. Grem še malo pred tv in spat, ker zjutraj sem koma. Pa spimo celo noč. Čakte, trkam.

Danes nas itak ob 22.00 skenslajo, ker bodo nekaj posodabljali ali kaj že...

clock-img

22.11.2007, 21:23

clock-img

altati

pencil-img

5724

Altati, kaj je o Diddl? To so one pisane stvari, od našitkov, šlačk, zobnih ščetk, zveščkov, šalčk....vse so pisane in neka miš je gor?

točno to!
Naša Tia zbira vse, kar obstaja na to temo.
In kupujemo vsepovsod. V Mullerju, Avstriji, v glavnem, kjer najdemo.
Ampak njo vlečejo predvsem zvezki, barvice, raditke, mape, nalepke, albumi za nalepke, dnevniki, itd...........

clock-img

22.11.2007, 21:28

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Altati, kaj je o Diddl? To so one pisane stvari, od našitkov, šlačk, zobnih ščetk, zveščkov, šalčk....vse so pisane in neka miš je gor?

točno to!
Ampak njo vlečejo predvsem zvezki, barvice, raditke, mape, nalepke, albumi za nalepke, dnevniki, itd...........

Jo čisto razumem user posted image . Danes sva se z Nežo, ko sva šli od zdravnika ustavili v Műllerju ( vedno ko gre k zdravniku dobi potem za nagrado, če je pridna neko darilo). Pa sva se kar dolgo zadržali pri teh Diddlih. Kaj vse majo. Pa tisti svinčniki, ko je na vrhu neko perje v roza barvi....jaz bi tudi to vse imela user posted image .

clock-img

22.11.2007, 21:30

clock-img

altati

pencil-img

5724

točno to!

Jo čisto razumem user posted image . Danes sva se z Nežo, ko sva šli od zdravnika ustavili v Műllerju ( vedno ko gre k zdravniku dobi potem za nagrado, če je pridna neko darilo). Pa sva se kar dolgo zadržali pri teh Diddlih. Kaj vse majo. Pa tisti svinčniki, ko je na vrhu neko perje v roza barvi....jaz bi tudi to vse imela user posted image .

Kar pridi k nam, pri nas imamo pomoje že kar vseuser posted image user posted image
kupujemo že kakšna 3 leta non stop. Tia vsak eur-o, ki ga dobi (pa jih ne dobi malouser posted image ) zapravi za te azadev. in jih tudi skrbno čuva, to pa priznam.

clock-img

22.11.2007, 21:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Grem jaz zdaj malo na kavč. Slabost je popustila. Čao.

clock-img

22.11.2007, 21:36

clock-img

moci

pencil-img

5572

čeeeeeeeeeeeeeeeeer.

eh, na. pa je konecuser posted image

a sem kaj zamudila, a moram vse prebrat? čestitke semuser posted image

hvala user posted image in hvala za smse. fino je imet rruser posted image

clock-img

22.11.2007, 21:38

clock-img

moci

pencil-img

5572

ježeš, muki a ste bolni?
ja pa to ni res no.

clock-img

22.11.2007, 21:38

clock-img

altati

pencil-img

5724

moci- wb!!!!! Pogrešala sem teuser posted image ! upam,da ste res maximalno ućivali oz. PREPRIČANA SEM O TEMuser posted image !

clock-img

22.11.2007, 21:48

clock-img

mis

pencil-img

2168

jest pa čist nosečniško foro. kozarc kislih kumaric in rruser posted image mi pašejo zdejle...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

clock-img

22.11.2007, 21:52

clock-img

altati

pencil-img

5724

mis- ti si jih kar privoščiuser posted image ! Dober tek! RR bo pa kmalu ugasnil....

clock-img

23.11.2007, 07:23

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Dobro jutro, jaz sem naspana, sveža, mal nekaj grebem po enih papirjih, pretrgati se za ta denar sicer ne mislim.user posted image  PEEEEETEEEEEK je.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem