writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

13.10.2007, 21:45

clock-img

lucika

pencil-img

2357

a cela vas je v enem kričanju, folk še pa kar hodi po čebulo? vmes, ko ma kmet kosilo al kaj? pogledajo, aha, gre v štalo, letmo z žaklom po ozimnico!

clock-img

13.10.2007, 21:45

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mam pridnega moža. ima dve službi in eno brezposelno ženo. bogi, a ne?

a res ima dve službi? Fullll priden. Kako mu pa to znese? mislim časovno?????
kakšni pa ima, da mu uspe kombinirat, če ni preveč psebno vprašanje. žIma pa zato ZLATO ženo in ZLATEGA otročička!

clock-img

13.10.2007, 21:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.10.2007, 21:46

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, nisi mi odgovorila glede golaža pri krištof: z mesom ali brez mesa?

brez mesauser posted image

clock-img

13.10.2007, 21:47

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxi- pa sliko tebe in tvojega možička v kolesarkah tudi ne bi bilo slabo videtiuser posted image

Nemogoče, imaš samo na izbiro, mene ali njega.user posted image  

Maxi, zelo te imam rada, ampka v kolesarkah bi pa raje videlaNJEGAuser posted image

Ne nosi kolesark...user posted image user posted image user posted image

potem gre pa Altati v jok, pa na drevouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, si hitro obupala, bi ti ga pokazala brez kolesark. Pa nič.user posted image

kakšna pokvarjenkauser posted image user posted image  Voham Pohujšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2007, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2007, 21:48

clock-img

altati

pencil-img

5724

altati, a tvoj nikole ne bere RR? upam, da ne, sicer bo odkril, da si žena želi vsaj sliko od nekoliko moških med oktobrkamiuser posted image

Moj mož ve kakšno ženo ima. Hudo dobro veuser posted image .Me pozna do kosti.
RR ja pa ne bere. Nikoli! So mu forumi čist mimuser posted image . Razen strokovnihuser posted image .

clock-img

13.10.2007, 21:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

altati, a tvoj nikole ne bere RR? upam, da ne, sicer bo odkril, da si žena želi vsaj sliko od nekoliko moških med oktobrkamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image Za poscat...

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.10.2007, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2007, 21:50

clock-img

altati

pencil-img

5724

user posted image user posted image user posted image Za poscat...

aja, moža od Maxi sem pa že videlauser posted image

clock-img

13.10.2007, 21:50

clock-img

piskot

pencil-img

2846

lucika ce bi imela recept, bi ga ze prejsno soboto uporabila. vprasaj sivkomivko. mogoce ti zrihta kaksne kuglice.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

13.10.2007, 21:51

clock-img

altati

pencil-img

5724

RR ja pa ne bere. Nikoli! So mu forumi čist mimuser posted image . Razen strokovnihuser posted image .

no, pol pa res pošljem sliko. samo da ne bo scene delal

Potem bi delal največjo sceno, ko mu gre žena v službo. med same moške. In to pretežno mladeuser posted image . Pa zaenkrat še ni scenuser posted image user posted image user posted image . Sivkamivka, bistvo je v ZAUPANJUuser posted image .

clock-img

13.10.2007, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2007, 21:54

clock-img

piskot

pencil-img

2846

altati a spet moske krades? tale od lucike bi bil tudi zgleda zelo za ponucat, ki je tako priden user posted image .

btw, tistu stanovanje ki si ga zadnjic kazala je brez centralne. ste to opazili?

clock-img

13.10.2007, 21:56

clock-img

altati

pencil-img

5724

no, pol pa res pošljem sliko. samo da ne bo scene delal

Potem bi delal največjo sceno, ko mu gre žena v službo. med same moške. In to pretežno mladeuser posted image . Pa zaenkrat še ni scenuser posted image user posted image user posted image . Sivkamivka, bistvo je v ZAUPANJUuser posted image .

a mu zaupaš, da ne bo scen delal?user posted image user posted image user posted image

Saj jih preteklih 8 let tud ni, pa sem vedno delala in še vedno delam v moškem kolektivu.

clock-img

13.10.2007, 21:57

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati a spet moske krades? tale od lucike bi bil tudi zgleda zelo za ponucat, ki je tako priden user posted image .

preveč pridenuser posted image

btw, tistu stanovanje ki si ga zadnjic kazala je brez centralne. ste to opazili?

zdaj že hiške gledamo. baje bomo zadeli na Lotuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2007, 22:01

clock-img

lucika

pencil-img

2357

piškot, nimam straha. sta se zgrešila par minut. ji ga ni bilo za spoznat, ker drugače bi počakala. lahk pa da je bila to taka taktična finta, ker je imela svojega moža zraven. lisica.

a kr hiške že? kr kr, mi začnemo konkretno kopat v ponedeljek. da se rešimo tega bloka...skor sanje vse skupaj, bomo vidli kako bo šlo:)

clock-img

13.10.2007, 22:02

clock-img

altati

pencil-img

5724

piškot, nimam straha. sta se zgrešila par minut. ji ga ni bilo za spoznat, ker drugače bi počakala. lahk pa da je bila to taka taktična finta, ker je imela svojega moža zraven. lisica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kr hiške že? kr kr, mi začnemo konkretno kopat v ponedeljek. da se rešimo tega bloka...skor sanje vse skupaj, bomo vidli kako bo šlo:)

mi sam gledamo, nič ne kopljemo...jaz nisem ZA. Moj mož je ZAuser posted image .

clock-img

13.10.2007, 22:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2007, 22:07

clock-img

piskot

pencil-img

2846

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi sam gledamo, nič ne kopljemo...jaz nisem ZA. Moj mož je ZAuser posted image .

pri nas sosedje prodajajo čist novo, s tremi otroškimi sobami, veliko. za 1 mio €

uf, malenkost. se prav rabiva samo se 2 otroka, da ne bomo dnarja prec metal user posted image

clock-img

13.10.2007, 22:09

clock-img

lucika

pencil-img

2357

predstavljaj si večer. otroci spijo. viseča mreža na terasi, al pa taki ležaniki, fino mehki. pa v rokah kaka tortica/sadna kupa/sladoled/ kavica/ kaj bolj trdega haha...h? to v bloku ne gre. pa zunaj igrala, pa pikniki s kolegi, pa kostanji, pa bazenček poleti, pa....dekica in sonček. pa ležalnik in knjiga. al pa laptop, ko ste mal bolj moderne ...h?
še kr ne?
jaz si sam še to predstavljam, da bi bile tri štenge in spodaj morje, al pa vsaj jezero...mmmmm, idila.
evo, moja naj naj pesem: dao bi sto amerika, sve na svetu ja bih dao, tek da sjednem na verandu i uz karte i bevandu, brojim valove.................mmmmmmmmmmm

clock-img

13.10.2007, 22:10

clock-img

lucika

pencil-img

2357

kolk je to miljonov, 1 miljon eurov? mio ne potegne racunalnik:(

clock-img

13.10.2007, 22:11

clock-img

lucika

pencil-img

2357

240 miljonov sit=? a to kdo zasluži? mi želiš tako službo, jl altati?

clock-img

13.10.2007, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.10.2007, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem