IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
pa še nekaj me zanima.....kako spite ? Oziroma kje spite ? Naša muha je postala, da zaspimo in spimo v veliki postelji, plezajoč po meni, po možu....in vem, da ni prav in da delam napako...pa sva zadnjič probala ''vzgajat'' in ga pustila v svoji posteljici in seveda jooooooooooooookkkk na kubik, dokler ni začel smrkat, kašljat, na koncu mu je pa še kri iz nosa začela tečt.......pa kaj naj zdaj naredim ?
zaspi na tavelki postelji, ga prenesem v njegovo posteljico, enkrat ponoči med drugo in peto se spet selimo v taveliko posteljo, samo da zazna moj ali možev jogi, že smrči naprej. Ne vem v čem je finta? Imamo mal selitve narodov, ampak vsaj do zgodnjih jutranjih ur sva sama v postelji, jaz lahko zvečer kaj preberem ob prižgani lučki... Samo par noči je bilo takih, da ni prišel k nama, ampak je prespal celo noč v svoji...
Je pa Jure spal pri nama, ker sploh ni maral posteljice... pri 18 mes. sva ga dala v tapravo mladinsko posteljo z delno ograjico - zaščito od vzglavja do 2/3 postelje...ob vznožju je frej, da je lahko dol splezal...Od takrat je spal celo noč...Zdaj pride zjutraj k nama, mogoče tam okrog pol šestih se malo stisnit, preden vstanemo...pa je to bolj izjema, kot pravilo...
Jaz pravim da bo to minilo, prej ali slej... A si že videla kakega pubertetnika, ki spi pri starših?

No, srčno upam, da bo pri nas to minilo malo prej