writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

15.10.2007, 18:49

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

seveda ...

pikabu kako je minila noč?

Zelo v redu. Sploh ni bilo panike. Sicer sem malo poslušala, če so kakšni čudni zvoki, pa me je hitro zmanjkalo. Edino malo me je skrbelo, da ne bi zjutraj zaspali. Moževe budilke nisem hotela prižgati, ker mi je groznauser posted image , moj mobitel se je pa filal in sem se bala, da ga ne bom slišala, pa je bilo vse v redu, od doma smo šli do minute točno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

15.10.2007, 18:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

Pikabu - kako si? kako je šla prva noč?

clock-img

15.10.2007, 18:50

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Grem zdaj otrokoma dati večerjo, pa spat ju spravim, potem se vam pa pridružim. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

15.10.2007, 18:50

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - kako si? kako je šla prva noč?

Noč je opisana zgoraj user posted image , jaz sem pa tudi bolje. kar dobro furam.... zaenkrat. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

15.10.2007, 19:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati...baje imam nekaj zate....a popoldne ste tudi kaj dosegljivi....preden pride mr altati dam?

mr.altati pridejo okrog 16.30.
Za tisto kar imaš zame si bom vedno vzela časuser posted image .

Ne veseli se prezgodaj, nima nič zate, ampak zame.user posted image Hvala hvala hvala.user posted image

saj vem, saj vem, zato pa imam za tisto vedno čas. KER JE ZATE, MOJA NAJDRAŽJAuser posted image user posted image user posted image !

O hvala, kakšne lepe besede. Ti poplačam drug teden.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

15.10.2007, 19:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

user posted image user posted image o mr. altati je pa pridenuser posted image  16 30. Pohvale vredno...moggoče imam pa še kej za altati in ne sam za maxi....kak nasmešek mogočeuser posted image user posted image user posted image

No, vsaj to ji pa le nakloni, ja, še v mojem imenu.user posted image

clock-img

15.10.2007, 19:03

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pikicapokica6 in mala princeska, vse vse vse vse vse vse vse najboljše za prvo svečko. Lepo praznovanje vam želim.
user posted image

clock-img

15.10.2007, 19:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.10.2007, 19:35

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

anč, se raje kar tam dobiva, ker greva prej še v vrtec in bova mogoče tam še kosilo jedla 

ok!! fajn se najejta!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

15.10.2007, 20:16

clock-img

borovnicka

pencil-img

386

malčka spita jaz pa grem pospravljat pa čakat moža pa mal prebirat kaj bo tuki pisalo

pa še mal moram povečerjat user posted image

nagajivčka TT

clock-img

15.10.2007, 20:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.10.2007, 20:51

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

sivkamivka  user posted image za blaža in vaše spanje!! a niti enkrat se ne zbudi?  kak velik fant. jst pa nekak ne najdem hrabrosti(nevem če je to glih taprava beseda) za prenehanje. moj user posted image se nič kaj ne naudušuje nad tem,da bi ga on ponoči miril,če pa jaz poskusim brez dojenja ga uspavat se pa joče in se mi zaganja u joškeuser posted image

zdej me pa čaka tv večer ... ugly betty in gospodinje user posted image

clock-img

15.10.2007, 20:52

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

aja,rr mi ne nagaja,normalno odpira

clock-img

15.10.2007, 20:54

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

jutri mava pa P že ob 7.15, kaka zgodnja ura. pa še klaritin sem pozabla na morju,bi mu ga mogla dat pred cepljenjem,tko da bova še dalj tam. upam,da ne bo reakcije in bo mali lahko na polno sodeloval na telovabi user posted image

clock-img

15.10.2007, 21:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.10.2007, 21:15

clock-img

@lina

pencil-img

1437

Sivkamivka, tvoja prekinitev je bila selitev iz sobe, a ne, pa oči servis se je vklopil?

Pri nas pa ne gre več toliko za dojenje, kot za mojo bližino. Danes ob 2h zjturaj sva imela bitke. Ker sem bila ravno razčuta, sem rekla da grem do konca. In da ga bom nazaj polagala v posteljico, dokler ne bo zaspal. Pa sem odnehala po dobri uri vstajanja vsakih 10 minuser posted image user posted image  Ga vzamem k sebi, nisva se dojila, samo zaspal je ob meni in spal do jutrauser posted image  Pol mi je bilo pa spet hudo, kako morem bit taka in mu kratit svojo bližinouser posted image  Tako da sva se sinoči v bistvu dojila samo zvečer in potem nič več do malo prej, pred spanjem... Ah ne vem, imam podobne občutke kot ančuser posted image

clock-img

15.10.2007, 21:18

clock-img

@lina

pencil-img

1437

OOOOO, kako lepo.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1956081

a bo katera tako dobra, in objavila tudi na oktobru, da so moderatorji začeli pošiljati po mailu? Jaz vas komaj utegnem na oktobru brat, ne utegnem še drugje po forumu skakat... Al je najboljš da se kar postavim v vrsto - pošljem ZS?

clock-img

15.10.2007, 21:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.10.2007, 21:20

clock-img

@lina

pencil-img

1437

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

še to vam moram povedati...moj 27 letni bratranec je včeraj tretjič postal očka. Tretja punčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitke za še eno princesko!user posted image   Veš kako pravijo: od istega fotra enaki otrociuser posted image

clock-img

15.10.2007, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.10.2007, 21:23

clock-img

@lina

pencil-img

1437

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Sivkamivka, tvoja prekinitev je bila selitev iz sobe, a ne, pa oči servis se je vklopil?

ja, zdaj spita skupaj, jaz pa v svoji sobi, ampak samo začasno, toliko da preklopi na očijevo bližino, ki ne nudi dojenja. potem se selim pa nazaj. ampak začasno mi kar paše biti sama v postelji. se toliko bolj razveselim, ko zjutraj prideta pome in se me otrok tako razveseli. sladek občutek.

ampak brez očijevega sodelovanja pa res ne bi šlo na začetku. zdaj pa se sploh ne prebuja več ponoči. res noro dobro!!!!

to je super, da vam je tako ratalo user posted image ... pri nas ne morem očija vklopit, mi je preveč hudo, ker zjutraj pred vsemi nami vstaja in ima dolgo pot v službo, zato mu ne morem kratiti že tako kratkih noči... tudi mi bomo enkrat spali celo noč user posted image

clock-img

15.10.2007, 21:24

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

OOOOO, kako lepo.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1956081

a bo katera tako dobra, in objavila tudi na oktobru, da so moderatorji začeli pošiljati po mailu? Jaz vas komaj utegnem na oktobru brat, ne utegnem še drugje po forumu skakat... Al je najboljš da se kar postavim v vrsto - pošljem ZS?

Zihr bomo kaj govorile o tem tudi na Oktobru, sicer pa ti kr pošlji JernejiRR zs, da bi tudi ti rada mail.

clock-img

15.10.2007, 21:25

clock-img

Anonimen

jest si niti v sanjah ne predstavljam Tristana in očija skupaj...

Mislim, da ga je do zdaj samo ene dvakrat dal spat, pa še to je izgledalo takole: dete se je v posteljici drlo, oči je zraven na postelji ležal in se smejal....je rekel, da ga vzgaja....

clock-img

15.10.2007, 21:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

A je katera že dala čokolešnik user posted image ? Mož ga je prej rihtal za Maxa, pa sem rekla, kaj če bi probali še Lanu ga dat, če ga bo hotel. Ga je prav rad jedel, sam pol sem seveda začela tuhtat, da so notri lešniki, pa pol zagledam še, da so lahko notri sledi arašidov itd. Zdaj me je pa prav mal strah. A če je kaj alergičen na arašide, se to hitro pozna?user posted image  No, upam, da ni...

clock-img

15.10.2007, 21:27

clock-img

@lina

pencil-img

1437

a je mis v toplih krajih ostala? zdaj je pa že več kot en teden ni?

pa lu se ne javlja? se je katera kaj slišala z njo?

na mis sem danes že mislila, pa je ne upam še danes pobarati, mogoče še lovijo naš časovni okvir...jutri poskusim, če se prej sama ne javi...

Za Lu pa tudi mene skrbi?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem