writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

22.10.2007, 09:23

clock-img

moci

pencil-img

5572

jutro, najprej naj povem, da sem zelo vesela, ker dobim toliko različnih informacij in mnenj. in nehajte se že enkrat opravičevati, če ste različnega mnenja. jaz sem res za vsako mnenje hvaležno. a ne bi bilo grozno, če bi se kar vse v vsem strinjale?

clock-img

22.10.2007, 09:26

clock-img

moci

pencil-img

5572

vse najlepše, aidan. lepo praznovanje celi družinici. user posted image

clock-img

22.10.2007, 09:37

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati za predsednicouser posted image user posted image user posted image  dej bom mela mal več izbire na volitvah

pikapolona, niti pod točko raznouser posted image user posted image
Čist premal pooblastil bi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image
kvečjemu za predsednico vladeuser posted image

clock-img

22.10.2007, 09:54

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro, najprej naj povem, da sem zelo vesela, ker dobim toliko različnih informacij in mnenj. in nehajte se že enkrat opravičevati, če ste različnega mnenja. jaz sem res za vsako mnenje hvaležno. a ne bi bilo grozno, če bi se kar vse v vsem strinjale?

Se strinjam.user posted image
Sicer se jaz nerada vtikujem v take debate, ker nisem prav nič strokovno podkovana, niti se preveč nočem v to spuščati, ker vem, da bi potem sam o tem premlevala in kmalu zgroženo ugotovila, da ne upam prav ničesar več jesti, otroku pa še tistega niča ne upala dati.user posted image  Tako da sem tudi pri tej stvari podobno kot pri cepljenju podobna noju, z glavo v pesek. Verjamem, da tudi to ni prav, pa vendar...
Je pa fino, da tiste, ki se mal bolj spoznate na to, izmenjujete mnenja, da si tudi me ustvarimo neko sliko. To pa menda ne škodi, kajne?!

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

22.10.2007, 09:55

clock-img

moci

pencil-img

5572

altati, a veš, da si ne bi nikoli predstavljala, da te zanima politikauser posted image
ta teden bi se en dan midve narisali v kranju, če sta za. danes in jutri ne, potem pa lahko.

clock-img

22.10.2007, 09:58

clock-img

altati

pencil-img

5724

moci, v sredo imam frizerja, v četrtek sem s Tio v šoli (dan odprtih vrat), v petek imam sestanek v službi. samo jutri sem frejuser posted image . Kvečjemu popoldne, med 17. in 18.uro.

clock-img

22.10.2007, 09:59

clock-img

piskot

pencil-img

2846

IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci, v sredo imam frizerja, v četrtek sem s Tio v šoli (dan odprtih vrat), v petek imam sestanek v službi. samo jutri sem frejuser posted image . Kvečjemu popoldne, med 17. in 18.uro.

aha, mene je ze skenslala user posted image . no ja, midva greva jutri ven sele okol 10:30 ko mati pridejo domov s sluzbe.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

22.10.2007, 10:00

clock-img

piskot

pencil-img

2846

AIDAN VSE NAJ NAJ!

clock-img

22.10.2007, 10:02

clock-img

piskot

pencil-img

2846

pojoca knjiga pri nas ful navdusuje, samo je res da jo imamo sele 2 dni. z njo tekmuje edino en tak avto, ki ima gor srafuenciger, kladivo, kljuc ... vceraj je cel dan s kljucem v roko okol hodil user posted image . mogoce bo pa mehanik.

zimska oblacila imamo bundico. kupili  bomo se kombinezon, ker upamo da bo veliko snega, pa je potem itak skoz nekaj mokro. pa podlozenih hlac nam manjka ... ampak je viv ravno rekla da v soboto v celovcu ni nic dobila user posted image

clock-img

22.10.2007, 10:02

clock-img

piskot

pencil-img

2846

zdaj pa k babici po decka in na sistematskega.

clock-img

22.10.2007, 10:03

clock-img

moci

pencil-img

5572

kaj pa jutri okrog 1h?

clock-img

22.10.2007, 10:11

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aha, mene je ze skenslala user posted image . no ja, midva greva jutri ven sele okol 10:30 ko mati pridejo domov s sluzbe.

user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj pa zjutraj????? a ne delaš ti bolj popoldne????

clock-img

22.10.2007, 10:13

clock-img

altati

pencil-img

5724

aja, zimska oblačila: mi imajo eno zimsko jaknico, dve bundici (eno še od nečaka) in kombinezon. To je to.

clock-img

clock-img

beki24

pencil-img

1193

kaj počnete naslednji teden- pon, torek........bi prišla katera v BTC na kakšno kavico???

clock-img

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kaj pa jutri okrog 1h?

če deček ne bo spal, lahko. a se lahko slišiva? ker velikokrat to uro spi, ni pa nujno.

clock-img

22.10.2007, 10:14

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

kaj počnete naslednji teden- pon, torek........bi prišla katera v BTC na kakšno kavico???
[/quote

pri nas imajo otroci počitnice......in pojma nimam, kaj bomo delali...mogoče celo zaidemo v ljubljano.

clock-img

22.10.2007, 10:15

clock-img

beki24

pencil-img

1193

aja, zimska oblačila: mi imajo eno zimsko jaknico, dve bundici (eno še od nečaka) in kombinezon. To je to.

mi imamo en flis komplet(hlače in jakna- nosi zdaj), potem eno bundico- sposojeno( se mi zdi, da bo do prave zime že premajhna) in 3 sposojene kombinezone- tudi upam, da jih do snega ne bo prerasla!
Maxica- jaz bi kupila hlače na naramnice in bundico- tako kot si napisala, ker bundo rabiš v vsakem primeru!

clock-img

22.10.2007, 10:27

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

jst bi mogla nekaj it iskat.....samo popoldne ko imam Brino.....se lahko zmenimo!

clock-img

22.10.2007, 10:31

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

mi smo tudi donbili 3 kombinezone...pa so vsi premajhni...tako da sem ji kupila še ta četrtegauser posted image user posted image user posted image . Imamo pa tudi bundico tako razstavljivo...da je flis posebej pa jaknica posebej...ko je najhujša zima se pa skupaj sestavi. Sem pa kupila zato oboje ker se mi zdi da se v snegu hitro zmoči in umaže....potem pa nimaš kej za preoblečt do takrat da opereš ali pač posušiš.......zdej pa čakam na sneg. Sanke še moramo nabavituser posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 10:45

clock-img

beki24

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

jst bi mogla nekaj it iskat.....samo popoldne ko imam Brino.....se lahko zmenimo!

ja, prosim, bi prav pasalo- meni je vseeno kdaj! Za Tinkaro še premišljujem ali bi jo imela drug teden pon in torek v vrtcuuser posted image

clock-img

22.10.2007, 10:47

clock-img

beki24

pencil-img

1193

a se spomnite ko smo lani sanjarile, kako bo lep božičuser posted image , zdaj pa že premišljujem, kakšne okraske bom na smrekico dala, da jih Tinkara ne bo razbilauser posted image  Bom kar njene medvede kor obesilauser posted image

sanke- joj, še to- kako bo lepo in mrzlo letos, če bo šlo tako naprej

clock-img

22.10.2007, 11:27

clock-img

beki24

pencil-img

1193

[/quote

pri nas imajo otroci počitnice......in pojma nimam, kaj bomo delali...mogoče celo zaidemo v ljubljano.

no povejte, če boste kaj okoli hodili, pa se dobimo na kakšnem sokuuser posted image

clock-img

22.10.2007, 12:32

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

oj!

moj otrok packa z otroškimi barvami in dela z glino, mata z babico ustvarjalne delavnice. mama bo pa spet pucala,se mi zdi,da živim s samimi packi in sam še to delam user posted image .

zimska oblačila   smo iskali bundico za fanta u soboto po btcju ... pa da se ti zmeša. gužva taka,da me ne vidjo več tam za vikend. u h&m nisem letos nč našla, s.oliver je mel same tmurne barve, temno,temno rjava,temno modra, okaidi mi ni blo ušeč ... sm misnla da se mi bo zmešal. pol smo pa u iana bimbi našli bundico,kapo in rokavičke,ki so nam full ušeč. 
zdej morm pa sam še hlače najdet ... se priporočam za informacije. pajaca pa nimamo,nevem če ga bomo nabavli.

beki  jst bliz btcja živim,tko da se lahko kej zmenimo. načeloma mi odgovarja bilokjer dan,samo torek ne,ker mava telovadbo.

altati in beki   fino mlečno debato sta udarli ...  jst obožujem mleko in mlečne izdelke,tristan tudi,samo mleko ne pije,ker je moje boljše user posted image .  nimam nič proti drugačnemu načinu prehranjevanja, zdi pa se mi potrebno,da se vse pomembne snovi,ki jih otroček potrebuje nadomestijo in ne samo ukinejo, tako kot je podarla beki. ampak za altati in sivkomivko me sploh ni strah,ker vem da mata to temo pošteno naštudirano,ane? 

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

22.10.2007, 12:41

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

Dragi Aidan želimo ti vse najboljše za 1.svečko in še naprej razveseljuj mamico in atija,ki te imata neskončno rada!
user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

22.10.2007, 13:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem