writing-img

RE: OKTOBER 2006

clock-img

26.10.2007, 15:46

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

hajli hajlo.....

hvala za čestitke.......Brina je danes doma in jo razvajam......zato ni nič interneta. Zdejle čakava da pride ati iz LJ...pa tudi babi, dedi in tete so na poti iz štajerske....ampak je baje gužva na cesti.

Brina je prehlajena......skoz smrka...zdej je pa še kašljat začela.....že obešam vlažne cunje na radiator da malo vlago gor vzdignem. Spali smo posledično zelo slabo ob pol petih je pa tako kašljala da se je čist prebudila in sm kar vstala sva se eno urco igrali nato pa sva spet zalegnili.

Grem slavljenko crklja.....papapa

clock-img

26.10.2007, 16:39

clock-img

altati

pencil-img

5724

MUKI, SPRAZNI POŠTNI PREDAL! LJUBEZENSKIH PISEM TI NE MOREM POŠILJAT NA ZS!!!!

clock-img

26.10.2007, 16:41

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Mojmu mišku pa vročina ne pade user posted image user posted image user posted image Ima skoraj 40C user posted image user posted image user posted image Nasvete prosim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

26.10.2007, 17:13

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lu, si mu svečko že dala? Kaj pa kopel, ki jo ohlajaš? user posted image za Tiana.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

26.10.2007, 17:13

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ti jih kar tukaj objavi, kaj se boš skrivala.user posted image

clock-img

26.10.2007, 17:16

clock-img

moci

pencil-img

5572

Lu, kopel, čim manj naj bo oblečen, pa paracetamol.
sicer je pa zoja tudi nekam čudna ratalauser posted image iz nosa ji teče in jooooka pa noče spat

clock-img

26.10.2007, 17:40

clock-img

mis

pencil-img

2168

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Babnce nujno rabim pomoč.

Sem ravno prišla iz parfumerije  in sem vsa zadišavljena oz smrdeča od poskušanja parfumov.
Kupujem ga za mojo sestro.

Kakšen nasvet prosim. Rada ima sveže in ne preveč sladke.

potem pa priporočam od loccitane citrus vonj.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

clock-img

26.10.2007, 17:42

clock-img

mis

pencil-img

2168

sivkamivka, testuser posted image

clock-img

26.10.2007, 17:43

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: moci

sicer je pa zoja tudi nekam čudna ratalauser posted image iz nosa ji teče in jooooka pa noče spat

Ja, pri nas smo tudi taki. Eh ja...

clock-img

26.10.2007, 17:45

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Pa še eno nezgodo smo lihkar imeli. Me pokliče Max, mama, poglej, Lan je sam splezal na kavč. Pogledam, pa se Lan veselo smeji na kavču in leži kot car. Sem šla hitro do njega, ker sem imela občutek, da dol pa ne bo znal lih lepo splezat. Nakar spet, si car pripelje eno škatlo do kavča in spleza po njej do kavča. Nakar se z možem sam spogledava, je že pikiral dol s kavča, kar nekakšen preval je v zraku naredil. Groza, sem se prav tresla. Saj ni lih visoko, sam prijetno pa tudi ni bilo za videti. Jej, mulc.user posted image

clock-img

26.10.2007, 17:50

clock-img

mis

pencil-img

2168

Lu, Tini je vročina padla po sirupu ali kopeli

clock-img

26.10.2007, 18:11

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Sem mu dala Calpol. Minilo je sicer manj kot 6 ur. Je že bolje. Ga še skopam in gre v miževo. Upam na mirno noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

26.10.2007, 18:13

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Maxica ja hitro je lahko. Je pa res faca,no. A prav škatlo si je pripeljal do kavča, da je šel lahko gor.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

26.10.2007, 18:32

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

maxi, se bojim da katera splavi, če bi jih brala, objavljene na javnouser posted image user posted image user posted image
(midve z Muki imava bolj hard variante)

clock-img

26.10.2007, 18:33

clock-img

altati

pencil-img

5724

Lu, si mu svečko že dala? Kaj pa kopel, ki jo ohlajaš? user posted image za Tiana.

točno tako
Lu, v vbanjo ga daj, voda naj bo 37 stopinj in mu počasi dolivaj kozarčke hladnješe vode. In imej ga v vodi kar cca 15 minut. Voda pa naj ne bo prehladna, ampak samo prijetno topla.

clock-img

26.10.2007, 18:35

clock-img

@lina

pencil-img

1437

Lu, nočem te strašit, ampak mene so "nadrli" ko sva z Matjažem takrat prišla na urgenco, kaj sem čakala toliko časa s tako visoko vročino. Pa je imel pred tem krčem tako visoko vročino samo 1 dan.

In če ne pomaga paracetamol, sirup ...  da nič ne pade, mislim, da ne boš maredila škode če mu daš pol, ali pa iz previdnosti (če se prav spomnim, ste bolj lahkokategorniki) mogoče 1/3 Voltaren svečke...

clock-img

26.10.2007, 18:35

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxica ja hitro je lahko. Je pa res faca,no. A prav škatlo si je pripeljal do kavča, da je šel lahko gor.user posted image

naš Jaša si pa pručko pririne (do postelje, kavča, bilo česa), da spleza gor. Če je pa kaj pod kavčem, posteljo, pa hitro izkoriti in spleza(najbolj fino je, če je to kakpen traktor na kolesih, da se še malo zapeljeuser posted image user posted image )

clock-img

26.10.2007, 18:36

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

maxi, se bojim da katera splavi, če bi jih brala, objavljene na javnouser posted image user posted image user posted image

Ojoj, groza.user posted image user posted image user posted image  Ma, saj veš, čemu se smejim.user posted image

clock-img

26.10.2007, 18:36

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Altati, ste še doma?

clock-img

26.10.2007, 18:38

clock-img

@lina

pencil-img

1437

Brina in Matjaž, vse najboljše za vajino prvo svečko!

user posted image

user posted image

clock-img

26.10.2007, 18:39

clock-img

@lina

pencil-img

1437

naš Jaša si pa pručko pririne (do postelje, kavča, bilo česa), da spleza gor. Če je pa kaj pod kavčem, posteljo, pa hitro izkoriti in spleza(najbolj fino je, če je to kakpen traktor na kolesih, da se še malo zapeljeuser posted image user posted image )

naš tudi zelo rad pleza...najraje na te Juretove stolčke, ker doseže višino sedala in potem se tako zmagoslavno smeje...še posebej če je stolček kje ob kakšnem stikalu za luč, ker potem se še bliska po hiši user posted image

clock-img

26.10.2007, 18:46

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Lu, nočem te strašit, ampak mene so "nadrli" ko sva z Matjažem takrat prišla na urgenco, kaj sem čakala toliko časa s tako visoko vročino. Pa je imel pred tem krčem tako visoko vročino samo 1 dan.

In če ne pomaga paracetamol, sirup ...  da nič ne pade, mislim, da ne boš maredila škode če mu daš pol, ali pa iz previdnosti (če se prav spomnim, ste bolj lahkokategorniki) mogoče 1/3 Voltaren svečke...

@lina, predvidevam, da Voltarena nima doma, ker ni v prosti prodaji....

clock-img

26.10.2007, 18:48

clock-img

altati

pencil-img

5724

Ojoj, groza.user posted image user posted image user posted image  Ma, saj veš, čemu se smejim.user posted image

vem, vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2007, 18:48

clock-img

altati

pencil-img

5724

Altati, ste še doma?

itak da, če nas muki ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2007, 18:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

naš tudi zelo rad pleza...najraje na te Juretove stolčke, ker doseže višino sedala in potem se tako zmagoslavno smeje...še posebej če je stolček kje ob kakšnem stikalu za luč, ker potem se še bliska po hiši user posted image

točno tako
ni ga čez stikalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem