IZVIRNO SPOROČILO: sonce78
Srček a potem predlagaš 1 tetra plenico na 4 dele in povijalno? Kaj pa za spat, mu kaj podložiš nogico in dvigneš vzglavje oz. jogi?
Jaz sem mu dvignila samo vzglavje, sem jogi podložla z knjigami iz faksa, da mu bo šlo kaj soli v glavo

. Drugače pa spi na trebuščku, tako da mu noge ne podlagam.
Jaz k plenicam vržem še ka našega za prat, ker se itak vse prekuha. Njegove bodije in oblačila pa perem posebaj, pa se je tudi zgodilo da se je že kak moj modrc zraven znašel, ker če ne bi en mesec čakala da zberem dovolj svetlega od mene za cel stroj.
Jst86, prvič so mu pregledali kolke ko je bil star 3 dni, naslednjič mu jih bodo pri 3 mesecih, posvetovalnica 1x mesečno do 6 meseca. Potem pa na pol leta.
Smo pa razlike v številu in pogostnosti pregledov imele že med

, zakaj potem nebi bile razlike tudi sedaj. Če je z

vse v najlepšem redu, zakaj bi potem prepogosto po ambulantah hodli

.
Sandra ne pretiravaj, saj so samo plenice ki jih po dveh urah v kanto zabrišeš

. Krči naj bi se predvidoma končali nekje pri 3 mesecih. Potem pa sledi veselje z zobki

. Za Aptamil pojma nimam ker ga ne uporabljam, zvečer se napapa in spi vsaj 6 ur. Dojke so včasih čisto mehke, včasih pa tako trde in napete (sploh tista ki čez noč čaka do jutra) da je zjutraj po obrazu cel zalit še preden začne jest, ker šprica na 5 strani že samo ko jaz dojko primem za mu jo dat v usta

. Ni čudno da ima tako lepo kožico, če pa se že sedaj neguje z mlekom

.