18.10.2007, 10:11
201
-aptamila Enej ne mara, kaj bi lahko js probala zmešat malo aptamila, malo mojega mlekam mogoče bi mu to bili všeč
Mleka ni priporočljivo mešati, probaj kakšno drugo mleko, jaz uporabljam Novalac - je kar precej podoben materinemi mleku, dobiš ga samo v lekarnah, pa ne pozabi si svoje mleko izčrpat.
-če je dojka na dotik mehkain mlahava, kaj to pomeni, da je zelo malo mleka not?
Mislim da je normalno, da čez čas postanejo bolj mlahave.
Se javim kaj kasneje, mali se je zbudil.

Je katera od doječih mamic že jedla suho salamo?
. Lina 31, prej sem hotela napisat da bi bil tudi moj Žan kar buden od 2-3 ure, kot bi bil že popolnoma naspan. Ugotovila sem da je tako samo takrat ko zvečer okrog 20-22 ure, se pravi takoj po hranjenju zaspi. Zdaj poskrbim da je še malo buden, da se še malo utrudi in spi potem tudi 6ur ... če mu to ne uspe pa vsaj takoj zaspi nazaj. Tia pa je kot prej punčke pridna, spi že po 8 ur. Tako da sem lahko kar srečna in lahko rečem da se lahko naspim in spočijem. Saj vem, to se bo spremenilo ko bodo hoteli ven prvi zobki. Tako pač je. Do takrat bomo uživali
.
. Še jaz sem si
iz nosa potegnila najprej sem morala na sebi sprobat mama zaščitniška
sedi v ležalniku in me opazuje, jaz si pa razbijam glavo kaj bomo jedli. Kaj kuhate sploh nimam več idej pa še mesa ne jemo pri naši hiši, tako, da je še bolj zakomplicirano. Jajca imam v hladilniku jih moram porabit ima katera kako idejo?
.
, ki je v službi, bo pa verjetno lačen (otroci jejo v šoli). Jaz bi tudi najraje nekaj hitrega, čim manj sestavin in da je čim manj dela.
ko še napol spim.Ne vem več kaj naj ji še delam, da ji bo boljše....verjetno je res treba samo potrpet da minejo ti meseci.Joooo ko samo pomislim, da imamo v torek 1.posvetovalnico in da bomo dobili te bedne kapljice AD3