hvala vsem za odgovore
, upam da se je res samo prestrašil...
pri nas pa je spet taka burja, da ne bo nič od sprehoda
učeraj je na sprehodu mene in dragega tako prepihalo, da sva bila prav boga, Eneju pa je itak bilo toplo not v košeku
rožica eno
da ti minejo glavoboli
napredek (kot sem povedala, nas
vsak dan persenečajo in ko se začne, se ne konča
)
učeraj nam je uspel prvič preobrat iz hrbta na trebuh
in sicer ko je bil nag na previjalni, sem ga pustila malo nagega, ker sem čakala, da dragi vodo prinese, da ga skopamo in sem videla, kako se muči, iz hrbta na bok je šlo brez problema, naprej pa se je mučil še kako minuto- IN MU JE LE USPELO
domača naloga (po dolgem času)
kdaj jih boste dali iz košeka v športni del(ali kako se pač temu reče)
Enej je že skoraj prerasel košek in ga bomo mogli premestit...pa se bojim, ker ne bo več tako zaščiten pred burjo, kot je zaj v košeku
ko začne zobek rasti, kolko časa rabi, da ven pogleda?
kopate malčke vsak večer?
mi smo ga vsak drugi večer, pol pa sem se kar odločila, da ga bomo vsak večer, ker je začel ful uživat v kopanju in od takrat nam spi celo noč...
kaj je možno, da je to vzrok???
koliko mesecev je potrebno vodo prekuhavat?
js mu dam večkrat vodo za pit (ne dajem čaja, ga hočem na vodo navadit)pa mu jo vedno prekuham glih toliko da zavre
tiste ki polno dojite:imate še kdaj tako trde joške, da vas boli?
js sem imela nekaj časa skozi mehke, zaj pa imem spet večkrat čisto trde
tiste, ki polno dojite: kdaj boste začele z GH (mene tako mika, da bi mu probala kej dat, ker me tako gleda ko jem...) ampak vseeno mislim, da bom začela čez 2 meseca
tiste, ki polno dojite: ali pazite na hrano? s tem mislim, če jeste tudi kdaj kej "nezdravega" kot je na primer ocvrt pomfri.....ali jeste še vedno samo zdravo hrano?
js se vsaj 1x/teden pregrešim, pa pojem kako pizzo, ali ocvrto kosilo (pomfri in medaljone)
pa koliko taka hrana vpliva na
????????????
glede krčkov se ne sekira, ker jih enej ni imel, nočem pa da mu na kak drug način škodi...
jooooj kompliciram-v drugo bom vse z levo roko
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.12.2007 16:14:11 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦