IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
kaj tega ni nobena vedela
kaj dajate vse košek v nakupovalni voziček
Sandra, vedela sem za to finto, samo moja jačka nima tistih zarezic da bi lahko naslonila na nakupovalni voziček.
Vožnja z avtom, ni problem, totalna uživancija, če gremo bolj hitro po obroku jaz sedim zadaj, ker se bojim da ne bi polival. drugač če sva sama sem pa itak za volanom.
V trgovini, če sva z vozičkom tudi kar na voziček zložim malenkosti, če pa je večji nakup pa itak nisem sama in imamo zraven še nakupovalni voziček.
Srček, zakaj pa bi bila problem za melega vožnja do Maribora? Saj vmes itak ustaviš, pa ga vzameš iz jajčke da se malo razmiga in to je to, pa po avtocesti gre to hitro. no tako jaz delem in se mi nič ne pritožuje, ponavadi itak zaspi, sploh na dolgi vožnji.
davčno številko smo mi dobili tri tedne po rojstvu. Me pa jezi, ker pri otroškem dodtku presegava en razred za
6 centov!!!
Nena, jaz mojega tudi polagam na bok in mu podlagam hrbet, amapk ga skor vedno najdem potem na hrbtu. me je pa tudi strah da ne bi začel bruhat in bi se zadušil.
Aljab, kakšni mini splavi??? jaz imam zdaj mireno in sem ful prebrala o tem in povsod piše da je tako zanesljiva kot sterilizacija, torej 100%, potem torej ne more priti do splava, ker niti zanosit ne moreš. Možno pa je da imaš v prvih nekja mesecih rhle izcedke in neredne krvavitve, potem pa ti menstruacija praktično izgine. jaz jo imam zdaj od torka, nič ni bolelo, ko je vstavljal, krvavela tud še nisem, sma jo pa z lubijem že sprobala

.
duskamb, jaz jih še sploh nisem začela dajat, sem prejšnjič rekla pediatru da mi ne rabi dat recepta. bom počakala da krči minejo pa bomo videli kako bo potem s temi kapljicami.