Da bi dodatno kaj zraven delala? Žal trenutno ni časa. Sem se čisto posvetila tamalim - sploh Mihu. Skupaj greva v knjižnico in domov prineseva ogromno knjig pa riševa, pojeva, delava z glino, testom in časa preprosto ni. Ko ob 20h zaspi še Maja grem malo na internet, pospravim, zlikam in nato spat.. Nefretiti, kako je tvoja mami? Duska, pa tvoj oče? Kako kaže? Rožica, kaj pa vem glede rižolinota. Jaz bi raje počakala na jutri. Da vidiš, če se bo kaj napenjal. Sem pa slišala,da obstaja dobra kašica od Milupe, ki se jo daje že od 3. meseca dalje, ampak se jo da dobit samo v Muellerju. Moram še vprašat. Depresivno vreme. Tudi jaz komaj čakam, da se kaj otopli. Lina31, Maja ne mara dude. D3 kapljice dobi na dudo in to je to...po uporabi izpljune. Surya, nimaš se kaj bat..čisto odvisno kdaj si tehtala in ali je bil prej kaj pokakan. Je razpoložen? Lemavrica, Jst86 ima prav..to je obdobje in nekateri
so bolj občutljivi glede tega. Poskusita več načinov. Eden bi moral delovati

Gozd jeseni ponuja ogromno materiala za ustvarjanje in otroci po navadi pridejo domov s polnimi ž...
Ideje za igro

Čeprav otrok še ni spregovoril niti besede, se lahko \"pogovarjamo\" tudi z zelo majhnim dojenčko...
Motorika in razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!