IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
kako ne vidite mojga avatarja? js ga vidim
bom probala popravit...
Jaz ga vidim, če se z miško postavim na tvoje ime.
še nekaj sem se spomnila...
včeraj me je klical agent iz KD finančne točke, da bi se oglasili, da mi predstavijo možnosti varčevanja za Žana. A je pri katri že bil? Kako je bilo, se splača?
Sandra, jaz tvoj avatar že dva dni vidim brez problema, vse dela kot mora, tak da pojma nimam zakaj ga druge ne vidijo
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
včeraj me je klical agent iz KD finančne točke, da bi se oglasili, da mi predstavijo možnosti varčevanja za Žana. A je pri katri že bil? Kako je bilo, se splača?
ja, to se splača. JAz sem že 1.hčeri po rojstvu odprča sklad in gor dava ves denar, ki ga dobi za roj. dneve ali katerekoli druge priložnosti. In ima že fuul denarja našparanega. Prav tako sva odprla sklade za dvojčke in tudi onadva že imata kar nekaj denarja gor( pomoč ob rojstvu od občine, denar od socialne od paketov, denar ob krstu...). Se fajn obrestuje..bolj, kot kje drugje.
slučajno trojčki:))
IZVIRNO SPOROČILO: srček
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
MAMICE DVOJČKOV.....v Kolinski dobite vso hrano od Milupre brez davka. Samo izdelate njihovo kartico in voila..Milupa brez davka(aptamil, milumil, kašice...). JAz jo kupujem tam. Sicer jo pa zelo malo porabim, ker ju večino še dojim in jima le zvečer malo dodam. konec koncev bi pa tudi za katero drugo lahko zrihtala kako škatlo brez davka
To pa nebi bilo slabo če bi lahko kaj zrihtala še za nas, ker kolikor vem na Obali nimamo Kolinske
.
Jaz komot zrihtam mleko. Samo povej mi na ZS koliko rabiš in kje bi ti to lahko izročila mleko.
slučajno trojčki:))
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
sandra, a mogoče veš, koliko stane ta krema?
guppy, pojma nima, ker sem jo dobila od mame od mojega...imam pa jo še vedno in je res super...pa si jo bom še kupila ko mi jo zmanjka
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
ana b Jure je kar doma pri meni. Smo se že lepo uskladili, tako da gre.
Koliko je pa tvoj starejši star?
Ana bi se pa danes kar dojila, tako na dve uri. Če bi bila moj prvi otrok, bi že mislila, da imam premalo mleka... Ampak zgleda, da so se dvignile njene potrebe
....
Nana, Leclerc sem prestavila na jutri, ker sem danes brez energije,...
ja, to se splača. JAz sem že 1.hčeri po rojstvu odprča sklad in gor dava ves denar, ki ga dobi za roj. dneve ali katerekoli druge priložnosti. In ima že fuul denarja našparanega. Prav tako sva odprla sklade za dvojčke in tudi onadva že imata kar nekaj denarja gor( pomoč ob rojstvu od občine, denar od socialne od paketov, denar ob krstu...). Se fajn obrestuje..bolj, kot kje drugje.
Cukrček, a ste odprli fond polico ali prav sklade, ker jaz tudi razmišljam, da bi odprla, vendar me fond polica ne vleče, ker je pač zavarovanje in ponavadi ne dobiš ven niti toliko kot vplačaš
js imam tuki življensko zame, pa še za Eneja-oboje sem odprla v 7. mesecu nosečnosti...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Če že varčuješ v skladih, ne dajat na otrokovo ime, ampak imejta z možem na vajini imeni in to čim bolj razpršeno v več različnih skladih in ne se preveč ozirat na to, kje je bila v zadnjih letih največja donosnost. Je cela "štala", če hočeš denar prej ven (Center za socialno delo..). Nikoli ne vemo, kaj prinese življenje. Se mi tudi zdi trapasto, da bi otrok z 18 leti dobil denar in bi vedel, da je njegov in ga porabil za kakšno traparijo. Če bo priden in željan študirati ali kupiti stanovanje, bova otrokom z možem itak pomagala z vsemi sredstvi. Komu drugemu pa bova pomagala, če ne svojim otrokom.
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
js imam tuki življensko zame, pa še za Eneja-oboje sem odprla v 7. mesecu nosečnosti...
zaj pa nevem, če mislima isto
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Če že varčuješ v skladih, ne dajat na otrokovo ime, ampak imejta z možem na vajini imeni in to čim bolj razpršeno v več različnih skladih in ne se preveč ozirat na to, kje je bila v zadnjih letih največja donosnost. Je cela "štala", če hočeš denar prej ven (Center za socialno delo..). Nikoli ne vemo, kaj prinese življenje. Se mi tudi zdi trapasto, da bi otrok z 18 leti dobil denar in bi vedel, da je njegov in ga porabil za kakšno traparijo. Če bo priden in željan študirati ali kupiti stanovanje, bova otrokom z možem itak pomagala z vsemi sredstvi. Komu drugemu pa bova pomagala, če ne svojim otrokom.
Nana se popolnoma strinjam s tabo. Jaz sem za Luka odprla Umko varčevalni račun na Sparkasse, in sicer na njegovo ime, je pa res, da bodo možne vse transakcije le zmojega računa. Luka niti vedel ne bo, da račun oz. ta denar sploh ima, je pa prvenstveno namenjen ev. šolnini (prej ali slej jo bodo uvedli tudi pri nas), nakupu stanovanja ali podobnem. Obresti so še kar visoke, z denarjem lahko takoj razpolaga, ....
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!