Ali katera ve, kako gre skupaj dojenje in rentgen?
Ali katera ve, kako gre skupaj dojenje in rentgen?
Včeraj od 7h zjutraj do današnje tretje ure zjutraj ni spala. Sva z možem mislila, da je nekaj narobe z njo, ker se je ves večer jokala in sva jo dala na previjalno. Ob treh zjutraj nama je frise pokala na previjalni in nama kazala jezička, tako da ne vem, če se bo našel kakšen bodoči ženin - no, preveč zaspan ne sme biti, da bosta lahko skupaj žurala
Potem je zaspala do pol osmih zjutraj, ko sem jo nahranila, skopala, zmasirala in uspavala ob 10h. Končno!Ugotovitev včerajšnjega dne...naša bejba je definitivno scrkljano dete. Čez dan ji je še odpuščeno, ampak ponoči je pa čas za spanje. Sonce, meni se ne zdi nič narobe...samo, da je mir
Se hecam, ampak če je tudi tvoj mož tak pri spanju, bo verjetno to imel po njem.Leamavrica, končno spanje, a ne. Bravo, Jaka
... no vidiš, da se bo vse samo od sebe uredilo

V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!