IZVIRNO SPOROČILO: jst86
eno vprašanje imam:se mogoče še kateremu
rokice potijo?a je to kej narobe?Leon ma skoz hladne in potne.mislim da je nemogoče da bi mu blo vroče ker mamo 22°C,oblečen je pa v majčko,bodi in hlačke.je možno da je to od antibiotikov?medicinke,kje ste...
moj ima tut skoz vlažne pa noge tut
hm........sem pogruntala-tiste ki imate internet explorer me ne vidite, ker sem probala, pa se tut js ne vidim.....
na firefoxu pa ja...nevem zakaj
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
V kaj imate oblečene vaše
na sprehodih? A jih že oblečete v zimske kombinezone ( une k so primerni tudi za sneg)?
ja že
ja Leon ma nogice tud vlažne.
no zdej ga pa grem zbudit,ker mu moram zdravilčka dat pa na silo nahranit,ker jih mora dobit pred hranjenjem.spet bo čist zblojen.nič mu ni zakaj ker ga budim
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
hvala za vse komplimente
Ja mal mu pa res na rdečkasto vlečejo, midva še ugotavljava po komu ima to.
kake lase imata vidva?
rjave, jaz temno rjave, mož bolj svetlo rjave
sandra jst pojma nimam,lahko mojga vprašam,če bo kej vedu,ko pride iz šihta.jst vidim samo če grem z miško na tvoje ime
hvala za vse komplimente
kake lase imata vidva?
kaj pa poštar
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
IZVIRNO SPOROČILO: jst86
sandra jst pojma nimam,lahko mojga vprašam,če bo kej vedu,ko pride iz šihta.jst vidim samo če grem z miško na tvoje ime
sej bom tut js mojga vprašala ko pride iz službe.....
vem, kako vidiš moj opis:
sandra85 in to je vse...
zaj pa me vse vidite, a ne???
so mi punce pomagale-pridne
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2063778&mpage=1&key=�
hvala za vse komplimente
kake lase imata vidva?
kaj pa poštar
Mislim da jih tud nima
A slučajno gre katera v prihodnosti v IKEO?
Jaz še vedno nekaj malega rabim.....
Gremo pančkat!
Lahko noč!
ojla,
res se vam samo na hitro javim. Danes smo bili v Razvojni, več o tem drugič.
Nove mere za seznam
Marko 5600g 61cm
Maja 4700g 56cm
Nošenje pokonci se zelo odsvetuje, ker pritiska na otročkovo hrbtenico. Če tako podirate kupčka, morate obe otročkovi rokici imeti čez ramo (ne pa npr. ene pod svojim vratom) in priporočljivo je, da se naslonite nazaj, da je otroček na vas in nima teže na hrbtenici. Otroka naj se še ne bi nosilo pokonci, kenhurujček je odsvetovan. Če pa mu je to edini vir tolažbe, ga nosimo bolj po diagonali in da počiva na nas. Zdravnica je popolnoma odsvetovala sprehajanje z otročkom, če je v pokončnem položaju.
lemavrica midva ju oblečeva v bodi + žabice, čez hlačke z naramnicami in jaknica s kapuco ALI PA body + pliš pajacek + pulover s kapuco. Na vozičku imamo dve zimski torbi, ki se lahko dodatno zapreta s pokrovom, če zapiha, tako da ni panike. Drugače pa pokrijeva s tenko flis odejico.
Leamavrica, našemu Mihu je pri tej starosti vleklo na oranžno - sem kar gledala Jaka, ker je na enih fotkah kot naš Miha. Jaz imam rjave lase, mož pa temno rjave, ampak je bil kot otrok blondinec, tako da.. Tudi moj brat je bil pri dveh temnolasih starših blondinec. Malo poglejta vajine fotke, ko sta bila še majhna.
Oblačenje na sprehodih. Imam super zadevo iz flisa. Zgoraj ima rokavčke in kapuco in se nato nadaljuje do nogic v žakelj.
Sandra, jaz vidim Eneja. Prej ga nisem.
Tianna, pregled ni bil čisto nič posebnega - merjenje pritiska in teže, vzem brisa in pogovor o dojenju in kontracepciji. Meni je rekel, da naj pokličem čez kakšen mesec, ko bodo znani rezultati brisa in povem, če želim mireno glede na to, da dojim, ampak mi nekako ni všeč.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!