13.11.2007, 19:55
Pride pogrebnik domov, ves zmucen. Pa ga vpraša žena: Zakaj si pa tako zmucen? Ste imeli dosti pogrebov?
Pa pravi pogrebnik: Ne, samo enega.
Ga žena vpraša: Zakaj si pa potem tako zmucen?
Ker smo pokapali neko tecno tašco, pa so ostali ploskali, tako, da smo mogli desetkrat ponavljati!
"Zakaj si tako žalosten? Kaj se je zgodilo?" vpraša Lojze prijatelja Marka.
"Oh, moja tašča je umrla!"
"Moje iskreno sožalje," reče Lojze.
"Hvala. Veš, mene je govor župnika tako pretresel. Rekel je, da bomo v nebesih spet skupaj."
Milan vstopi v pisarno in presenečeno pogleda kolega Emila, ki sedi za pisalno mizo.
"Kaj pa ti delaš v službi?" ga vpraša. "Kaj ni danes pogreb tvoje tašče?"
"Je, ampak moje načelo je: najprej delo, nato zabava!"
"Dobrodošla!" pozdravi Marko svojo taščo na vhodnih vratih. "Koliko časa boste ostali pri nas?"
"Dokler vama ne bom šla na živce."
"A samo tako na kratko ste se oglasili?" :
Snaha obišče taščo v bolnici. Tašča ves čas pogovora stoka in joka: "Umrla bom!"
Snahi je naenkrat dovolj in reče: "Če je bilo doslej vse po vaše, pa naj bo še to!"

!
kolk se zdej ko smo mamice slišite/vidite s prijetelji?name se skor noben več ne spomne
.se mi pa butasto zdi da bi vedno jst klicala in vabila,pol pa kot da ne obstajam več.
, tak da se lahko malo sprostim.
sama nase, ker si nisem mislila, da bom imela težave z dojenjem, prej me je bilo strah, da mi bo zmanjkalo mleka (res ga imam manj, ampak ga je še vedno dovolj), kot pa to, da ne bo želel jesti pri meni
dala sem si nastavek za dojenje in
spi ponoči kot angelček (upam, da bo trajalo) zaspi med 22 in 23 in se zbudi med 6 in7, tako, da imam enak ritem kot, če hodim v službo, no pa saj
ga nekam ekstremno biksa