šele pri sedmih mesecih. Je pa vse možno. Nekateri dojenčki se z zobki že rodijo. Duška, je pri Juretu alergija še vedno prisotna? Kdaj se je prvič pojavila?
Tako, da opazuj. Težko ti svetujem, ker je pri vsakem otroku drugače. Sem se zdajle spomnila, da ima Srček romantični vikend, da se nič ne oglasi...jaz tudi jaz tudi
pa smo jutri na žalost sami doma pa še Miha kašlja kot en dedek.Nefretiti, ti pa imaš enih talentov
in se vsega lotiš. Ali ima Nežika še kaj krčev, ali je že bolje? Helenav, mi smo po dveh dneh sitnobe, imeli danes kar "uspešen"
dan. Upam, da ti bo vsaj ponoči spala, če je čez dan tečkala. Verjetno je to od spremembe vremena. Pa, ko sploh ne veš, kaj naredit. To je najhuje...otrok pa siten in se ne da potolažit. Jaz bi na tvojem mestu res poskusila dat pred spanjem umetno mleko in bi videla, kaj to pomeni za spanje. Nekaterim pomaga
Sem nekje brala, da je fin Novalac za nočno spanje
(česa vsega si ne zmislijo). Poskusi naredit to dvakrat, da vidiš, če bo bolje spala ponoči in da boš lahko malo napolnila baterije. Mirno noč!
).
. Moj Luka pa ima ravno obratno. Mi imamo še vedno do 11 obrokov. Običajno je tam na 2-3 ure, včasih tudi na 1 uro. Poje zelo različno od 60-120 ml, v povrerčju tam okrog 80 ml. Kaj bi dala za pol tvojega ritma
. 
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!