nana, pokukaj v moj album (geslo je M&M) in poglej zadnji dve slikici. Rokici naj imata čisto spredaj, rami še bolj skupaj kot je tam. Naša dva sta se tukaj že "razlezla" in ni tako, kot so nas naučili. Torej - pokrčeni komolci in spodaj pod telesom.
Naša Maja se je včeraj tudi prekucnila s trebuha na hrbet, ko je hotela pogledat proti Marku :))) JUUUPI!!
drobižek, to je samo v MB občini tako izgleda. Jaz sem klicala na CSD v Ljubljani in so rekli, da tukaj tega ne poznajo.
ZAVRAČANJE MLEKA: se še kateri to dogaja? Nam se že približno dva tedna dogaja, da (najprej Maja, potem Marko...) nočeta pit mojega mleka. Komaj pojesta to in odrivata flaško stran, kot da nista lačna, potem jima dam pa Bebo in jo pojesta polno flaško
. Sem mislila, da je samo prehodno, ker tudi tekom dneva včasih pijeta, včasih ne, tako da res ne vem... Mislim pa, da ni od okusa mleka odvisno, ker se zgodi popolnoma naključno in nikoli ne delata tega hkrati. Pa tudi vem, da to ni samo "v moji glavi", ker sta to opazila tudi moja starša, ko sta ju hranila v soboto, midva sva pa skočila po hrano v trgovino. Hmmmm

, mi pa res kaj drugega ne preostane...bi raje zelo pazila pri hrani in dojjila kot pa imela otroka na adaptiranem mleku.
na adaptiranem mleku, da avtomatsko dobiš recept? Zdaj imam namen klicat pediatrinjo, pa da ne bom smešna izpadla...naša
kupili smo baterijski aspirator za nos od LivingLAB in me zanima ,če ga katera uporablja?in a mi lahko katera svetuje kako grejo šmrklji lepo vn????naša se ga je včeraj tako ustrašala in upam,da nismo vrgli 40€ stran
,sem mislila da je od mirene.mal prej pa ustanem in se je sam vlilo-dobila sem menstruacijo
Lepi otroci!