writing-img

RE: dolenjke

clock-img

14.12.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

Telovadba za nosečnice. Vas zanima??

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2176349

clock-img

15.12.2007, 05:41

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

user posted image user posted image user posted image VETRNICA ČESTITKE ,MALI ZOJI PA VELIKO SONČKA V ŽIVLJENJUuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2007, 15:33

clock-img

Vesna_2

pencil-img

58

Pozdravljene Dolenjke,

pa sem vas le dočakala. Ko sem bila jaz noseča nas ni bilo toliko kot vas je sedaj in tudi pisalo se ni tako pogodsto
No naj vam povem da sem 17.10.07 postala ponosna mamica dvema korenjakoma, Luni in Eneju. rodila sem s carskim rezom v spinalni analgeziji v Lj in lahko vam povem da je bil prečudovit trenutek ko se zaveš da je prišlo iz tebe nekaj kar te bo spremljalo celo življenje, v dobrem in v slabem.

mi sedaj hitro rastemo še hitreje jemo in opazujemo okolico, da si jo bomo zapomnili.
lp vsem skupaj in še kaj pišite.

clock-img

15.12.2007, 15:56

clock-img

Anonimen

Vesna_2 - čestitam, fajn se crkljajte in veliko se smejte.

clock-img

16.12.2007, 18:28

clock-img

mklks

pencil-img

487

živjo punce! spet se vam na hitro javljam po dolgem času...čestitke vetrnici in nicolini za njuna otročička:):)
veselo se cartajte saj to je neki najlepšega;)

tud mi se mamo fajn...naša punca bo ta teden že en mesec stara tko da...smo pridni...pridobivamo na teži in na višini:):)
punce, fajn se mejte, pa se še kej oglasm, ko bo pa kako lepo vreme, če ne prej pa na spomlad, se mormo pa kdaj na kaki kavici dobit vse skupi z vozičkiuser posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

clock-img

20.12.2007, 18:59

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

babuške, danes je blo en kup nosečk pri Kostanjškovi med 14 in 15 uro. Je blo kar smešno nas vse videt. user posted image  A je bla katera izmed vas tudi tam??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

20.12.2007, 22:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ne nisem bila user posted image  no saj niti ne spadam med nosečke, vsaj zaenkrat še ne. najprej se je treba 1. posvetit čez kaki 2 leti pa drugi v plan user posted image .
drugač je že kaj novega iz nm porodnišnice. kaj se v nm kaj dogaja  ob večerih?

clock-img

26.12.2007, 19:27

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Ojla,
da vas mal pozdravim. Mi smo super, Tin lepo raste, v petek bo star 1 mesec in imamo tudi 1. posvetovalnico. Bomo videli, kolk smo se zredili, saj zelo rad papca. user posted image  Dnevi minevajo zelo hitro, edino kar pogrešam, je malo sončka, da bi šla lahkomalo več ven na sprehode. Upam, da se bo kaj vreme izboljšalo.

Upam, da ste lepo praznovale božič, hkrati vam pa želim lepe novoletne praznike...
Se še kaj javim..

clock-img

28.12.2007, 11:12

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Hojla dolenjke. user posted image

Mam eno vprašanje. NS imam 3. januarja in to ob 19.30 (je možno da tako pozno dela? - naročila me je sestrična, ko je naročala tud sebe in zdej sem mal v dvomih) v novomeškem ZD. NS dela samo Kostanjškova ne? A je katera bla pri njej na NS in bi lahko delila mal izkušenj z mano? A posname tud kakšne slikice, al pa filmček? Se splača CD s sabo nosit?

Najlepša hvala za odgovore.

Pa srečno v letu 2008!

Postali smo mala družinica! :)

clock-img

29.12.2007, 09:03

clock-img

Anonimen

Cd- ja ne rabiš nosit s sabo, ker ti filmčka ne morjo nardit, dobiš slikice in so ful prijazni.

LP

clock-img

29.12.2007, 10:40

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Ok, hvala. Se mi je zdelo ja, da ne bo nobenega filmčka. user posted image Nič zato.

clock-img

01.01.2008, 21:00

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Dolenjke, kam ste pobegnile? Vsem vam voščim SREČNO, ZDRAVO IN POPOLNO LETO 2008!

Sicer pa pri nas čakamo na prve znake, glede na to da sem drugorodka, rok imam 23.1., se zna kaj kmalu zgoditi. Trebuh se je že spustil, v četrtek pa bomo videli kaj bo pokazal CTG, če bo kaj.

Sicer pa kako ste ostale? Tiste frišne mamice, kako se spopadate z vsakdanjikom?

Zaenkrat toliko, več pa ob naslednji priliki.

clock-img

05.01.2008, 23:49

clock-img

Anonimen

Katy - kako je blo na nuhalni?

clock-img

06.01.2008, 12:16

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Na NS je blo fino, končno sem se spet nagledala našega malčka. user posted image Kostanjškova je prijazna in zelo sem zadovoljna. Rezultati so bili odlični. Tveganje za DS je 1:5275. Dobila sem še tri slikice, ki so že v albumu. user posted image Naš pikolino pa je velik 7.4 cm. Rekla je sicer, da je za 1 dan manjši, ampak bo PDP ostal tak kot je. user posted image

Aja, še malo opozorilo, če katera še ni bila na NS, v zgubanki piše da je NS 60€, prava cena pa je 70€. user posted image

Lep dan.

clock-img

06.01.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

Ja, sem o tem že pisala, da je v nm NS najdražja, ampak pravim ok, če bo kaj pripomoglo, da bodo lahko nabavili še kakšen uz.

LP

clock-img

08.01.2008, 12:01

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Lahko bi nabavli 3D UZ. Ne bi škodlo. user posted image

clock-img

08.01.2008, 14:10

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/

Lahko bi nabavli 3D UZ. Ne bi škodlo. user posted image

S tem se pa 100% strinjam. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

10.01.2008, 14:37

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Ojla Dolenjke, da vas malo pozdravim.
Mi lepo rastemo, skratka vse je dobro. Malo smo bili prehlajeni, ampak zdaj je ok. Mi gre na živce to vreme, da ne moremo nič ven. user posted image

A ve katera, a je trgovina Kik že odprta ( tam kjer je bil prej tirbo limač)?  Bi šla mal pofirbcat....user posted image

clock-img

10.01.2008, 16:29

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Mislim, da je bila otvoritev 8.1.,  včeraj pa sem od daleč videla tudi luči in ljudi, ki so vstopali. Nisem šla nič pogledat...

clock-img

11.01.2008, 11:04

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Nicolina,

kako je bilo v Kiku, imajo kaj zanimivega za user posted image .

clock-img

11.01.2008, 17:28

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Lea, nisem še bla,  ni mi uspelo. user posted image  Bom šla zdej ta teden.
Sem bila enkrat prej v Brežicah, tam je tud Kik. Sem kupla par stvari za user posted image , pa ful poceni. Sem bla malo skeptična, kakšne bodo cotke, ko jih bom prala in moram reč, da so ok. Še skos so iste. user posted image
Sem pa že slišala od drugih mamic, ko so že kupovale v Kiku ( največ je teh trgovin v Avstriji), da so ble včasih tud razočarane. Po moje čisto odvisno, kako naletiš. 
Pa pa

clock-img

13.01.2008, 15:31

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

halo!
ja jaz sem bila v kiku imajo vse ni da ni kakšna je pa kvaliteta pa nevem. kak bolj podrobno nisem gledala ker sem bila z vozičkom pa dragi je bil z mano in brat pa sem samo preletela trgovino in videla res lepe stvari za otroke. bom pa šla zdaj kaj spet v kratkem sama brez otroka da si počasi vse ogledam. ker je bila gužva pa obešalniki nagaženi ne moreš to poleg vozička in moških. sem pa zadovoljna z zalogo.

clock-img

13.01.2008, 15:43

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Hvala za info.user posted image

A za bodoče mamice majo tud kaj? Al samo za otročke?

LP

clock-img

13.01.2008, 17:30

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

joj tak natančno pa nisem gledala. vem pa da imajo res vse številke majhne in res ta velike za res tamočne- tako da se bi kaj mogoče našlo od večjih št.

clock-img

14.01.2008, 08:09

clock-img

Katy\o/

pencil-img

280

Oki. Bom verjetno danes kaj skočila tja pogledat. user posted image Pa tolk sm že zapravla ta mesec, pa bi še kar zapravljala.  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem