cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: dojenček in pižama

clock-img

15.10.2007, 17:50

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz sem jo po enem mesecu začela dajat v pižamo, prej je nisem toliko preoblačila in slačila, sem bla še čisto blesava na začetku....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

15.10.2007, 21:21

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kapico (notri)? a to za čez noč al sam za kako urco dokler je glavca še topla od kopnja al kako?

clock-img

15.10.2007, 21:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zakaj blesava, če nima posebne pižame ponoč? user posted image naša spi dostkrat tko k je čez dan oblečena, ma pajacke/overalle tud čez dan, al pa majčke in pajacka (mamo dost toplo). in če kdaj zaspi prej, je ne preoblačmo sam zato "k je treba met pižamo" - a drugač bo pa kaj, kej slabš spala? itak ma same komot cujnce. mi nismo niti kupoval nekih posebnih nočnih oblačil zanjo  - po moje smo pozabl da naj bi jih mela user posted image itak čez dan dostkrat spi, tko da mora met bolj udobne cotek - ne vidim nobenga razloga da bi neki posebi pižamal zvečer..

mogoče k bo mal večja in bo začela okol lazit in se bo bolj umazala? user posted image

clock-img

15.10.2007, 21:37

clock-img

triša

pencil-img

550

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Zvečer po kopanju dobi svež bodi, kapico in pižamico.

Tole s kapa tudi men ni jasno, racen če imate 5 stopinj v stanovanju.

Jaz sem uvedla pižamo prvi dan ko sva prišli domov. Spodaj ji nisem oblačila nič razen v najhujši zimi. Zdaj pri letu in pol spi samo v pižami in ni nič pokrita. Ker če jo pokrijem ful švica in je cela mokra. Imamo pa okoli 20 stopinj v sobi.

clock-img

15.10.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Takoj, ko sva prišli iz porodnišnice. user posted image   

Tudi pri nas in še zdaj je navada takšna user posted image .

clock-img

15.10.2007, 22:41

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Zvečer po kopanju dobi svež bodi, kapico in pižamico.

Zakaj pa kapico? A vam po stanovanju piha? Najbrž sem mal čudna, ker je nisem nikoli dala na glavo, sva imela že za zunaj borbe s kapo. Je po meni, tudi nič ne maram na glaviuser posted image . Pa brez zamere.

clock-img

15.10.2007, 22:57

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Nam je patronažna po kopanju (še kot novorojenček) svetovala kapico, dokler se glavica ne shladi. Sploh v prehodnem obdobju, če je v kopalnici veliko topleje kot v drugih prostorih. Ampak po enem mesecu smo nehali to prakticirat. No, je bilo skor poletjeuser posted image

clock-img

16.10.2007, 15:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Že na začetku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem