writing-img

RE: Januarke 2006-2

clock-img

28.04.2008, 06:52

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Srečica, sorry, iz prvega posta mi je vse skupaj drugače delovalo, zato sem tako reagirala. Če je bil tako zelo napadalen, potem res še dobro, da ni Anžetu nikoli nič hujšega naredil.

Shooo, huh, tale je pa že kar kruta, en teden čez rok. Sočustvujem s tabo in upam, da boš kmalu odrešena, pa da bo hitro za tabo.

Rahelca, kaj ti resno nameravajo kar sprožit v 34. tednu?

clock-img

28.04.2008, 07:25

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Evo še tri fotke mojih dveh sončkov.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

28.04.2008, 09:21

clock-img

srečica

pencil-img

391

halo, halo

na hitro se javim samo s tem, da MORAM pohvalit Taši tvoja sončka. KAk sta lepa in kak zlata user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte

clock-img

28.04.2008, 18:13

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Živijo!

Taši, tvoja otroka pa sta v tem času zelo zrasla! Sta pa res simpatična.

Nosečke: kako ste kaj, je kera, ki že carta?

Mi se imamo lepo, ker je ončno sonček in smo cele dneve zunaj. dopoldne je z mojimi ali s teto, popoldne pa z nama. Prav uživa zunaj. Vse mu je zanimivo.

Veliko govori, ampaka samo besede in ne še celih, o svoje govori in včasih mora večkrat onoviti, da ga razumem.

Je pa kar priden, na trenutke ima napade trme, užaljenosti, še jaz ne vem kaj, ko začne metat vse kar mu pride pod roko, še sreča, da se to zelo malokrat zgodi.

Ko bo malo več časa, bom dala gor kako slikico.

Čiao!!!!!!!!!!!

clock-img

28.04.2008, 18:19

clock-img

Rahelca

pencil-img

508

Taši* ful lepa sončka imaš. Pa kako sta že velika!!!!! Joj, a naši tudi tako rastejo?

Tudi sama sem bila presenečena nad gin. izjavo. Ker sem prebrala na forumu dvojčki, da je ena rodila v 33. tednu in so bili dvojčki še mesec dni v inkubatorju. Tako da ne verjamem, da bodo meni prej sprožili..... Mogoče me je samo hotel potolažit. No, ja. Pustimo času čas.
Trebuh imam že kar velik.

Shoo: kako pa to,. da si ti že doma? A boš rodila maja?

Bobika, drži se. Enkrat boš mogla rodituser posted image .

Liju, čas beži. Boš sama videla, kako hitro boš rodila.

Lp jst

clock-img

28.04.2008, 19:09

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Sporočam, da je SHOOO rodila!!!!

Ob 13.55 se je Roko končno usmilil in se prikazal na svet, velik 51cm in težak 3530g!

Čestitke vsej družinici!!!

user posted image

clock-img

28.04.2008, 19:59

clock-img

liju

pencil-img

837

OOOOOOO ČESTITAMO SHOOO IN DRUŽINICI!

No bobika, zdaj pa si ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Taši: Kak sta lepa sončka.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

28.04.2008, 21:29

clock-img

renan

pencil-img

1377

Čestitke Shooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2008, 21:30

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

user posted image ČESTITKE SHOOOuser posted image ! PA pozdravček malemu Roku. A sem prav sklanjalauser posted image ?!

Si se pa načakala! Se spomnim kako sem težko čakala pri Lovru - bi moral bit decembrček, je bil pa skoraj sred januarjauser posted image .

clock-img

29.04.2008, 08:09

clock-img

orka**

pencil-img

201

SHOO čestitke

user posted image

clock-img

29.04.2008, 08:12

clock-img

orka**

pencil-img

201

Taši kok sta mala dva luštna.

A se tvoj Jure tudi ful slini (na sliki se mi je tako zazdelo), naš Anej se tako slini, da je joj, bradico ima čisto rdečo, pa mažem z Bepanthenom pa nič ni boljš.

clock-img

29.04.2008, 08:19

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Shooo, iskrene čestitke tudi od nas user posted image , za malega Roka pa lupčka. 

clock-img

29.04.2008, 10:38

clock-img

Taši*

pencil-img

173

ISKRENE ČESTITKE, SHOOO IN DOBRODOŠEL ROKO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orka**, Jure se nenormalno slini. Ni variante, da nima slinčka, ker ga lahko potem vsako uro preoblačim v suh bodi.user posted image

Rahelca, rastejo rastejo.user posted image Mali je res že ful velik. Pravi fant.user posted image

Hvala za pohvale.user posted image

clock-img

29.04.2008, 13:06

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Shooo, čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

29.04.2008, 15:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

shooo: čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image še od nas....

sicer pa: nobene zamere ne kuham user posted image  samo nekak nisem pri pravi volji pisat samo o Tilu...user posted image  cel čas sem samo v službi ali samo mama user posted image  sem čisto pozabila nase user posted image  in potem enostavno raje tračam o čem drugem.....user posted image  saj bo...očitno sem le preobremenjena.....

komaj čakam, da se malce spočijem na morskem zraku....še malo, pa zopet pičimo za par dni....dobesedno živim za to user posted image user posted image

sicer pa nič novega. mali govori kot raztrgani doktor, motorično je zelo spreten, navihan ....kot vsi ostali user posted image  in cuker, da bi ga človek kar pojedel.....trenutno je v fazi dajanja "velikih" poljubčkov....kar pomeni, da je celo minuto zalepljen na moja usta user posted image user posted image

nič kaj pa še ne kaže, da bi ostal brez pleničk user posted image user posted image user posted image  enostavno nima časa mislit na lulanje....s kakanjem pa ga itak še ne gnjavim....user posted image

...vox populi...

clock-img

29.04.2008, 17:42

clock-img

nemsis

pencil-img

195

Shooo čestitke tudi z naše strani.

Tudi pri nas ni nič novega. Tamala govori 100/uro, nagaja pa 200/uro. Vsak dan pove in naredi nekaj novega. Tako, da ne veš ali bi se ji smejal, jokal ali jo okregal.
Čez dan smo doma brez pleničk, za ven in za spat jo pa še vedno potrebujemo, saj pije kot žolna. Zvečer predno zaspi mora zagotovo spiti ene dve flaški soka. In posledično je tudi plenica zjutraj totalno polna, velikokrat pa tudi spusti in je postelja tudi mokra.
A še kateri oz. katera od vas toliko pije?

Za vrtec pa še vedno čakamo odgovor. Da vidimo ali je sprejeta in gre septembra v vrtec ali ne.

No, toliko na kratko z naše strani.

papa

clock-img

29.04.2008, 20:53

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Joj, sej res, vrtec... mi ga nismo dobili.user posted image Sploh ne vem, kako bomo. Jaz z majem začnem dve službi delat in nimam pojma, kako bomo od septembra dalje. Do takrat še štukamo z babicami, potem pa...user posted image Privat varstva imajo tako nore cene, da dobesedno lahko samo za varstvo delam in ne morem niti kredita in položnic pokrit vseh.user posted image

clock-img

29.04.2008, 21:14

clock-img

Rahelca

pencil-img

508

Shoo, čestitam. Pa je končno prišel na svet naš mali Roko. Čestitke tudi očku seveda.
Joj, blagor tebi. Je že za teboj....

Bobika, zdaj pa čakamo še tebe, a ne?

Taši, nič ti ne zavidam zaradi vrtca. Kako pa to, da nisi dobila? Jaz sem sicer tudi dala vlogo v Trzinu, ampak itak Sare sedaj ne bom premeščala. Ker potem ne bom dobila več vrtca v Ljubljani, da bom pa potem vsa potna in živčna prišla po nih zadnjo minuto (nekega dne, ko bom delala, seveda....).

Rija, daj prosim napiši novi www naslov. Thanks.

Tinka, mislim nate........

Sem kot upokojenci. Cel dan doma, pa nobenega časa......user posted image .

clock-img

30.04.2008, 09:16

clock-img

srečica

pencil-img

391

ČESTITKE shooo in dobrodošel ROKO. Čestitke še Neži in očku.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.05.2008, 15:25

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

SHOO, ISKRENE ČESTITKE VSEM ZA NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA! Želim vam veliko cartanja in da bi bila hitro v formi!!! user posted image user posted image user posted image

Z Juretom in dojenčkom smo v redu. Trbušček raste in Jure že zna dat lupčka bratcu user posted image , ki mu je dal ime Miha.

No, pa se ploh še ne ve kaj bo user posted image .

Prilagam še dve slikici. Na eni ima Jure svoja nova očala, ki jih obožuje. Vsakokrat ko gremo ven, jih hoče imet.

user posted image

user posted image
user posted image
Dobil sem vlakca Tomažka.

clock-img

01.05.2008, 18:59

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Daaaaan,

ja, glede na vreme, smo tudi mi. Se bolj kot ne zadržujemo doma ali tu v okoliciuser posted image .

Jst se ne počutim najbolje, slabosti se mi vlečejo sedaj že tretji teden. Ta teden sem na srečo doma, pa ima moj user posted image malo bolj tamalo, da lahko jaz počivam. Še malo, pa bomo tudi mi ven iz ''ta hudga'' in spet začeli uživati v nosečniških radostih.

Na hiši delamo kot za stavo, saj se moramo glede na še enega user posted image , ki se nam bo pridružil v decembru sedaj pa res preseliti.

Odločbe za vrtec še nismo dobili, smo se pa že zmenili z našo varuško, da bo Ajda kar pri njej ostala do naslednjega septembra, potem v novembru pa bo k tej varuški začel/a hoditi še naš tamal/a. 

Aja, moram pa pohvalit Ajdo. Se odvajamo od plenic in jo imamo le še za spat. No, včasih se zgodi kaka nesreča, a hvala bogu za pralni stroj, ki vse pridno opere.

Tako, grem nazaj v ležečki. Tako se trenutno najbolje počutim.

Imejte se lepo!

clock-img

01.05.2008, 21:38

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Čeeeeeeeeeer!

Kako kaj? Pri nas ne preveč praznično. Smo sami danes in jutri, za povrh vsega je pa še Lovro zbolel. Kar kuha po cel danuser posted image . Upam, da bo kmalu dober. Pred nami tako lepo vreme, pa bomo notri zaradi njegove vročineuser posted image . Pa še cepljenje proti KM ima v ponedeljek pa zaenkrat slabo kaže.

Lonja upam, da ti slabosti čimprej minejo in da kmalu začneš s polno paro uživat v user posted image !

Alenkica Jure je na prvi sliki pravi frajeruser posted image !

Uf Taši smola za vrtec! A si dala vlogo samo v enega? Bi dala Jureta tudi že jeseni? Kako bosta zdaj porihtala z varstvom? Pri nas je Ana kar vpisana in gre sigurno septembra. Stara bo sicer "samo" 16m, ampak bo že. Mogoče bo uvajanje še lažje, ker bo Lovro z njo v skupini.

Biti brez plenic je znanstvena fantastikauser posted image . Po mojem bo še Anči prej brez kot Lovrouser posted image . Čeprav me je prejle ob osmih (ko naj bi že pol ure spal), klical nazaj v sobo, da on more pa nujno na stranišče lulatuser posted image . Mislm čez dan se lahko po trepalncah mečem, pa ne bo šel niti blizu sekreta, a "sred noči" bi on na stranišče lulaluser posted image ?!

Rahelca upam da zdržiš čimdlje, ampak 34. teden pa kar sprožit porod, je pa res malo hudauser posted image .

Bobika a si še doma?! A boš tole rundo čakala do roka oz. še kaj čezuser posted image ?

Nič grem prilimat še slikice "razbojnika" in naše (skoraj že) enoletnice, potem pa pred TV.

"Rofkanje"

Ana pejd straaaaaan!
user posted image

Rezultat: užaaaaaljen jooooook!
user posted image

Veliki fant:
user posted image

user posted image

Naša dobrovoljčica:
user posted image

user posted image

Takole omaga med odločanjem a bi spala al neuser posted image :
user posted image

Ko bolan omaga na kavču:
user posted image

Pa še ena skupna - vsak s svojim "mašilom" v ustih.
user posted image

Lepe praznike še naprej!

clock-img

02.05.2008, 09:01

clock-img

lonja

pencil-img

2169

AjdaN, totalna cukra sta tale tvoja dva čmrlja user posted image . Upam, da se Lovro kmalu pozdravi. A tole cepljenje proti KM, imaš kaj več informacij, kako izgleda, verjetno ga moraš itak plačat, a ne?

Bobika, mi tudi odštevamo s tabouser posted image ...Si pa res pridna tokrat, kr do roka čakat.

clock-img

02.05.2008, 11:10

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

IZVIRNO SPOROČILO: lonja
A tole cepljenje proti KM, imaš kaj več informacij, kako izgleda, verjetno ga moraš itak plačat, a ne?

Jah kako izgleda - kot vsako cepljenje. Pri nas ima Lovro že 3. dozo, Ano bom pa dala prvič, če jo bojo že hotli, glede na to, da ji bo 1 dan manjkal do enega leta.

Ni bilo pa pri nas nič posebnega, nobene reakcije. Tudi pri meni ne (sem dala letos že 2 dozi skoz). Ne smeš pa imet vročine, pa mislim da 1 teden prej ne smeš imet antibiotika. Pa ne smeš imet alergije na jajca, piščanca, pa mogoče še kajuser posted image . Sem že mal pozabila.

Je pa samoplačniško ja - cca. 30€ je ena doza. Pa lahko se zmeniš za cepljenje tudi pri pediatru.

clock-img

04.05.2008, 19:57

clock-img

lifcsi

pencil-img

153

SHOOO  z malo zamude čestitamo iz srca user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem