IZVIRNO SPOROČILO: lonja
AjdaN, kje se pa ti skrivaš? Dej, oglasi se kaj, Ok
?
Ku-ku

. Evo me! Se tako mal dogaja tukajle gor, da včasih kar pozabim prebrat.
Se pa nič novega ne dogaja. Lovro UŽIVA v vrtcu! Včasih že ob sedmih zjutraj (samo da ga napravim) vpije, da gre on v vrtec! Sem prav vesela da je tako. Upam, da bo z Anči tudi podobno. Bo imela vsaj bratca v skupini, tako da bo mogoče malo lažje.
Za vikend smo feštal

. Najinih 2x30, pa še Ančina prva svečka. Smo kar vse skupaj združili pa je bil piknik. Vreme je bilo pa tudi ravno pravo.
Pikica* Zoja ima pa res luštne kravžle. Tako kot Špela od Taši.
BTW
Taši oglasi se malo

. Očitno nas bo res treba spet mal nabrcat

.
Jutri imava z Ano kontrolo v razvojni - upam, da bo rekla da je že fejst napredovala. Zadnji teden se je že začela poooočaaaasi postavljat na nogice

. In je pol tko luštna, ko se fuuuul drži, ker jo zanaša ko enega pijančka, ampak vseen steguje rokice za igračkam... In telovadi, telovadi dokler ne pade na rit. Potem pa po vseh štirih naprej.
V nedeljo je staknila enega klopa

. Pa ravno jutri ima drugo cepljenje, potem bo pa po dobrem tednu zaščitena. Ampak sem ga ful kmalu najdla, tako da upam, da ne bo panike.
Lonja vidim, da začenjaš uživat v nosečnosti

. Super! Pri meni nikol ni bilo posebnih slabosti, zato si ne morem predstavljat kako je to. A za splo bosta vprašala? Domnevam da se zdajle še ni vidlo, če je pridno kazal/a hrbet!
Piknik - kaj pa vem. Bolj ne kot ja. Za vikende nas ponavadi itak ni doma, tako da na nas rajši ne računajte. Pa druga polovica junija nam itak odpade, ker gremo naslednjo nedeljo že na morje

. Upam, da bo vreme boljše kot lani in da velurjev ne bomo rabili

.
Tinka kam si se zgubila

. Hvala še za zapoznele čestitke za Anči.
Bobika uživajta doma! Samo da se je vse dobro izteklo!
Pozdravček vsem skupaj!