IZVIRNO SPOROČILO: lonja
AjdaN, Kje pa se nahaja tvoja nova služba, mogoče v LJ? Pol bi se lahko kaj večkrat dobil na kakšni
.
Na srečo NE! No zarad kofeta mi je že malo žal, ampak to, da imam do službe 15 minutk (iz naše kuhinje do "moje" pisalne mize), mi pa precej pomeni! Sicer je samo za eno leto, ampak za začetek je pa le.
Drugač pa vidim, da uživaš v

. Super

!
Bobika pri nas je spanje čez dan OBVEZNO. In to zdajle čez vikend ga recimo zbujam po cca. 2,5h. V vrtcu pa spi manj - cca. 1,5h Ima pa tudi 1-2 dneva na mesec, ko ne zaspi pa konec! Ponavadi je to v vrtcu. Tisto popoldne smo sicer vsi malo "bogi" zaradi njegove tečnobe

, je pa zato ob sedmih zvečer mali koma! Po mojem bo pri nas dnevno spanje aktualno še par let.
Za
srečanje ste pa za nas žal predaleč

.
Taši kdaj boš kaj izpregla?! Imate že kaj v načrtu za dopust? Še preden pregoriš! Maladva sta pa itak cukra

.
Plenice - gre. Sicer samo čez dan, ponoči še ni šanse, zjutraj je vsaj parkrat na teden popolnoma prescan

. Tale vikend je tudi dnevno spanje dal skozi brez plenice, zdaj samo še v vrtcu rečem, da ga dajo spat brez, pa lahko rečem, da je za podnevi ukinjena. Za ponoč se pa še lep čas ne bom "hvalila"

.
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica
Jure je hodil samo en teden v vrtec. Dali so ga v skupino od 1-2 leti, ker drugje ni bilo prostora in je bila živa katastrofa prva dva dni ni jokal veliko, potem pa sam jok, cel dan ga niso potolažile. Najstareji je bil v vrtcu, ni se imel s kom igrat in potem je tretji dan sam rekel, da on ne gre v vrtec, ker so sami dojenčki.
Nekaj takega so hoteli naredit pri nas

! Malega so mi vrgli v skupino k Ani - kjer so VSI otroci na novo, nova pomočnica, nova vzgojiteljica, pa vsi taki mali kot je Anči?! Naš "hrust", velik za 4-5 let pa s takimi dojenčki?! In drugo leto bi spet menjal skupino in šel nazaj v svojo ta staro?! In sem se šla skregat v vrtec, da tako pač ne gre. Nihče nas ni obvestil, nič! S tem, da so ga kar brez vprašanja dali tudi v jasli, ki so dražje! Že zaradi tega bi nas MORALI obvestit.
Ampak jaz sem dosegla svoje in je šel nazaj v svojo skupino. Je pa takrat začutil, da nekaj ne štima, pa tudi mene je 1x videl/slišal med burno debato z vzgojiteljico in takrat je imel pol kar kak teden krizo z vrtcem. Potem je pa ugotovil, da je vse po starem in spet rad hodi.
Drugač pa uživaj v zadnih dnevih z mulčkom, potem žal ne bo več toliko časa. Držim pesti pa da bo čimprej - verjamem, da si že naveličana vsega

.
Nič se počasi pospravim spat, ura bo hitro šest, ko bo treba vstat. Lep začetek tedna vsem!