IZVIRNO SPOROČILO: ksenija.
Še nekaj me zanima Marelica in Maychika, kakšne barve ste uporabljale za torte? Kako bi dobila črno barvo?
ojej pa sem med branjem videla, da je že marelica odgovorila...ja te iste brve imam jaz...se jih dobi v trgovini pri zadevh za torte in peko (tam ko so tudi vaniljevi cukrčki ipd. ponavadi)...črne pa ne bošdobila, vsaj jaz je še nisem zasledila...so samo osnovne barve...edino če jih malo pomešaš med sab o, samo pride rjava ven...kaka tinta od sp pa tudi ne bi bila užitna verjetno. edino, če imaš kje kako bolje založeno slaščičarsko trgovino ali pa mogoče na internetu...
ja vsem ki so praznovali in ki praznujejo tudi poljubčke in čestitke od mene...tortice izgledajo krasno krasno...meni vsakič posebej pocedijo sline.
ampak zanimivo, kako naši aprilčki solidarnostno bolehajo. se mi zdi da jih vedno nekaj hkrati obleži. no...kakorkoli...pozdravite se.
joj tale staovanjski dodatek ali karkoli že je bi pa nam tudi prav prišel. samo po moje sploh ne pridemo vpoštev. stanovanje že imava, samo se bomo letos selili v hišo. danes smo se zmenili za nakup ene hiše...tko da ta teden napraskam skupaj za aro, pol pa juhuhu hitro v prodajo stanovanj. bom pa še bolj gorenjci kot smo. a katera ve li bi mi prišl zraven v to ali ne...
nosečke...počivajte, počivajte. pol ne boste vedle več kaj je to

ne res. dokler lahko se spočijte (tudi zaradi zdravja vam to zdaj prav pride), garale boste že pol. krista vso srečo, ko pride dan d. ostale pa uživajte v nosečnosti kolikor se da
aja še to...zvezdica...mene je skor kap ko sem brala vašo prigodo. groza. pa še noseča si mogla plezat...ojej. no, upam, da se ne zgodi več kaj takega.
lepo bodite...lahko noč