IZVIRNO SPOROČILO: alička
... rabim en dopust, ampak tak prav, z nogami v luft
aja, khm khm

hi hi hi
joj mi imamo za sabo spet en dan...jejhata.
smo šli ven v peskovnik s tio in neli in se tia igra in smo bili ravno v fazi "a bi šli al ne" pa se tia z roba prekucne nazaj in z glavo v beton butne. jo vzamem k sebi, ker sem pač vedela, da bo jokat začela, se začne jokat pol pa se usloči nazaj in me sam s ta belim pogleda. in je sam nazaj dol lezla. js sm mislila da me bo konec. pol sem jo iz panike maretu dala in vidim, da se je začela neki trest...ampak ene 5-10 sekund, pol je pa pršla k seb. smo jo kar mal z vodo po glavi polil, da je prej k seb pršla, pa noge v luft...groza. pa smo klical v ZD in smo se šli pokazat...no...da na kratko zaključim...z možem sta ostala na opazovanju v bolnici na jesenicah. sam...zdej šele vidm kolk grozn je to ko en zgubi zavest...da je pa to tvoj otrok...uh....
sam to res ni res...pa ko bi se mogla učit, pa sta obe bolani, pa take akcije imamo...bog ne daj...upam, da se tu konča...
v nedeljo vseeno pridemo, če bo vse v redu...itak pa ne verjamem drugače...mala je bla zgovorna ko smo se peljali tja...juhuhu povedala je za cel teden naprej.
nič lahko noč...zjutraj moram vstati z neliko...zna biti ob 6h že, ponoči se bo pa verjetno tudi zbujala, ker ima zamašen nosek. komaj čakam jutranjo kavo.
lp