IZVIRNO SPOROČILO: barba
Marelica - tale na posnetku pa obvlada. Sej Meta veliko zna, sploh pesmic, sam bivših predsednikov je pa nebi šla učit.
hi hi sej če jih začnemo že zdej bivše slovenske presednike učit, ne bo veliko dela...hi hi hi
koncert je bil hudooo dober, organizacija poden. je bilo na enem hipodromu pred dunajem in so prvič gostili koncert tam in so totalno zabluzili. pred izvozom z avtoceste se je otalka zabasalo in smo stali na mestu po pol ure, se malo premaknili in pol spet stali. smo šli dovolj zgodaj, da bi bili tam ob petih, pa smo skor koncert zamudili, ker smo za zadnjih 10 km porabili 4 ure!!!! in smo kar ob cesti pustili avto in ene 4 km kar spešačili. prišli smo do stadiona (zadaj za odrom) ko so ravno začeli, tko da smo samo vizuelno zamudili eno in pol pesmi. so bili tolk fer, da so kar malo počakali, ker je bila res taka gneča, da so se nekateri kar nazaj domov obrnili, ker so obupali. mi smo si pa rekli, mah za 60 € ne gremo domov...pa tudi če samo eno pesem še ujamemo. no, pa smo bli prav veseli, ko smo vidli, da bo še kaj več. ker naj bi se začelo ob 19h, mi pa smo prišli tja 20:45...uhhh.
sem še fotoaparat not prešvercala pa mal filmčkov posnela, sam je večina prevelikih za objavo...ma, za spomin je, naslednjič pa grem spet, ker so mi super...
hi hi ankica...a še spim...no ja...spat sem šla mal čez peto zjutraj, pred deseto me je že moj pokonc vrgel, da bi šel v trgovino kaj za pod zob iskat, je prinesel, pojedel in zalegel na kavču, js pa čukala s tamalima dvema

s tem da mi je prejšnji dan pamet solil, ko sem rekla, da bi se šla k mami naspat in pol prišla domov, da jaz pa njega ob osmih pokonc mečem, kadar gre zvečer ven...pa se mi ni dalo kregat, ker zgleda da ne zna na uro gledat...kaj čmo....
ja, un mali na posnetku je pa res car...
ja dan kuchen so tudi meni takoooo všeč...
nič, grem se otrokom posvečat...