IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja
moj oče in mama še po hm, da zračunam, po 19 letih ne govorita, smo se enkrat srečal na križišču in sta pogledala stran... mislm, sem jima tud povedala, da ne vem, kdo je večji otrok jaz ali onadva
ekaj ne štima, sumim zobke in potem jih še ni...
hi hi...naša dva tud...no ja....mami je vseeno če se srečćata, oče pa rajši 2km ovinek okrog nje naredi. če pokliče domov (brata - on je še pri mami doma), potem pokliče in odloži, da ne bi bognedaj se mami oglasila...hi hi) ampak si jima dobro rekla...hi hi. jaz se spomnim, ko sta se ločevala, da sem končevala 4 razred in me je učiteljica vsak dan poklicala k sebi in spraševala, če sta se že ločila...halooo...res mi je olajšala vse skup. kr neki...
mi imamo po moje 3 petice...ne sledim več...zdaj sledim nelikinim zobem kivjih čakamo že 4 mesece (takrat je dobila prva dva), ima že 2 meseca vse zatečeno in rdeče, jo matra in matra in sploh ne prileze nič ven. je prav boga. in zdaj zadnji dve noči tudi jaz, ker nič ne spiva. ravno zaspim in se spet začne dret...tko da sem čista spužvica...in čakam in čakam...
tale menopavza pa zna naše mame fajn trkat...tud našo kdaj potrka, samo ona je pač užaljena....ampak se kmalu spet ohladi in je vse ok. ima pa ene svoje fore, ko jo samo gledaš, ampak vnučke pa obožuje. njeno sestro pa trka fajn.to je pa čist druga zgodba. in jo tko daje da je zamerila ker se bomo selili in zdaj že nekaj časa ne govori z njo, prej pa je bilo to običajno ene 2xmesečno, da se je kaj naprdnila na mojo mami in ni govorila z njo brez razloga, tko da se je že navadla ne sekirat in počakat da jo mine...čeprav...mislim, res se ji je utrgalo teli teti. groza, vsi hodijo okrog nje kot po jajcih, da ja ne bi kdo narobe zadihal in se ne bi spet kaj naprdnila, zadnje čase je znala kaka družinska srečanja, praznovanja, fajn pokvarit in na hitro zapustit. včasih ni bla taka. jaz pravim is, da jo mena trka fajn fajn.
anede mojčika. a veš da sem včeraj brala tvoj podpis in se mi je zdelo da je novo dodano in pol nisem bla prepričana, ker pač podpisov skoraj nikoli ne berem in sem rekla a bi komentirala pa glupo izpadla, al počakam, da bo katera druga komentirala. no evo...super...zelo sem vesela zate in ena lepa novička zdajle nam vsem prav paše....juhuhu...vidiš...smo ti rekle, samo na počitnice počakaj pa bo. mogoče pa si zato bila čisto na tleh (zdravstveno) zadnje čase, je bilo zelo zahtevno za tvoje telo in hormone tole kaj....ti samo pazi zdaj nase in lepo nosečnost ti želim...
u flecker...a ste blizu olimij doma? imam eno romantično kopanje za 2 osebi, ki sem zadela na eni igri, pa ne bova samo za to hodila tja, ti z veseljem pošljem, samo dobit moram nazaj, ker sem stricu dala ko je šel tja, pa pol z drago nista izkoristila...povej če si kje blizu in lahko izkoristita, čene pa naj se katera druga javi.
tud jaz moram zaključit ker punčki potrpežljivo čakata name in gledata risanko...in se igrata. sta zlati res. sem mislila samo prebrat, ampak pol sem pa začela komentirat pa se je razvlekklo...kako redkobesedna sem bila danes ane