IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja
Joj, Marelica, upam, da ne bo kaj hujšega in se moževa noga hitro pozdravi...so pa moški kot otroci, lahko jih pol manjka, ampak oni ne bodo miroval
ja ja, pa ob prvem kihu in kašlju se uležejo napol mrtvi s šalom okrog vratu in se pustijo strežt in ujčkat...ko pa smo me bolane pa se običajno moramo porihtat same ... aneda...no...so izjeme...
Jaja znano, samo tako. Če bi ga bolela noga, bi šel teči in jamral, če je malo smrkav, bi obležal in povedal vsake par minut, kako mu je hudo.
Sem morala par dni nazaj prav zarobantit, ker mi je res slabo, a nič kaj ni bilo videt, da bi imel kaj usmilenja zame, šele kaka pripomba je priletela.

Moj je kar te sorte, da sam zase zna poskrbeti, ni kaj, jaz si moram pa skrb malo izboriti.
ČebelicaMaja, pazi nase

O pripombah vzgojiteljice ne bi zgubljala besed, ko bi vedela, kaj moramo včasih pri ta velikih požret, bi bila čist tiho. Ti ji p le povej, kaj si misliš, verjemi, da bo drugič tiho. Očitno sodi med take, ki želi imeti oblast in ji zato to ne dovoli.
Ksenija ima pa res pestro, dobra je, ni kaj. Meni se zdi, da še eno ne obvladam skupaj s službo, kaj šele tri
MM je bila včeraj cel dan na vikendu in zunaj, je tako uživala, ko jo je dedi vozil v karjolci po gozdu. Fina sta bila in še bolj vidim, kako bi bilo lepo imeti hišo in vrt za igranje. Stanovanje je super, nimamo pa dvorišča, v kraju pa sploh ne otroškega igrišča in se včasih res nimava kam dati

. Greva danes še na vikend, da izkoristiva še teh nekaj dni dopusta.