drugače mi bo še dolgčas (kaj je že to??).
Marelica - kaj je že to dolgčas? Jaz sem že pozabila kako zgleda brezdelje. Bi mi pa pasala tud kakšna ura v luft gledat.
Men je dons v službi spet mal pokrovko dvignilo!

Ena - tista, ki naj bi po prejšnih planih prevzela moje delo je šefu natrosila kup laži. Smrklja (mimogrede je stara 32) ima zelo zelo bujno domišljijo!

Še dobro, da "moj" študent, ki že skoraj čisto obvlada moje delo, super dela. Groza s kakšnim folkom se morem ukvarjat, polg vsega dela.
Sem se mogla mal zlajat, ker tole je pa res preko vseh meja.
Mi smo zdej spet uvedli, da Meta nese eno igračo, svojo punčko sabo v vrtec. Je vzgojiteljica predlagala, da ji bo vrejetno lažje, če bo imela nekaj svojega sabo. Verjetno je grizenje posledica spremembe skupine, varuške in novih otrok. Bom videla kako se bo obneslo.
Mojčika - glede dojenja je itak pri vsaki mamici drugače. Jaz sem Meto dojila do 4 meseca potem pa sem po mastitisu v 14 dneh izgubila mleko. Verjetno pa niti toliko časa nebi dojila, če nebi že v porodnišnici težila naj mi pomagaji pri pristavljanju, da je dojenje sploh steklo. Verjamem pa, da so dalj časa dojeni otroci bolj navezani na mamice. Kar se tega tiče je meni čist OK, ker je Meta res ful samostojna.
Jaz sem itak prepričana, da je 6 mesecev dojenja dovolj in vse več kot to samo crkljanje. Ampak to je samo moje prepričanje.Se bom pa z dojenjem ubadala spet od januarja naprej.
Grem delat ...