cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

17.12.2007, 20:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

100 user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:49

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image uspelo mi je, čeprav mi spet internet nekaj trokira user posted image user posted image user posted image ...ne vem kaj je zdanje dni z njim user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

in sem malo prebirala o zdravilih in sem to zasledila

kje si to zasledila? Ker jaz ne vidim, da bi kaj o tem pisalo. Sem pa našla novo obliko - tablete, ki se raztopijo v ustih in poplaknejo s tekočino.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.12.2007, 20:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Uh, Nina, to pa ni najbolj za naše malčke user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

100 user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

v navodilih za uporabouser posted image

pisalo je nekako tako, da se lahko daje s hrano, vendar ne s čajemuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 20:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ok, zdaj pa rabim še eno pomočuser posted image

kako naj spravim sliko, ki sem jo prejela po gmailu (fotografija) na trdi disk, oz. v naročilo fotografij v DM?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 20:58

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nasvet: kako naj Tino odvadim grizti nohte user posted image user posted image user posted image ? To počne zadnjih nekaj dni... ..in to ves čas, razen ko se 100% zamoti s čim, še preden zaspi jih grizlja user posted image , jaz ji pa ves čas roko dajem proč od ust. Sem že pomislila, da bi ji roke malo v poper namočila, da bi zamislila vsakič, ko jih vtakne v usta, sam se mi zdi to mal pregrd način user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pisalo je nekako tako, da se lahko daje s hrano, vendar ne s čajem

user posted image user posted image user posted image  jaz tega nikjer ne vidim. Očitno se mi ne ljubi pošteno prebrat vsega skupaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

kako naj spravim sliko, ki sem jo prejela po gmailu (fotografija) na trdi disk, oz. v naročilo fotografij v DM?

Zraven slike piše prenesi. Potem pa daš namesto Odpri Shrani. In shraniš na disk, iz diska pa potem v naročilo.

clock-img

17.12.2007, 21:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

da bi ji roke malo v poper namočila, da bi zamislila vsakič, ko jih vtakne v usta, sam se mi zdi to mal pregrd način

SAj veš, kako pravijo:

če ne gre zlepa, pa zgrda user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:04

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kako naj Tino odvadim grizti nohte

obstaja tak lak za nohte, ki ima tak user posted image  okus, da si nikoli več ne zaželiš sploh prsta v usta vtaknit, kaj šele v noht zagrist.
so ga moji nečakinji namazali, ko je nonstop imela  palec v ustih. mala navdušena nad nalakiranimi nohti, potem pa šok. mi je rekla takrat, da nikoli v življenju ni bilo kaj tako ogabno. in od takrat ni več prsta vlekla. ne vem pa kje se dobi, bom jutri sestro vprašala, če se spomni kje je nabavila.

druga možnost pa je čebulauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

kako naj spravim sliko, ki sem jo prejela po gmailu (fotografija) na trdi disk

Nad fotkami, ki jih imaš v gmailu v malem predogledu imaš "Prenesi vse priponke" (ali ob fotki "Prenesi" in namesto, da klikneš "odpri" klikni "shrani"

clock-img

17.12.2007, 21:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zraven slike piše prenesi. Potem pa daš namesto Odpri Shrani. In shraniš na disk, iz diska pa potem v naročilo.

ok, grem probatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pol za nohte predlagate kar "grd način" user posted image OK saj itak očitno drugače pri moji kljubovalni hčeri ne bo šlo user posted image . Sem samo čakala takole psihično spodbudo user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:09

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja Ada, bi te res prosila, če vprašaš kaki lak je to, ker damica pa hoče skoz fina bit user posted image . Zdaj itak že ni dobro vse za oblečt, čopki in špangice so obezni,... ...no zdaj bomo pa še nohte začel lakirat user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  imam pa res srečo, da bubi obleče vse, kar jaz rečem user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:12

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ni šlouser posted image

oz je šlo do tam, ko bi potem odprla shranjeno.
piše, da ne moreuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

imam pa res srečo, da bubi obleče vse, kar jaz rečem

Anže tudi, edino kakih preozkih ovratnikov stvari ne smejo imeti in pa srajc ne mara. Drugače na srečo ne komplicira user posted image .
Sploh ne vem, a imajo punce to prirojeno ali kaj, vendar pri meni te "finoče" in izbirčnosti ni mogla videt, ker sem daleč od tega user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

hm.... potem pa ne vem, kaj je narobe

Veš kaj še probaj - če so kaki šumniki v imenu fajla, ga preimenuj, preden shraniš. Meni dela težave, če hočem komplet vse datoteke shranit in je šumnik v imenu (moja mami vedno bubijevo ime napiše v ime slike user posted image )

clock-img

17.12.2007, 21:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  imam pa res srečo, da bubi obleče vse, kar jaz rečem user posted image user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..mamm srečouser posted image user posted image user posted image user posted image ...zaenkrat šeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, zdaj jo pa imam, sam ne me vprašat kako mi je uspelouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:19

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

piše, da ne more

a je slučajno .zip datoteka? Ker potem rabiš programček (npr. Winrar) za odzipat (razširit user posted image ), ki ga davnlovdaš lohk hitro in brezplačno z neta.

clock-img

17.12.2007, 21:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

sam ne me vprašat kako mi je uspelo

ne bom vprašala user posted image , važno da je uspelo user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Sploh ne vem, a imajo punce to prirojeno ali kaj, vendar pri meni te "finoče" in izbirčnosti ni mogla videt, ker sem daleč od tega

to se jaz ob Nuši sprašujem. jaz se še v življenju nisem našminkala, ona pa bi se skoz, pa nohte lakirala, pa oblekce na 1000 in 1 način nosila......

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem