writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

17.12.2007, 21:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

uh, klepetam kot da bi bila jutri frajuser posted image user posted image

kdo se bo pa naspal?

saj jaz grem tudi...me user posted image  podiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

poznam en velik pisan svet v nešteto barv je ujet, modra rdeča roza zelena oranžna vijolična in rumena, povsod so barve kamor greš, v pisanem svetu je dobro da veš!

midva sva prijatelja user posted image user posted image

daj, daj, razloži to vražo.

ne bi vedla user posted image , moj nima brk user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Res je čas, da grem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

če bomo mi naročali tretjega, torej zavestno naročaliuser posted image , bomo računali na aprilčka, pa ne znam obrazložit zakajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

poznam en velik pisan svet v nešteto barv je ujet, modra rdeča roza zelena oranžna vijolična in rumena, povsod so barve kamor greš, v pisanem svetu je dobro da veš!

objemi me! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

objemi me user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

objemi me! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

telepatija

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

lahko noč Ada in petarda

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

če bomo mi naročali tretjega, torej zavestno naročaliuser posted image , bomo računali na aprilčka, pa ne znam obrazložit zakajuser posted image

Zato, ker boš imela julija dopust user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bo cajt za user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

lahko nočuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

če bomo mi naročali tretjega,

jaz pa, če bi, ampak ne bom, bi imela septembrčka ali oktobrčka user posted image

clock-img

17.12.2007, 21:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

telepatija

clock-img

17.12.2007, 21:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kar je dalo je dalo...za ta mesec

ta mesec itak ne bo nič user posted image  Drug mesec ne bo časa user posted image , potem pa bo že počasi 6m mimo....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.12.2007, 21:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Zato, ker boš imela julija dopust

ja, imam še stari dopust 14 dni in potem še novi zdaj pride, torej bo skupno 45 dniuser posted image , in v tem času bi moglo prijetuser posted image

ampak veš, pri nas je obakrat v prvo prijelo, tako da zato pa res ni treba dopusta koristituser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kar ne morem stranuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

še 6 postov, pa jih imam 1500, to bi skoraj mogla danes naredit, ker kar lahko danes storiš, ne odlašaj na jutriuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 21:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ampak veš, pri nas je obakrat v prvo prijelo, tako da zato pa res ni treba dopusta koristit

pa ti misliš, da bo tretjič tudi v prvo? Meni je to že znanstvena fantastika user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

če bomo mi naročali tretjega,

jaz pa, če bi, ampak ne bom, bi imela septembrčka ali oktobrčka user posted image

zarečenega kruha se največ pojeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 22:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ampak veš, pri nas je obakrat v prvo prijelo, tako da zato pa res ni treba dopusta koristit

pa ti misliš, da bo tretjič tudi v prvo? Meni je to že znanstvena fantastika user posted image

ja seveda, pa tudi tretji se bo rodil na rok in to bo v ponedeljekuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

17.12.2007, 22:01

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo res.... ste za malo matematike? Če so vsi pogoji izpolnjeni, je baje 25% možnosti za zanositev.

Verjetnosti ponavljanja dogodkov zapored pa se množijo!

2x zapored v prvo = 0,25x0,25=6,25% možnosti
3x zapored v prvo = 0,25x0,25x0,25=1,6% možnosti

clock-img

17.12.2007, 22:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

ja seveda, pa tudi tretji se bo rodil na rok in to bo v ponedeljekuser posted image

Tisti, ki se po tleh valja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Samo res.... ste za malo matematike? Če so vsi pogoji izpolnjeni, je baje 25% možnosti za zanositev.

Verjetnosti ponavljanja dogodkov zapored pa se množijo!

2x zapored v prvo = 0,25x0,25=6,25% možnosti
3x zapored v prvo = 0,25x0,25x0,25=1,6% možnosti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, glede dece imaš vse tak naplanirano, glede službe pa za 1 dan naprej ne veš

Joj, saj ni tak smešno, ker nisi sama kriva

clock-img

17.12.2007, 22:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ker kar lahko danes storiš, ne odlašaj na jutri

Ada, ti si čistpreveč pridna user posted image  
...moj rek: kar ni nujno storiti danes, pusti za jutri user posted image user posted image   ...no sicer pa za visenje na RR to ne velja user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj ti ni jasno, petarda? Se ne strinjaš? Saj si imela kombinatoriko v gimnaziji?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem