writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

06.01.2008, 19:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pa po dooolgem času še novo stran odprem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2008, 20:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Grem na orbitrekuser posted image ....Naty dober tek, če imaš glih kako čokolado pred sabouser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2008, 20:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ti ti ti, petarda! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.01.2008, 20:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Evo konec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem imela rundo orbitreka, telovadbo, pa še eno rundouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čist sem iz kondicije, kar lije iz meneuser posted image user posted image user posted image ... je pa mal bedno tale orbitrek nabijat zdaj, ko petardito spi, lubi pa gleda TV...sam sred dneva mi pa res ne potegne orbitrekuser posted image .... Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...ali nekaj takega...včasih bova petardita s sabo vzela, včasih pa bo pri moji mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem ful vesela, ker mi ful manjka svežega zrakauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2008, 20:58

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Zgubila sem cd-je od pilatesauser posted image user posted image user posted image ...upam, da bom jutri najdla....drgač bom pa Nincy prosila, da mi ga skopirauser posted image user posted image user posted image ....aja, al pa željouser posted image user posted image user posted image ....

Nič....grem pod tušuser posted image

clock-img

06.01.2008, 20:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...

user posted image za tako odločitev, samo glejta, da se je bosta držala user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

samo ne takega, ki ima že inštalirane Windovs Vista - meni so jih vsi odsvetovali (zasedejo veliko prostora, za vsako stvar, ki jo hočeš narediti, te 10x vprašajo ali resno misliš, počasni...

user posted image  moj lubi ima pa glih enega takega ogledanega user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:00

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem odspala eno kitico... ...zdaj pa user posted image ... ali naj grem nazaj spat? user posted image  

clock-img

06.01.2008, 21:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sva se pa z lubijem odločila, da bova šla VSAK dan po službi en krog okoli mesta...cca 4km...

user posted image za tako odločitev, samo glejta, da se je bosta držala user posted image

Ja...jaz tudi upam....sam vem, da bo problem, ker ima on še popoldne ful dela v službi, samo mi je obljubil, da bo probal vse naredit dopoldne....ma podobne probleme kot Adin lubi user posted image user posted image user posted image user posted image ...če bi več naredil dopoldne, mu pa pol nebi bilo treba, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem jaz pod tuš, ti pa mi kako lepo fotko nalimajuser posted image

clock-img

06.01.2008, 21:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

zdaj pa ... ali naj grem nazaj spat?

FOOOOOOOOOOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zgubila sem cd-je od pilatesa

To je pa zdaj zgleda moda user posted image

Aja, jaz ga še imam..... nerabljenega user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:05

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

samo ne takega, ki ima že inštalirane Windovs Vista - meni so jih vsi odsvetovali (zasedejo veliko prostora, za vsako stvar, ki jo hočeš narediti, te 10x vprašajo ali resno misliš, počasni...

user posted image  moj lubi ima pa glih enega takega ogledanega user posted image

poskusi ga pregovorit da zdaj kupita praznega (in zato vsaj 150€ cenejšega z istimi specifikacijami) in potem tekom leta dokupita nove XPje, ki se pripravljajo

clock-img

06.01.2008, 21:10

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

zdaj pa ... ali naj grem nazaj spat?

FOOOOOOOOOOTKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Ja prilimam kako, samo (še) nisem zadovoljna z njimi oz. moram še kup stestirat. Zdaj imam nastavljen na "prepoznavanje obrazov", ki v bistvu deluje čist OK, samo se mi zdai, da v prostoru (fleš) naredi pretemno ozadje. Nisem pa še poskusila ostalih nastavitev (center, all,....)

clock-img

06.01.2008, 21:10

clock-img

nincy

pencil-img

390

Grem na orbitrekuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tud mogla it, pa sem še od kosila toooolk nažrta, da ne pride v upoštev user posted image

Ampak jutri pa res začnem...sam kaj ko je blo teh "jutri" že vsaj 1000-krat. user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:15

clock-img

nincy

pencil-img

390

Drgač pa rabim eno pomoč!

Že ves popoldan se matram, da bi si z neta (google) vzela dol program Coral draw in Photoshop. Vleče mi jih skor pol ure, potem mi jih pa sploh noče odpret. Pa nujno rabim vsaj enga.
SAAAAAAAAAAANJAAAAAAAAAAA, zate vem da imaš Coral draw...ajde dost miganja in na raport user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:17

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

clock-img

06.01.2008, 21:18

clock-img

nincy

pencil-img

390

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Zgubila sem cd-je od pilatesauser posted image user posted image user posted image ...upam, da bom jutri najdla....drgač bom pa Nincy prosila, da mi ga skopirauser posted image user posted image user posted image ....aja, al pa željouser posted image user posted image user posted image ....

Bi jaz tud mogla sobo okrog obrnt, da bi ga najdla. Sem to zadevo čist opustila. Sem si pa zdaj nabavla AB Rocket...pa ne me vprašat če deluje, ker ga še nisem sprobala user posted image  Ga že en teden samo gledam user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:20

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

clock-img

06.01.2008, 21:23

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nincy poskusi jih potegniti dol še s kake druge spletne strani user posted image . Ker bi mogla delovat (vsaj Photoshop sem jaz tako že zlovdala). 

clock-img

06.01.2008, 21:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  Tina in Anže user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:25

clock-img

nincy

pencil-img

390

Nina ful lepe slike, še bolj pa tvoja dva sončka user posted image  Tko da se je nakup res splačal.

Pa vsi vaši malčki mi zgledajo ful veliki in starejši. Ne pa moj user posted image , še za 2 leti mi ne zgleda, pa tak majhen škrat, pa da ne rečem kolk je žleht user posted image  Kakšen dan res mislim, da me bodo odpeljal v norišnico user posted image

clock-img

06.01.2008, 21:26

clock-img

nincy

pencil-img

390

Nincy poskusi jih potegniti dol še s kake druge spletne strani user posted image . Ker bi mogla delovat (vsaj Photoshop sem jaz tako že zlovdala). 

A pa se spomniš iz katere strani? Ker jaz sem že čist obupala

clock-img

06.01.2008, 21:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

Čigava pa je to torta, ko ma tolk svečk gor?????? Pa ne, da si nam zamolčala r.d...Si enkrat rekla...v začetku januarja..IN KDAJ JE TO???? Za eno pijačko boš pa ja dalauser posted image

clock-img

06.01.2008, 21:31

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Npr. tule:http://www.adobe.com/products/photoshopalbum/starter.html
ali: http://adobe-photoshop.en.softonic.com/

...samo v strica googla vtipkaj "download adobe" in ti da kup zadetkov

clock-img

06.01.2008, 21:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa nujno rabim vsaj enga.
SAAAAAAAAAAANJAAAAAAAAAAA, zate vem da imaš Coral draw...ajde dost miganja in na raport

Please call me by my actual name user posted image user posted image user posted image user posted image ....Drgač pa...ga imamuser posted image  Nimam pojmauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem