writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

05.02.2008, 21:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

pa saj vem datum kdaj se je Mašika rodila..saj sem rekla, da je avgust že daaaleč. user posted image  Vem pa zato, ker ima takrat RD tudi en moj zelo dober prijateljuser posted image  ....

clock-img

05.02.2008, 21:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Sam res...kje pa ste vseuser posted image ....ok...Nina spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa ostale? user posted image

Je katera gledala Piramido? user posted image ....Lahovnik je bil skor originalen user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 21:51

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

Dober večer dame moje. In hvala vsem za lepe želje.

Tako pozno se javljam pa zato, ker je moj škratek šele zdele zaspal. Kot bi čutil, da mamice toliko dni ne bo, mi je vse 100x razložil, pa previt se je hotu it ene 3x,....user posted image  

Se tipkamo ko se vrnem domov. user posted image

clock-img

05.02.2008, 22:15

clock-img

amy26

pencil-img

3072

ŽELJA srečno jutriuser posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 07:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SREČNO, ŽELJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 07:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro! user posted image

clock-img

06.02.2008, 07:54

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Ostalim pa dobro jutro in prijetno kavico...pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

dobro jutro, mene že zvija ko pomislim na porod, še dobro da ima Želja carski,
upam da bo hitro za njo sploh bolečine po porodu

Aleks je šel glih v varstvo, zdej grem pa Eli dati zajtrkuser posted image

clock-img

06.02.2008, 08:25

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jutro

ŽELJA user posted image user posted image user posted image   a si še za eno user posted image  user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

06.02.2008, 08:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jutro

ŽELJA user posted image user posted image user posted image   a si še za eno user posted image  user posted image .

ej....ženska gre rojevat...ni ji zdaj za slončkanje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 08:32

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

a bi potem samo jaz šla takoj zdaj rodit user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

06.02.2008, 09:08

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a bi potem samo jaz šla takoj zdaj rodit user posted image

verjetno po prvem porodu nisi tak razmišljala, ne? user posted image ....

...no...saj jaz bi tudi šla...če bi morala user posted image , drgač grem pa rajš zdaj še eno kavo skuhat user posted image

clock-img

06.02.2008, 09:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

mama: Kaj boš ti, ko boš veliki kot ata?
sine: Volk!

a to pravi sine? user posted image ...Jaz mu pa rečem naj pihne nos tako kot oči...no, enkrat se mu rekla naj pihne tako kot slon....in zadnjič smo bili vsi trije v kopalnici...pa mu jaz rečem naj pihne tako kot oči...pa mi pravi...prav, bom tako kot slon user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 09:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

JAz pa bi bila vesela, če bi zdaj lahko šla rodit user posted image  In imela svojo štručko user posted image

Želja.... zate in za Žano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.02.2008, 09:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa bodte vesele, da vam ni treba it rodit danes

JAz pa bi bila vesela, če bi zdaj lahko šla rodit user posted image  In imela svojo štručko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo...prišel tudi tvoj dan user posted image

clock-img

06.02.2008, 12:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

saj bo...prišel tudi tvoj dan

Ja, saj vem da bo.... enkrat že user posted image  Hvala user posted image

Je še vseeno malo prehitro, da bi šla spet v porodno user posted image . Čeprav je že skoraj pol leta od takrat. Ne vem, kdaj je minilo. user posted image

clock-img

06.02.2008, 17:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pozdrav!

Želja se je najbrž že rešila, zato bo verjetno malo neprimerno, če i zdaj vso srečo zaželimuser posted image user posted image user posted image , ampak vseeno: vso srečo Želja!

Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagradouser posted image user posted image user posted image  - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

utrujenost? hmm, ne vem kako zgleda, če nisi utrujenuser posted image

bolečine? na mojem telesu niso prisotne samo v zobeh (in v jeziku -so rekle moje sodelavkeuser posted image user posted image user posted image )

teta ima počeno stegnenico (počen kolk je bila dezinformacija).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

06.02.2008, 18:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

bubi a boste za vikend imeli kaj fraj?

mi bomo verjetno na Pohorje zavili, če bo lepo vreme in če jaz ne dobim kakega nagradnega šihtauser posted image , po razporedu imam fraj vikend (delam pa v petek cel dan), ampak so neke bolniške in je še vse v zraku....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

06.02.2008, 21:01

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagrado - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

super Adauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 21:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Naj se vam pohvalim, da smo včeraj na karnevalu odnesli prvo nagrado - 700 €, bili smo dimnikarji v pokoju. 20 invalidskih vozičkov s stanovalci, nekajj zaposlenih + nekaj prostovoljcev.

Vau, Ada..... imaš kako slikico? user posted image

Za čez vikend še ni načrtov.... ti samo pokliči, če pridete. user posted image

clock-img

06.02.2008, 21:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

To je pa res super Ada user posted image ...kako pa boste nagrado porabili? user posted image  

Pa tudi za teto me veseli, da ni kolk....čeprav se tudi počena stegnenica ne sliši dobro user posted image ...a jo še fejst boli? user posted image

clock-img

06.02.2008, 21:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kar ne morem verjeti, da nas bo ŽELJA pustila tri dni čakat na podrobnosti...upam, da je vse ok... user posted image user posted image user posted image ....zdaj se verjetno že crkljata user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 21:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Še 10 dni :)

user posted image user posted image user posted image ...a do počitnic? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 22:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Očitno ni nobene več...Lahko noč user posted image

clock-img

06.02.2008, 22:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Še 10 dni :)

user posted image user posted image user posted image ...a do počitnic? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sem smotka..... ti povem.... zdaj bom skoz nekaj odštevala. Prej kot slej bo poletje user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 22:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

4400user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem