writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

12.02.2008, 12:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

NAAAAAAAAATYYYYYYYYYYKAAAAAAAAAAAAAuser posted image

KLIČEMO TE! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 12:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem mislila za na konc strani, pa bo tole še bolj v redu user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2008, 19:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ni dovolj user posted image

Jaz vas samo malo pozdravim, čakam, da se bubi umije, potem grem pa še jaz pod tuš in z njim v posteljo user posted image  Pa nekako upam, da bom za norega dohtarja še vstala user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

12.02.2008, 19:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju

torej..... srečanje bo v Prlekiji....... Ormož jje še na tej strani Mureuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.02.2008, 19:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz bi tudi Naty rabila, sem bila na roditeljskem od Nuše in je njena nova učiteljica iz Naty jinih krajev. se mi je pa zdela fajn - je bilo prvič, da je povedala realno sliko in ni nič v vato zavijalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.02.2008, 08:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 08:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

samo kavo še spijem pa grem na delouser posted image

ampak.....user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer, mi ni glih za sesanje in peglanjeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.02.2008, 08:51

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer

user posted image user posted image vzami kramp in pojdi preštihat vrt user posted image user posted image user posted image

...brrrr jaz se pa letos ne morem privadit mrazu in mi sploh ni zunaj za bit user posted image ...no, da bi pa doma sesala in peglala mi pa ravno tako ni user posted image

clock-img

13.02.2008, 08:56

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

Dobro jutro, dober dan.

Hvala lepa vsem za čestitke.

Vidim, da ste vsi vredu in bolj ali manj zdravi. Kar me zelo veseli.user posted image user posted image

Midve z Žano sva prišle domov v ponedeljek. Imamo se super. Je zelo pridna in nezahtevna-zaenkratuser posted image . Se pa pravkar zbuja, ker jo slišim, da nekaj brunda. Andraž jo sprejel zelo lepo-zaenkratuser posted image . Tudi jaz sem kot da nimam CR za sabo, čeprav se vseeno čuvam in delo (z veseljem) prepuščam atitu. He, he, he!

Se še kaj oglasim, vrjetno malo manj kot pred Žano, pa vseeno.

Čao, čao.

clock-img

13.02.2008, 09:01

clock-img

amy26

pencil-img

3072

ampak..... jaz bi rajši nekaj zunaj delala.... vrt kopala na primer, mi ni glih za sesanje in peglanje

na tem mrazu pa men ne bi bilo glih do vrta, zmrznemuser posted image  raje grem še jaz malo posesati sploh torbo, ker imam notri polno posutih kosmičev od Ele

naj se pohvalim, včeraj sem končno po dolgem času nekaj naredila zase, prijateljica me je povabila v Atlantis BTC na savne, termalno kopel,...je imela darilne kupone
tako da sem res maksimalno uživala sploh v savnah ko si lepo ležal na vročem ležalniku in lahko opazoval zunaj mraz, ful je pasalo pa koža je v prenovljenem stanjuuser posted image

otroci so pa bili v Kamniku pri babici

clock-img

13.02.2008, 09:03

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Želja, lepo da ste doma in se že cartateuser posted image  ti kar počivaj in delo prepustiuser posted image

clock-img

13.02.2008, 12:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Želja dobrodošla doma...pa SLIKICE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 12:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

naj se pohvalim, včeraj sem končno po dolgem času nekaj naredila zase, prijateljica me je povabila v Atlantis BTC na savne, termalno kopel,...je imela darilne kupone
tako da sem res maksimalno uživala sploh v savnah ko si lepo ležal na vročem ležalniku in lahko opazoval zunaj mraz, ful je pasalo pa koža je v prenovljenem stanju

Saj nedvomno si zaslužiš user posted image user posted image user posted image  me veseli, da si se mal sprostila user posted image

clock-img

13.02.2008, 12:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Upam, da se kmalu srečamo v prekmurju

torej..... srečanje bo v Prlekiji....... Ormož jje še na tej strani Mureuser posted image

vzela na znanje...spet user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 13:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Želja dobrodošla doma...pa SLIKICE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 13:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ojoj, še samo 2 dni.... kar pomeni, da se moram resno spravit k predstavitvi. Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program? user posted image

clock-img

13.02.2008, 15:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image  GLAVA ME BOLI! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 18:40

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Men gre pa moj na živce, ker je na vsakega tipa, s katerim se pogovarjam, ljubosumenuser posted image Se razumem kar z nekaj tipi, jih rada vidim, ker so fajn fantje in na hitr kdaj poklepetamo, ko se srečamo na kavi ali me 1x na leto kdo pokliče, moj se pa zraven šeta k ranjen jelen pa sopiha pa ene face dela pa me sprašuje, kaj me majo tipi sploh za klicatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dons sta me dva stara kolega klicala, z enim se nisem slišala eno leto, z enim pol leta, pač sta se name spomnila.. pa oba pozna!! Pa začne k ena baba, kaj me kličeta etc user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si pa še nohte strižem zadnji moment, preden grem v službo, ker sva skos sami s hano in mi ne folga včasih vsega. jemebti bi ga včasih v rit šutnila!

user posted image user posted image

www.alergije.net

clock-img

13.02.2008, 19:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image  tincci ti si hecna user posted image user posted image user posted image user posted image ....al to je zato, ker te ima rad user posted image ....te pa razumem...moj je tudi ljubosumenuser posted image ....no...saj sem jaz tudi user posted image ...so pa različne oblike ljubosumja...mislim, da je pri nah vse v mejah normale...čeprav bi se tudi tu dalo debatirati...kje sploh meja je? user posted image ....

...v glavnem pri nas je ravno tolk, da ni preveč moteče user posted image user posted image user posted image ...saj tudi v glavnem se ne znajdeva več v takih situacijah...včasih je bilo čist drugače, ko smo žurali, plesali, flirtali user posted image user posted image user posted image .....je bilo več priložnosti za izkazovanje ljubosumjauser posted image

clock-img

13.02.2008, 19:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image  GLAVA ME BOLI! user posted image user posted image user posted image

nič več user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:17

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Vpis nam upada, kako naj navdušim vsaj 30 otrok, da se vpišejo na naš program?

a to na informativnem dnevu? user posted image  Nimam pojma..ker ne vem kak program je..user posted image ...

clock-img

13.02.2008, 19:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nimam pojma..ker ne vem kak program je.. ...

A ne veš, v katerem programu učim user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Zdaj sem dobila položnico za vrtec...150 EUR, kar pomeni 30 EUR več kot do sedajuser posted image

clock-img

14.02.2008, 06:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image

clock-img

14.02.2008, 06:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

4600 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem