writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

27.02.2008, 21:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša pa hodiš sama ali v paru? user posted image

clock-img

27.02.2008, 21:54

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Sama. user posted image  Mi ni problem. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

27.02.2008, 21:54

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...a daj...kar v paru pleše? user posted image  Petardito je soler user posted image user posted image user posted image ...najraje sam in čisto po svoje. user posted image

Ja, takoj ko sliši glasbo že pride in prime za roko. Sicer se pa po svoje tudi razmetava. Kakor kdaj.

Je pa S ful mahnjen na glasbo. Zdaj ima dve harmoniki, trobento, kitaro, orglice in klaviature. In vsak dan igra z VSEMI user posted image .
Pri dediju pa ima en majhen bas in vedno ko pride k njemu igrata (dedi na velikega, S na malega- dedi je namreč pri plehmuziki in je ravno on S navdušil za vse te inštrumente).

Bom ga probala posnet ko bo imel kak nastop in vam poslat to. Človek se od srca nasmeje user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

27.02.2008, 21:55

clock-img

Urša

pencil-img

4648

je čudno pol, da nisi vsak dan tam!

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 21:56

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image
Ti verjamem da ti ni problem. Moraš samo paziti da tvojemu možu nebo to postal problem...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

clock-img

27.02.2008, 21:58

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Tincci pa nas že cel čas bere in se nič ne oglaša. Verjetno ne more priti na konec ko pa tako hitro objavljamo poste...user posted image

inteligence.

clock-img

27.02.2008, 22:00

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Tako, jaz se za danes poslavljam.user posted image
Lepo se imejte, fajn čvekajte in mirno spite. user posted image

Lahko noč.user posted image

Do jutri ko pridem kuhat kavico user posted image

inteligence.

clock-img

27.02.2008, 22:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

user posted image user posted image user posted image
Ti verjamem da ti ni problem. Moraš samo paziti da tvojemu možu nebo to postal problem...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 22:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Tako, jaz se za danes poslavljam.user posted image
Lepo se imejte, fajn čvekajte in mirno spite. user posted image

Lahko noč.user posted image

Do jutri ko pridem kuhat kavico user posted image

A jutri spet ti kuhaš? Suuuuuperuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa boš dovolj zgodaj vstala?user posted image  

Evo tudi jaz grem...sem včeraj gledala tiste butaste oskarje do polnoči in mi zdaj kar manjka tisti spanec...pa jutri bo spet guuuuužva v službi, tak, da se moram pošteno spočitiuser posted image

clock-img

27.02.2008, 22:05

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Moraš samo paziti da tvojemu možu nebo to postal problem...

user posted image user posted image user posted image  To pa res! Bom pridna. user posted image

clock-img

27.02.2008, 22:08

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jaz sem mislila pa, da gremo na 200., ker smo se tko fajn ogrele!

clock-img

28.02.2008, 07:05

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Dobro jutro stare sablje user posted image

Koliko vas je prisotnih?
Že kuham. Za vse
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi za tebe pa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 28.2.2008 7:06:37 >

inteligence.

clock-img

28.02.2008, 07:29

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Se pridružujem...pri kavi in pikapokahuser posted image

clock-img

28.02.2008, 14:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

kje pa ste vse??? user posted image  Sam mal nas dvignem...ker paaadaaamouser posted image

clock-img

28.02.2008, 14:08

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Dan!
Bubi, drži se, kjerkoli že si!user posted image user posted image user posted image
Kako pa je s Teni? Je že kaj? Pa še vedno ne vem katera je noseča, nekaj se je pisalo, pa je bilo treba bit še tiho. user posted image

clock-img

28.02.2008, 14:16

clock-img

jana26

pencil-img

288

oj

jaz sem tu.

Smo bili, danes naročeni z J&A pri zobozdravniku-kontrola, pa pridemo v ambulanto pa na vratih listek, da je zobarca odsotna user posted image .
Vse lepo in prav, če bi jaz znala iti potem naravnost domov, ampak smo morali še malo po trgovinah zavit in evo sem prec ob denar .
Pa za J&A sem naročila kolesi, ki ju bosta dobila naslednji teden, ker niso imeli dveh enakih in niti ne v modri barvi, roza pa pri nas zaenkrat ne pride v upoštev. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 28.2.2008 14:17:02 >

clock-img

28.02.2008, 14:19

clock-img

jana26

pencil-img

288

En vagonuser posted image  za Bubi, če nisem že malo pozna, je najverjetneje že vse za tabo.

< Sporočilo je popravil jana26 -- 28.2.2008 14:20:11 >

clock-img

28.02.2008, 19:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Bubi so pikapoke pomagale?user posted image

clock-img

28.02.2008, 19:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

roza pa pri nas zaenkrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako razmišljanje user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 19:46

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Čer!

Drobižka sta v banji, Tina je še vedno ful boga, vročina ji po vsaki dozi Lekadola (1/4 Lekadola), ki ji najbolj zaleže, spet ful naraste user posted image , kašlja tudi prav grdo, tako da včasih celo malo bruhne zraven user posted image , vendar je kašelj suh, tako da razen Panatusa zvečer itak nimam pametne ideje kaj narediti. P je rekla, da naj pridemo nazaj, vkolikor v ponodeljek ne bo bolje user posted image . Pa še poslušam, da razsajajo ene kuser posted image viroze, ki se znajo celih 14 dni vlečt user posted image user posted image . Dobro, da sem jutri doma, ker user posted image Tina sploh ne posluša in ji niti žličke Calpola, skodelice Dalerona ali Lekadola ne more v celoti dat user posted image ... ...dobro, da jo je popoldne vsaj moja mami vzela, pri njej je pa Lekadol lepo pojedla, tudi pila je ful (kar doma, ko me ni, sploh noče user posted image ).

Ah saj bo boljš... enkrat že user posted image

...se oglasim zvečer, če bosta drobižka normalno spala user posted image

clock-img

28.02.2008, 19:56

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Naty, res je, velikokrat vas pogledam, če je kaj novegauser posted image Ampak večino časa ne vem, kaj napisat, pa raje ničuser posted image

www.alergije.net

clock-img

28.02.2008, 20:33

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

Ojla punce. Da se mal pofočkam.

Pri nas še vedno vse pod kontrolo. user posted image  To mislim v zvezi z Andražem in prihodom Žane, ker vsak dan čakam kdaj ga bo vrglo iz tera.user posted image
Lepo hodi v vrtec in tudi popoldan je priden.

Žana je tudi zelo pridna in nezahtevna.user posted image  Jaz pa sem 2 dni nazaj fasala mastitis. user posted image  Pa hvala bogu ne tako hudega kot dve leti nazaj pri Andražu, ko sem imela tako vročino, da 2 dni nisem vedla zase. Ampak vseeno sem pristala na antibiotiku.
Sva pa danes bili z Žano prvič konkretno zunaj, sva šli na krajši sprehod, pravzaprav 2x po 20 minut.
Sedaj pa že spančka, ati daje spat Andraža jaz pa sem FREJ.user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 20:36

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

Ninaš za tvojo Tino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

28.02.2008, 20:39

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

No, zdej pa prosim za nasvet. In sicer, kupiti morava nov babyfon in pa termometer (rada bi ušesnega). Kaj oz. katerega imate ve? Prosim za nasvete katerega ja in katerega ne.

clock-img

28.02.2008, 21:18

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Želja me veseli, da se imate fajnuser posted image  Ušesni termometer imamo mi od philipsauser posted image ...vsaj zdi se mi...ampak po pravici povedano večkrat uporabimo navadnega digitalnega za pod pazduho, ker se nanj bolj zanesem. Ušesnega uporabljamo samo recimo ponoči, ko hočemo na hitro preverit, če je vročina padla...ampak je prava umetnost z njim merituser posted image ...al pa samo meni ne greuser posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem