writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

14.11.2007, 18:58

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

Zdravo!

Vsem skupaj:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V S E   N A J B O L J Š E !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, že kar dve leti imajo naši škratki. Zakaj gre čas tako hitro. Meni je ful hudo, čeprav so v vsakem obdobju taki cukri, pa tudi mi kot starši se razvijamo skupaj z njimi in rastemo v njihovem ritmu. Ampak vseeno, a se spomnete ko smo jih prinesle iz porodnišnic? Tiste majhne cmokce, mehke in dišeče? user posted image

No, naš Andraž je danes nesel v vrtec torto in balone. Je rekla vzgojiteljica, da so otroci ponoreli od sreče, torto zmazali v trenutku in še potem imeli balon party. Tko, da sem ful vesela, da so se imeli super in da je Andraž dobil občutek, da je danes njegov dan.

Midva pa sva mu kupila sintesajzer z mikrofonom, da lahko igra in poje, tko da si lahko predstavljate kako (ne) mirno je danes pri nas.

V glavnem vsem skupaj želim sama lepa praznovanja, ta mesec je res naš mesec.

Se čujemo.

clock-img

14.11.2007, 18:59

clock-img

ŽELJA2

pencil-img

195

user posted image  Ja, pa seveda hvala za čestitke. user posted image

clock-img

14.11.2007, 19:15

clock-img

Urša

pencil-img

4648

LUKA, MARK in ANDRAŽ, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

14.11.2007, 19:20

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Če gre katera v Toysa, naročim še jaz poganjalca. Kako je pa lep! user posted image user posted image user posted image  Da o ceni ne govorim...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

14.11.2007, 19:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Meni žal ne bo zneslo v teh treh dneh gor it. Upam, da mi znese preživet user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:23

clock-img

amy26

pencil-img

3072

čestitke Luka, Mark in Andraž za 2.svečkouser posted image user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Urša mogoče, ampak res samo mogoče, se jaz jutri popoldne gor zapeljem, pa ti ga prinesem. Sicer imam v planu, da bi se šli kopat, samo Tini je začel nosek spuščat in sem malo v dilemi - bomo videli kaj bo jutri. Ti sporočim.  

clock-img

14.11.2007, 20:38

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mojima drobižkoma se (spet) že pozna, da sem zadjne dobre 3 tedne skoraj ves čas odsotna (sem v službi) - sta že spet čisto podivjana user posted image , totalno nemogoča user posted image user posted image ... Ne ubogata niti besedice, za vsako stvar se moramo skregat,.... AAAAAAAAAAAAAAAA   ...saj bo boljš, enkrat že user posted image   ...sam kaj ko nič ne kaže, da bom kaj veliko popoldnevov lahko z njima user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Čeeeeeeeeeeeeruser posted image

Hvala za čestitke, sem jih zelo veselauser posted image user posted image user posted image ...ne, ampak res...petardito jih danes ni videl, mu jih pa zagotovo jutri pokažem, ko bo (upam, da) kaj več časauser posted image user posted image user posted image ....Pa to je noro kak mi hitimo iz dneva v danuser posted image ...Sploh ne vem kamuser posted image ...Danes nam je komaj uspelo na eno tortico ituser posted image

Pa še čestitke soslavljencema...Veliko, veliko zdravja in razigranih otroških dni vam želi novomeški del 14-ticeuser posted image user posted image user posted image

Za Marka...

user posted image

In za Andraža...

user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aja...tisto v steklenicah je juiceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mojima drobižkoma se (spet) že pozna, da sem zadjne dobre 3 tedne skoraj ves čas odsotna (sem v službi) - sta že spet čisto podivjana user posted image , totalno nemogoča user posted image user posted image ... Ne ubogata niti besedice, za vsako stvar se moramo skregat,.... AAAAAAAAAAAAAAAA   ...saj bo boljš, enkrat že user posted image   ...sam kaj ko nič ne kaže, da bom kaj veliko popoldnevov lahko z njima user posted image user posted image

Petardito je bil danes tudi user posted image user posted image user posted image ...vsaj zdaj popoldne...stalno zahteval pozornost, na glas pel vse pesmice, ki jih pozna, trikrat po vsako, če sva se z user posted image  slučajno kaj začela menit, takoj prekint, pa petarditu ploskat, pa daj mi to, pa daj mi ono, pa tle ne grem, pa grem gor, pa grem dol, pa odpri mi to, pa zdaj mi pa zapri, pa spet mi odpri....user posted image user posted image user posted image user posted image ... Samo danes sem mu spregledala, ker ima rojstni dan, pa ziher je bilo vse tako kot si želi že v vrtcuuser posted image ...jutri si bom pa čas vzela in ga skomandiralauser posted image user posted image

Edin zjutraj je bil posrečen...sva mu čestitala in mu povedala, da danes pa že ima rojstni dan...pa je takoj rekel: "Oči, mamica...zapojta Lukitu vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image "

clock-img

14.11.2007, 20:53

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Oooooooo.. mi smo pa danes KONČNO pisali Božičku.. user posted image
Je že naročil. user posted image   Sem komaj našla takega ki ima pikolico.

user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Še ena za današnje tri slavljence...kolk mi je pa ta lušnauser posted image

user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Oči, mamica...zapojta Lukitu vse najboljše

user posted image user posted image user posted image Tina je včeraj zjutraj, ko smo ji takoj, ko je odprla oči čestitali, to sama začela pet user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

14.11.2007, 20:57

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pismo, jaz sem se pa naveličala svojega nika, pa že nekaj dni študiram v kaj bi se preimenovala, pa nimam nobene pametne ideje user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Upam, da naša fišika ne bo vidla, da je vlak mal predaleč zapeljaluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 21:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

mi smo pa danes KONČNO pisali Božičku

uh...kje je še Božičuser posted image user posted image user posted image ...mi bomo o tem razmišljali 23.12user posted image ....

Mi smo danes KONČNO oddali vlogo za znižano plačilo vrtcauser posted image ...

clock-img

14.11.2007, 21:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tole mojo kišto od PCja bom vrgla v smeti, user posted image user posted image user posted image user posted image skoz neki trokira. Najboljš da grem spat preden popuser posted image   fašem.
Nočko!

clock-img

14.11.2007, 21:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pismo, jaz sem se pa naveličala svojega nika, pa že nekaj dni študiram v kaj bi se preimenovala, pa nimam nobene pametne ideje user posted image user posted image

jaz sem tudi slaba na tem področjuuser posted image ..ti ne znam svetovatuser posted image ...sam itak...karkoli si boš dala bo najprej zvenel butasto, pol se bomo pa navadiluser posted image

clock-img

14.11.2007, 21:07

clock-img

ada2

pencil-img

7402

čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adam je danes po dooooolgem času šel v vrtec in je bil ful veseluser posted image

jaz sem pa skočila v ikeo po posteljo zanj in danes prvič spi v njej. ko je šel spat je bilo enih 10 minut čisto tiho, potem je pa skupaj s flokijem prišel v dnevno po traktoruser posted image user posted image user posted image  potem sem šla z njim in bila z njim enih 10 minut, in mu govorila o posteljici in o muci in kužku, kmi sta vrezljana v posteljo, in potem se je obrnil na stran, jaz sem šla ven, in zdaj je od tega že cela ura, pa ga še ni bilo venuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.11.2007, 21:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša...sem si vzela toliko časa preden sem dala petardita spat, da sem mu pokazala, kako lepo knjigico smo mu kupili za rojstni dan...in je takoj rekel: "O mami...lej, miška kuha kašicouser posted image user posted image user posted image "...No in sva šla čez vse pesmice in je poslušal, pa vse slikice prekomentiral. Najbolj mu je pa všeč pesmica o avionu...sem mu jo morala vsaj petkrat prebrat...sam vedno je na koncu dodal: "Ne trebušček nam nagajat!"user posted image user posted image user posted image ...tak, da če bo M imel kdaj drugo izdajo, mu reci, da mora dopolnit tekstuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 21:14

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, pa kontrolo sva imela danes in je P same pohvalne besede imela....sicer vpihi še ostanejo, pa singulair tudi, ampak je drugače stabilno in sem ji rekla, da se vidimo pri 3 letih na sistematskem, pa se mi je nasmejala in rekla da take mame ima radauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.11.2007, 21:17

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Urša mogoče, ampak res samo mogoče, se jaz jutri popoldne gor zapeljem, pa ti ga prinesem. Sicer imam v planu, da bi se šli kopat, samo Tini je začel nosek spuščat in sem malo v dilemi - bomo videli kaj bo jutri. Ti sporočim.  

Nina, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis vzemi dva če boš šla. Jaz že tuhtam, če dela kakšna dežurna dostava, da bi ti kar takoj poslala denar. V glavnem, če boš šla, prosim vzami še meni enega. Lepo, lepo, lepo, lepo prosim user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

14.11.2007, 21:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

a nobena ne rabi beetlauser posted image user posted image user posted image user posted image  samo Naty?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.11.2007, 21:21

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Drugače pa, dober večer. user posted image

Nisem še utegnila povedati da sem bila danes zjutraj na enem razgovoru. Sva bila dva. In moja "konkurenca" že 10 let dela v tej stroki, jaz pa imam izkušnje samo preko ŠS. V glavnem si lahko mislite koliko šans imam... Povrh vsega pa konkurent še znanec od tega ki se bo odločil katerega bojo vzeli.. No, je pa bil toliko kulturen, da je dal obema iste možnosti da se izkaževa. Samo mene so delovne izkušnje pokopale...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem