writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

18.11.2007, 12:45

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Vsem najboljše vsem, ki praznujete v tem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 14:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

VSE NAJBOLJŠE, PRIMOŽ! OSTANI ŠE NAPREJ TAK SRČEKuser posted image
user posted image

clock-img

18.11.2007, 14:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

VSE NAJBOLJŠE, VID! OSTANI ŠE NAPREJ TAAAAK CUKR!user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2007, 15:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

VSE NABOLJŠE, URŠA! OSTANI ŠE NAPREJ TAKA BEJBA!user posted image

user posted image

clock-img

18.11.2007, 15:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Urša...zdaj pa nam ti lahko poveš kak je to, ko si enkrat čez 30user posted image ...ali sem jaz kaj leta zamešala user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 16:50

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pozdravček.

Jaz sem danes kot ožeta cota. Iz včeraj na danes smo imeli inventuro, ki je za mene trajala 14 ur (slaba stran tega, da si doma nad službo in prevzameš 3/4 dela na sebe). Sicer mi ni težko, ampak ugotavljam, da se je vsega preveč nabralo nad glavo. Ta teden je bil naporen za znoret, šefica na trnjih zaradi inventure, šetala me je sem in tja kot budalo, naredit vse dobavnice, zraven še delat in se strankam smehljat in poslušat še njihove probleme, napisat vsa naročila, ker so pri nas nekateri pretumasti (beri preleni in se naredijo nore, da ne znajo) in potem lahko kar crknem.

Eh, saj zdaj sem že boljše, ampak kak dan vmes sem resnično mislila, da bom znorela.

BTW Čestitke vsem, ki so v tem času praznovali.user posted image

clock-img

18.11.2007, 17:34

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Urša...zdaj pa nam ti lahko poveš kak je to, ko si enkrat čez 30

Kr vredu. user posted image user posted image user posted image  Pr 13ih se vse šele začne! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

18.11.2007, 17:36

clock-img

sharpy

pencil-img

570

U  R  Š  A      Vseeee najbooooljšeee   user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

18.11.2007, 17:39

clock-img

sharpy

pencil-img

570

PRIMOŽ    vse najboljše za tvoj 2. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

18.11.2007, 19:18

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

user posted image  

Vsem ki ste v teh dneh praznovali..

clock-img

18.11.2007, 19:26

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Ravnokar sem skoraj pod mizo padla.. Mark se je s triciklom vozil po dnevni in se pripelje do mene.. pa pa nekaj "šraufa" po kolesu, me pogleda in smrtno resno reče:

" O šit mami.. pokvalu sm.. Mene je kar zabrisal.. In ga vprašam kdo pa to pravi ( od mene tega 100% ni slišal). Pa mi pove da oči user posted image  user posted image

clock-img

18.11.2007, 19:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Urša vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image   ...no zdaj si pa v zrelih letih user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 19:45

clock-img

Urša

pencil-img

4648

no zdaj si pa v zrelih letih

Hvala! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 20:05

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Primož, Vid, Urša želim vam vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

18.11.2007, 20:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepk

Petardito jih še ni imel. Kje pa se kupijo smrkci? Pa Hana to sama not lima? Pa lepo zadane?user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 20:12

clock-img

petarda

pencil-img

10119

O šit mami.. pokvalu sm

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image ...saj, če bi pa patardito rekel mi pa nebi bilo smešno user posted image ...oziroma prvič že, drugič pa več neuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 20:19

clock-img

petja

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Aja, kako je kaj z novembrčki in nalepkami? Hana je usekana na njih. Najprej sva napolnili skoraj cel album Princeske, danes pa sva kupili še album Smrkci in spet en kup nalepk

Petardito jih še ni imel. Kje pa se kupijo smrkci? Pa Hana to sama not lima? Pa lepo zadane?user posted image user posted image user posted image

Petarda, poskusi najprej z Mercatorjevimi nalepkami, če mu bo šlo, mu potem kakšne bolj konkretne kupi user posted image .

Sicer pa mi nič takega ne uporabljamo, sem ji včeraj kupila nekaj štampiljk, jih bo dobila za RD. Drugače pa Zara nin stop puca al pa kavo kuha user posted image .

Lp, petja

clock-img

18.11.2007, 20:31

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ma zadane še kar, z obema rokicama prime pa še jaz malo pomagam zraven pa so lepo nalepljene skoraj vse user posted image user posted image user posted image Kupim pa v Merkatorju kle pri nas gor, mala trgovina, pa v malo večjem spodaj v dolini imajo tudi. Čist je usekana nanje.

Hana tud kdaj reče šit, pa me ne motiuser posted image Dons se mi hotel ekonom lonc nikakor odpret in sem zraven zaklela "prekleta jajca" in prejle, preden je šla spat, reče "prekleta jajca" in se reži zraven user posted image user posted image Sej mi ni blo lih všeč, ampak sem se mogla režat user posted image user posted image

clock-img

18.11.2007, 20:35

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Urša, vse najboljše!! A veš, da še kar ne dojamem, da si se res preselila. Velikokrat pomislim nate.. glede na to, da si v LJ gor zrastla, se mi zdi kar pogumno, kar sta naredila, res. Jaz se pred leti v MB nisem mogla preselit, takole 35km od LJ mi je ok, ampak dalj pa ne gre. Pa ko tako pomislim, niti ne vem, kaj me drži tukaj okrog, veliko možnosti zaposlovanja verjetno. No, ampak to mata itak zrihtanouser posted image Skratka, čestitke za drznost in lepa leta s trojko spredaj.

clock-img

18.11.2007, 20:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

čestitke Uršauser posted image

a nima tudi Paštetka zdaj? se mi zdi, da imata Paštetka in še ena novembrka na isti danuser posted image user posted image user posted image  

drugače sem pa danes ful razočaranauser posted image user posted image user posted image , ampak vas ne mislim moriti s tem, čeprav sem prav žalostna zaradi tegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

18.11.2007, 20:54

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Skratka, čestitke za drznost in lepa leta s trojko spredaj.

Hvala. user posted image  Ja, je bilo pogumno dejanje, samo jaz sem ful prilagodljiva in nekako sem zaenkrat še vezana na prejšnje okolje, saj sem vsak dan tam. user posted image  Mi ni žal, res se boljše počutim tukaj.user posted image

clock-img

18.11.2007, 20:55

clock-img

Urša

pencil-img

4648

a nima tudi Paštetka zdaj?

15-ga imela. user posted image

Ada, user posted image , če kaj pomaga.

clock-img

18.11.2007, 21:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

drugače sem pa danes ful razočarana , ampak vas ne mislim moriti s tem, čeprav sem prav žalostna zaradi tega

user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne boš morila, če keri ni da bi brala lahko preskočiuser posted image ....tebi pa bo verjetno lažje, če boš delila z nami...ziher boš potem uvidela, da nisi osamljen primeruser posted image

clock-img

18.11.2007, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz se pred leti v MB nisem mogla preselit, takole 35km od LJ mi je ok, ampak dalj pa ne gre.

Jaz bi brez problema šla kamorkoliuser posted image , tudi zamenjat kontinent mi nebi bil problem, samo bi šla nekam, kjer je skoz poletjeuser posted image

clock-img

18.11.2007, 22:11

clock-img

tincci

pencil-img

1430

No, to bi tud jst user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem