writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

01.12.2007, 22:38

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

bejžmo na novo stran user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

nič ljubice moje, grem jaz še malo očke na TV zmatrat, jutri bo ena taka krasna nedelja, po dolgem času fraj, pa lepo vreme sem naročila, pa bomo malo šprancirali po parku ali pa šli labode hranit za Dravo.....saj letos ni kake ptičje gripe aliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.12.2007, 22:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Vas zapuščam user posted image ...odhajam v deželo mižovcev... Nočko!

clock-img

01.12.2007, 22:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, samo še eno vprašanje: a je bela barva tudi barva?????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.12.2007, 22:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Iz fizikalnega stališča je bela barva kombinacija celega spektra user posted image  Potem pa se razbuije na mavrico user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:48

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, samo še eno vprašanje: a je bela barva tudi barva?????

seveda je. Čokolada ziher ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa v njej se skriva cela mavrica. A se ne spomniš reklame?user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Iz fizikalnega stališča

pri tebi smo bolj na kemijo navajeniuser posted image user posted image user posted image ...

clock-img

01.12.2007, 22:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Prijetno je bilo klepetati z vami...na vseh področjih in območjihuser posted image

Jaz grem tudi pod kovter...
....pred deveto se ne tipkamouser posted image

clock-img

01.12.2007, 22:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

a je bela barva tudi barva?????

Iz fizikalnega stališča je bela barva kombinacija celega spektra Potem pa se razbuije na mavrico

seveda je. Čokolada ziher ni

Pa v njej se skriva cela mavrica. A se ne spomniš reklame?

zakaj pa potem rečejo, da je črnobeli televizor enobarvni user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.12.2007, 22:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

a je bela barva tudi barva?????

Iz fizikalnega stališča je bela barva kombinacija celega spektra Potem pa se razbuije na mavrico

seveda je. Čokolada ziher ni

Pa v njej se skriva cela mavrica. A se ne spomniš reklame?

zakaj pa potem rečejo, da je črnobeli televizor enobarvni user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ker ČRNA  ni barva user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kako mi je pa to zdaj uspelouser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.12.2007, 22:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ti nas na elastiko? user posted image

Ajde, lahko noč!

PS: Ja, črna pa je res ena luknja, ki pogoltne mavrico.... zato pa nič ne ostane user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:57

clock-img

petarda

pencil-img

10119

kako mi je pa to zdaj uspelouser posted image user posted image

tak k men user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Iz fizikalnega stališča

pri tebi smo bolj na kemijo navajeniuser posted image user posted image user posted image ...

Ej, pa jaz sem univerzalec user posted image user posted image user posted image  dokler smo pri naravoslovju user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:58

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Lahko noč Nina!user posted image

Lahko noč Urša!user posted image

Lahko noč Sharpy!user posted image

Lahko noč Ada!user posted image

Lahko noč Bubi!user posted image

clock-img

01.12.2007, 22:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

a črna je pa kaj?????

Ada vas ´ma rada!

clock-img

01.12.2007, 22:59

clock-img

ada2

pencil-img

7402

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.12.2007, 00:37

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Jaz sem se pa zdaj zbudila....sem z Markom zaspala user posted image user posted image user posted image Zdaj grem pa nazaj v posteljo user posted image

Uf Urša, to pa mora bit res hudo user posted image , pa sploh si ne predstavljam kako si se ustrašila. Mene bi kar pobralo od šoka zraven.

Ale pupe lahko noč user posted image

Jaz grem pa jutri oz. danes delat, tako da se tipkamo zvečer.

Ada, a ti še rabiš neke nalepke? Kaj Šparove si rabila?. Jaz jih imam nekaj, pa če rabiš ti jih pošljem.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

02.12.2007, 06:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro! ...že od 5.30 user posted image

...grem skuhat kavo user posted image

clock-img

02.12.2007, 07:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Uh, smo se naspali..... user posted image  ampak grem vseeno kavo skuhat user posted image

clock-img

02.12.2007, 08:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

spali smo do 8 user posted image user posted image user posted image

zdaj pa je na sporedu mojster Miha in je miruser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.12.2007, 08:52

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jutro še od mene.

Mene so tudi moji 3 danes ob osmih iz postelje vrgli, ker se je ati šel potepat, oz. iskat, če bo kje dobil kakšne kapice in rokavice za mali2, ker so že v pomanjkanju.

Danes bo očitno dan obiskov, ki so se že napovedali. Najprej dolgo dolgo nobenega, potem pa vsi na enkrat.user posted image

clock-img

02.12.2007, 09:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutrouser posted image

Jaz sem se naspala, petardito tudi, oči s je pa včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zdaj grem pa v mesto na kavouser posted image

Ajdi...

clock-img

02.12.2007, 14:00

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Likamuser posted image ...Kaj pa ve počnete, da nobene nič ne čveka? user posted image

clock-img

02.12.2007, 14:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pri nas se spet ful sonček kaže zunaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....Petardito itak še spi in bomo verjetno zamudili čarovnika, tak, da si bomo privoščili še en sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Je bil pa navdušen nad malimi živalicami...najbolj pa so mu bili všeč zajčki.user posted image ... Je skoz naglas pel zajčka dolgouščka user posted image user posted image user posted image ....Edin petelinčki mu niso bili všeč, ker so ful kikirikali in ga je bilo strahuser posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem