writing-img

RE: Novemberke 2005- 2. del

clock-img

13.12.2007, 19:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nič bubi.....danes so pa fantki na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Sam moj lubi mora prej iz delavnice pritiuser posted image ....

clock-img

13.12.2007, 19:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nič...grem jaz tudi petardita pod tuš spravit in potem v posteljouser posted image

clock-img

13.12.2007, 19:40

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nič bubi.....danes so pa fantki na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Sam moj lubi mora prej iz delavnice pritiuser posted image ....

Moj pa iz LJ. Glede na to, da imajo novoletno zabavo, dvomim, da ga bom dočakala. Jah, se bo treba fantku odpovedat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.12.2007, 19:51

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Drugače pa pri nas ni nič ekstra novega, Mark mi s svojo trmo včasih kravžlja živce, zanimivo je to, da si to privošči samo pri meni. 

Bom kar Minko citirala user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

13.12.2007, 21:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

nobene?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.12.2007, 21:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja nič no, če že vse spite, pa grem še jaz kaj delat....

ampak spat ziher ne, ker sem komaj iz službe prišla in sem čist naspidiranauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.12.2007, 21:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz sem ravnokar darilo za bubija zavila, mu bo jutri dedek mraz prinesel user posted image  

jao, jao, so darežljivi v naši službi..... sami moramo kupit darilo in dostavit zavito z imenom otroka user posted image  Edino kar so naredili, je to, da so lutkovno predstavo rezervirali. Itak, da si moramo karte sami plačat user posted image .

To je še ena stvar, ki sodi k 13. plači in božičnici user posted image

Upam, da bo pri atiju kaj boljše.

clock-img

13.12.2007, 21:16

clock-img

petarda

pencil-img

10119

jao, jao, so darežljivi v naši službi..... sami moramo kupit darilo in dostavit zavito z imenom otroka Edino kar so naredili, je to, da so lutkovno predstavo rezervirali. Itak, da si moramo karte sami plačat

Pri nas je malo bolje....ampak darilo in predstava sta v Ljubljaniuser posted image ...mi smo se odpovedali službenemu dedku mrazuuser posted image ....saj jih bo itak povsod dostiuser posted image user posted image user posted image ...kamor se obrneš Dedek Mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 21:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ja, vem..... mi smo se tudi odpovedali atijevemu DM, ker je v LJ user posted image

Ja, ta vikend nas čakajo 3 obdarovanja. Bubi bo spet zasipan s sladkarijami in igračami. Igrala pa se bo mamica user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 21:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Je možek že prišel iz delavnice? user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 21:28

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz pa še kar Natyko pogrešam user posted image  user posted image

Nič se ne oglasi, pa tak mi je ful žal, da nismo mogli it na S. RD user posted image  Ravno čez vikend mi je moral bubi zbolet.

clock-img

13.12.2007, 21:39

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Je možek že prišel iz delavnice? user posted image user posted image

Aha...pa se je čist v Trenja zatopil...ne vem, če je to dobra predigra user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem gledala pol ure, pa mam dostuser posted image user posted image user posted image ...

clock-img

13.12.2007, 21:41

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ja...Naty res nekaj štrajkauser posted image

clock-img

13.12.2007, 21:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz pa komaj čakam, da mine še jutrišnji petek v službi, ker je imam počasi že poln kuferuser posted image user posted image user posted image ...pa da pride večer, ko greva s podgurko na silvestrovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....KOMAJ ČAKAM!!!!

V soboto zvečer pa grem še z eno prijateljico na silvestrovanje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drug teden med tednom pa še s štirimi prijateljicami, k eni, ki se je nedavno preselila v svoje stanovanje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V četrtek pa še tista fešta od sodelavke

V petek pa imamo fešto za poslovne partnerje pri dediju

Začel se je V E S E L I   D E C E M B E R

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

To pa je nekam dosti slončkov, petarda user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:05

clock-img

petarda

pencil-img

10119

...no pol pa naslednji vikend uživamo...tukaj user posted image

http://www.istraturist.com/HR/hoteli/Sol_Umag_1388.itu

....pridemo domov v ponedeljek popoldne naštimat smrekicouser posted image ...

pol je pa že Božič, pol pa že novo letouser posted image ....Jao, kako je hitro minilo leto...Jutri bo že en mesec od petarditovega 2.rojstnega dnevauser posted image

clock-img

13.12.2007, 22:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj pa moj veseli december?

Ta vikend 3x DM (no, to je bubijev veseli december user posted image )

V ponedeljek - delam cel dan (služba + lekarna)
V torek sem popoldan fraj user posted image
V sredo sem popoldan v službi user posted image
V četrtek delam cel dan (služba + lekarna)
V petek imamo službeno čago user posted image  No, najprej pa pouk user posted image  Nam ne dajo fraj.

Potem pa se začnejo POČITNICE!!!!! 12 dni!!!!! Ampak jaz vsaj 4 dni od tega delam v lekarni.

clock-img

13.12.2007, 22:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Wau, si boste pa privoščili user posted image  user posted image  Da boste lažje božička (z darilom) pričakali? user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:13

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Petarda, to pa bo res veseli december! user posted image user posted image user posted image  Same fešte! user posted image Suuuuuper!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

13.12.2007, 22:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Aja..... pa 10 cm špeha za strokovnega se moram naučit user posted image  ustavo sem že začela brat.... težko prebavljivo user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Res bo veseli december, ja user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja itak user posted image Tina je zakuhala user posted image , kašlja non stop, sploh ne vem kako ji uspe ob kašlju še spati user posted image , ker jaz ne morem poleg nje... Panatus je bolj "blažev žegen".

Nič grem si večerjo pripravit in pridem nazaj, če se prej Tina ne zbudi user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nič, grem spat počasi. Lahko noč! user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Potem pa se začnejo POČITNICE!!!!! 12 dni!!!!! Ampak jaz vsaj 4 dni od tega delam v lekarni.

No...evo prilike za feštanje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 22:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ja itak Tina je zakuhala , kašlja non stop, sploh ne vem kako ji uspe ob kašlju še spati , ker jaz ne morem poleg nje...

Mene tudi moti, ko petardito kašlja, ker se mi tak smiliuser posted image ...ampak k sreči kašlja le zadnje čase in to ful malo...mogoče enkrat do dvakrat na noč...

Za Tino..da bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem nekje na forumu brala, da ene naredijo eno zdravilo za blažitev kašlja z medom in čebulo...Si prebrala? Se mi zdi, da je za probatuser posted image ...Pa čisto enostavno se naredi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem