IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
...Gre za to, da ce npr lezis in se potem zarines v posteljo, te voda nekako odbije v partnerja, kar je pri seksu dobrodoslo, saj ponavadi drsimo proc od porivalca in to ni dobro.
Tule v Lazah zal se nisem izprobala vodne postelje, ker je Igor sel vceraj v Nemcijo in ga do jutri ne bo. Sva pa izprobala itison preden je vodna postelja prisla, tako da kako noro mora biti sele na postelji!
Mater Marija ti si carica kako dober opis, sem se prav nasmejala da me tle v pisarni gledajo kaj mi je, jaz pa ja sem neki smešnga prebrala

. Sama nimam teh izkušenj, sva pa enkrat z L ležala na enem sejmu na vodni postli in je rekel L, da tud gor sploh seksat ne bi mogel, ker bi se mu kolena kr pogreznla v vodo in da si sploh ne predstavlja kako bi tole zgledal, skratka čist jo je prešimfal, pa čeprav nikol ni probal

, on pravi da je treba med pod sabo trdo podlago (pa ne mislim žensko da ne bo pomote), in pol sem jst njemu razlagala kako si pa jaz to predstavljam nekako tako kot je Marija napisala samo ne s temi besedami, pa je še vedno trdil svoje, tako da ja bo treba sprobat ampak kje, ker kupl je definitivno ne bomo, finance to ne zmorejo pa zaenkrat smo še zdravi. Zdej mava tako postlo, da je jogi tam kjer leživa noter upognjen, na sredini se pa lahko kr zvališ dol ker je en tak hrib med nama, je pa fora kako čist drugače je upognjen jogi na moji in kako na L strani, jaz na njegovi sploh ne morem spat
Eva je pa po mami carica a zdej je omar fantek

tako se jaz tud kdaj uštejem, ko našima razlagam o kakem fantku v bistvu pa razlagam o urnk decu in pol si mislim bohvedi kaj si otroka mislita da so vsi osebki moškega spola od malega do velikega fantki razen ati je ati