Povsot me je polno!

Imela sem precej divji mesec v službi, po strokovni ekskurziji sem mela organizacijo in izvedbo enega dvodnevnega mednarodnega SLO_HR_IT posveta, tiskovno konferenco, v tisku imam eno mal večjo revijo (150 strani, jaz jo tehnično urejam), spravila sem pod streho eno številko našega intrenega glasila, ... tako da nisem imela nobene energije in volje niti kreativnosti za kako pisnaje. Popoldneve sem preživljala z mojco, fizično, miselno pa bolj ali manj v službi. Spat sem hodila tam okol 21h

. da sem vsaj fizično funkcionirala. No, prejšnji vikend sem si vzela res za moja dva, skuhala dobro kosilo, popoldan pa sva z Mojco preživeli na Zbiljah, na sončku, samo midve (no ati bi šel z nama pa je zbolel),... in sem si prav nafilala baterije.
Potem sem ugotovila da niti tako zelo ne pogrešam RRja,
niti on mene. Pa sem se še za en teden distancirala. Zadnje čase vidim da vas veliko razmišlja o tem da je to javni forum, da našo debato berejo tudi drugi, ki tu gor firbcajo,... . Tudi sama vem da sem gor večkrat pokuka oseba ki pač tukaj dobi informacije o moji družini. Nimam sicer nič proti, ampak moram priznati da bi mi bilo ljubše če bi meni poslala mail, pa bi ji povedala kaj se dogaja. No ja, ...
Vas pa imam zelo rada in me po drugi strani vleče v debato, po drugi pa vidim da prav lahko preživim brez pisanja (kar nekako nekaj časa nazaj nisem znala

) ...
Spravljam se nazaj k študiju, pišem zadnji seminar,... spravljam se na telovadbo - 2x na teden, zbor bo najverjetneje še malo počakal, sem se odločila za telovadbo,...
Tko. Sicer sem za nazaj bolj ali manj prebrala debate, ampak ne bom komentirala, preveč bi bilo, ali pa bi preveč izpustila.