Pozdravček!
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara
No naš ima tudi "like-a-bike" in na njem res uživa. Če bo šlo normalno naprej, dobi drugo leto že oravo kolo brez pomožnih - če bo hotel, drugače se bo pa še s tem vozil, je hiter ko strela. Se je pa tudi že naučil, da gre v klanec navzgor težko in takrat vedno reče, da ne gre s kolesom, ko je pa klanec navzdol pa pravi "dej mi kolo, se bom spustu"
.
Kako pa je s samim zaviranjem? Sem premišljevala, da si zna na tem kolesu kar uničiti nekaj čevljev,...
Se ravno odločamo med tem in "pravim" kolesom. Traktorja sem se že naveličala, ker je tako glasen

. Tricikel pa mu ne odgovarja, ker ni dovolj hiter

.
Pri nas črk še ne pozna, a mi je hecen, ko včasih kje vidi napis in mi prav resno pove, kaj tam piše (seveda njegova domišljija dela v neskončnost! Se je včasih pripravljen skregati z mano, tako je prepričan v svoj prav). Bova kupila magnetne črke in jim našla prostor na hladilniku, potem pa bomo videli, koliko zanimanja bo.
Sva danes (končno!) odprla ZOO sezono. Se mu je kar trgalo, ko je že na daleč zagledal parkirišče živalskega vrta. "To je moj živalski vrt!" Od živali pa si je ogledal edino Kalleja in piščančke, ga je novo igrišče povsem prevzelo

. Ampak pomembno je, da sva preživela lepe urice. Na čudovitem sončku.
Žal ne vem, koliko bova letos hodila s kolesom (mi je bilo do sedaj vedno všeč, ker sem dala sedežek na kolo in v dir!)...
Sosedje že sprašujejo, kdaj pride novi član... včasih postanem otožna, drugič vesela. Polna hormonov.
Prijetne dneve vam želim!