Tvoj moz je pa tut komot, da iz Ljubljane ne more vec kot 1x na dan prit v Postojno (20min. voznje, ce ni guzve).
Tudi jaz sem rojevala 10 ur pa je bil moj moz vec cas ob meni.
1. moj mož je bil ves čas ob meni, vse ure! Po porodu sva ostala še 3h v porodni, potem je šel on domov, jaz pa na oddelek. Malo si narobe razumela.
2. če prideš v Postojno iz LJ- bežigrad v 20min si pa res carica. Al maš ultra hud avto in voziš 200/h al si pa Supermen (najbrž tole zadnje). cca 60 km - v 20h min - 180km/h v povprečju, huuuud prekršek že na AC, kaj šele v naselju
3. Kar se pa epiduralne tiče - ja sem rodila z epiduralno, za katero sem imela medicinsko indikacijo (po nasvetu ginekologa) oz na izbiro EA ali CR, ker je zaradi moje dipotrije kakšno hudo napenjanje rizično. In ne nimam 2,5 dioptrije, če bo to tvoje naslednje vprašanje.
Pa tudi v drugo, tretje,... bom šla v PO in rodila s pomočjo EA. Raje EA kot CR!
4. V Lj ne dobiš epiduralne, razen če imajo frej anastezista (cca 15% možnost po besedah Dr. Pušenjaka). IN NE; NE DA SE naročiti na EA in tudi CR ne delajo nujno v EA ampak pogosteje v splošni narkozi (govorim za LJ) za PO pa večkrat z EA (oziroma če je indiciran CR z Splošno narkozo, če se pojavi potreba med porodom in porodnica dobiva EA pa z EA).
5. Dvomim da si rodila, ker imaš zeloooo slabe informacije, prav gotovo pa ne v LJ. Malo se priklopi na nosečnost in čvekanje v pričakovanju pa ti bodo marsikaj razložile!
6. Na tvoje provokacije sem se odzvala ker so direktno name letele, v prighodnjosti se niti na to ne bom več.
7. Jaz sem veliko svojih osebnih stvari razkrila, kaj sem po poklicu, kaj je moj mož, imena vseh treh, srečale smo se z puncami, z večino sem si izmenjala tudi e-maile,...
Jaz sem zaključila s teboj "spoštovana"
grad in te lepo pozdravljam.
Drage moje majčice, pa brez zamere, malo sem se razpisala, ampak mene res razpi

takale pisanja. Nekoga ****! Kar na enkrat, na naši temi.