IZVIRNO SPOROČILO: puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
...če ti že dolgo samo obljublja, zihr ne bo nič. Najboljš, da si ga greš sama kupit...
Tole pa ne bo držal, men ga je obljubljal fuuuuuul dolgo cajta seveda zato ker se nisem mogla zjasnit kaj bi sploh rada, kaj pa naj ko je pa taka izbira
Sem mu poslala zdaj link v službo

da vidi kako tudi drugi ne verjamejo njegovim obljubam
No saj sicer pa nama pravzaprav zdaj nič ne manjka, ker je tako ali tako redka prilika,

da si privoščiva malo intime, da nama takrat ni dolgčas.
kokosovo olje - jaz ga uporabljam že več kot leto in meni je super! Imam sicer mast v takih kockah. To se tudi dobi v Sparu in Tušu. No za krvavice ga res nisem sprobala

, ampak za kakšno piščančje ali puranje meso spečt pa je ČUDOVITO! Se naredi ena taka skorjica ful okusna in nikoli se nič ne zažge, tudi če se vmes zalolaš bna RRju in se predolgo peče

Pa tudi za kako zelenjavo, pa krompirček, pa riž... No jaz ga uporabljam in mi je fajn. Sem gledala tega v Tušu in je kar ugodna cena, sam ne vem, če se mi bo dalo samo po to hodit.
Sam krvavice, pa kake jajčke, pa pražen krompir.... za to pa še vedno uporabljamo dobro staro svinjsko mast z cvirki.
MarijaPO - drži se, ne obupaj, verjemi, da ti bo uspelo!Če ne zdaj pa naslednjič.