IZVIRNO SPOROČILO: maya2
So mi vse te možnosti popolnoma jasne in znane..... v primeru, da ne kupujejo knjigic ali jih imajo že preveč ali točno tiste že imajo, ali..... lahko otroku, ki je starejši že lepo razložiš kako in kaj in bo razumel, meni nadomestek za željo po knjigi, na žalost, ni čokolada!
kaj si se pa zdej tak nakurla, pa samo svoje mnenje sem povedala

Kako pa ti veš kako una mamica razmišlja, sploh pa nisi napisala koliko je bila tale mala punca stara, naši tavečji (3,5 let) ne moreš razlagat da mamica nima denarja za to in to knjigico, ki si jo je zamislila, pa da ima že toliko knjig doma pa da bova šle v knjižnico, otrok star več kot 7 let pa seveda da razume.
Pri nas pa smo že tud čokolado kupil al pa kinderjajček namesto knjige, ker brez ničesar noče iz trgovine, ker drugače bi lahko imel celo skladovnico knjig namest krompirja v kleti, pa še bankrotirala bi, ker tiste knjige ki bi naša imela so ziher drage. Naša bi namreč za vsak obisk trgovine imela novo knjigo kljub temu da ima že celo omaro knjig pa še iz knjižnice jih privleče vsakih 14 dni en kup.
Tako pač jaz razmišljam, priznam pa, da me zelo moti tole obsojanje ljudi ki jih sploh ne poznamo. Ko bi vsak gledal nase bi bil tud svet lepši.