na, pa poskusimo še drugič
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75
cofek, poročaj kako brazilska
mojca - tea je šla, ne jaz

...najbrž bom pa lahko junija kaj več tudi jaz povedala
jagode - ne vem, sam meni so že te fuul dobre (sam pol zgaga PEČE). mogoče zato, ker vem da je to zadnja priložnost, da se jih letos najem

....
uhani - no, tudi meni to ni všeč pri tako majhnih (o nevarnostih - recimo vrtcu,... sploh še nisem razmišljala), pa tudi raznorazne zapestnice al pa verižice ne; k sreči nimamo teh "problemov", pa tudi jaz sem bolj kot ne minimalist v teh stvareh - če se že hočem zrihtat dam kak prstan gor, uhane mam pa tko majhne, da se jih skoraj ne vidi oz. opazi...
Marija - tole tečnobo fajn izkoristi, ker če zadeve prespiš pol nimaš nič od tega. Sem ravno zadnjič, ko naju je na pošti nazjala kot dva mulca, ker nisva mela pooblastila za dvig pošte za firmo, ki jo ima U - da zato pa mamo en izvod doma (kot da ne obstajajo računalniki in bi lahko komot vnesli vsa pooblastila in še kako pizd

) in da naj nama bo in bo šla danes pogledat, sam NASLEDNJIČ pa imejta to s sabo. no in sem hotla napisat pritožbo naslednji dan, pa sem si mislila, da se mi RES ne da s tem ubadat in tko je šlo mimo (kot tista pritožba policajem, če se še spomnite - tud ni bla zrealizirana

)
Lara28 ti si pa najbrž ful na vzhodu doma, al kaj

- pri nas tud pod razno ni bilo lepega vremena - no, če ti je oblačno (2 DNI!!!, drugače pa dež) lepo
drugače pa super, da sta si oba spočila...men se tud zdi da, če smo v službi sploh nimamo časa se posvetit en drugemu - ponavadi pridemo domov okrog pol šestih, naredimo dva kroga po terasi in pol jest, umit in spat in je kar nanenkrat ura pol devetih...
marsovka - ne se hecat - javi kaj se dogaja..ti lahko že čestitamo?
zdaj se grem pa še malce učit, pol pa na kosilo...